OpenAI deschide accesul la GPT Store

marți, 14 mai 2024, 09:29
1 MIN
 OpenAI deschide accesul la GPT Store

Magazinul de extensii pentru ChatGPT, numit GPT Store, va fi disponibil, în curând, şi utilizatorilor care nu plătesc abonament.

În urmă cu doar patru luni, OpenAI lansa oficial GPT Store, ca o funcţie disponibilă exclusiv abonaţilor care plăteau 20 de dolari pe lună.

Acum, compania extinde accesul la magazinul său de extensii pentru ChatGPT, care va putea fi accesate de toţi utilizatorii, inclusiv de cei care nu plătesc abonament.

GPT Store permite utilizatorilor să-şi creeze propriii chatboţi şi să-i partajeze cu alţi utilizatori. Funcţionalitatea acestor boţi specializaţi poate varia de la generarea imaginilor, la boţi ce pot fi folosiţi în cercetare. Cu aceeaşi ocazie, compania anunţă prima aplicaţie desktop pentru ChatGPT, care va fi disponibilă, la început, doar pe macOS, nu şi pe Windows.

Aplicaţia, care poate fi accesată rapid folosind combinaţia Option + Space, va răspunde inclusiv la întrebări legate de conţinutul ecranului. La fel ca GPT Store, noua aplicaţie poate fi folosită de toţi utilizatorii, nu doar de abonaţi. O versiune pentru Windows va fi lansată cândva în cursul acestui an.

 

 

Publicitate și alte recomandări video

Comentarii