anunturi
grandchef
Bolta rece
Iasi Tv Life
TeleM
Impact FM regional

sambata, 08.10.2022

OPINIE O întrebare pentru cioclii României: Unde vă sunt șoșocii, monicilepop și simionii?

GALERIE
monica pop
 • monica pop
- +

Televiziunile de știri iresponsabile, care luni de zile au subminat orice restricție, orice măsură anti-covid dar mai ales au pus umărul la eșecul campaniei de vaccinare, se adapă azi din apa de mort a cimitirelor. Ieri făceau audiență cu toți dezaxații și conspiraționiștii, promovau în ore de maximă audiență toți negaționiștii și luptătorii dacici pentru drepturi și libertăți perfect conștienți de răul pe care îl fac României. Astăzi se hrănesc tot ei din acest Rău imens și fac, cu maxim cinism, audiență din moarte.

Text semnat de Dan Tăpălagă în g4media

Ei, cioclii României, sunt primii care s-au repezit în cimitire să anunțe apocalipsa. Ei, care au otrăvit luni de zile mințile oamenilor cu mesaje antivaccin și anti-restricții, n-au nici o jenă să anunțe azi dezastrul sanitar în regim de breaking news, pe burtiere galbene.Unde vă sunt șoșocii, monicilepop și simionii? De ce nu-i mai vedem azi la televiziunile voastre să ne spună că bolnavii care umplu spitalele de terapie intensivă iau bani ca să mintă că au COVID? De ce nu-i mai aduceți azi, când cimitirele nu mai fac față numărului de morți, pe vajnicii luptători pentru drepturi și liberăți să ne explice că vaccinarea sau purtarea măștii sunt crime împotriva umanității?

De ce nu mai organizează liderul AUR și alți dacopați vaste demonstrații de stradă pentru a-și proclama dreptul lor de a pune în pericol populația României, de a îmbolnăvi și omorî oameni râspândind boala? De ce au muțit subit cei care urlă împotriva vaccinării obligatorii a personalului sanitiar sau a angajaților din sectorul public și privat?Unde s-au tupilat toți negaționiștii, conspiraționiștii și antivacciniștii plimbați seara de seară la telvizor pentru un punct în plus de rating? Scoateți-o acum pe medicul oftalmolog Monica Pop la interval să orbească poporul cu teoriile ei despre vaccinarea inutilă! Era pe val, de ce-ați pensionat-o tocmai acum?

De ce nu-i aduceți puțin și azi în studiourile voastre din care ați răspândit valuri ură și moarte? Chemați-i din nou să ne lumineze, imediat după ce intrați în direct din cimitire și țipați isteric la Raed Arafat că se sufocă oamenii în spitale! Unde au dispărut cu toții, unde i-ați ascuns, de ce nu le oferiți tribună în continuare ca să răspândească moartea din care vă înfruptați azi, ca niște mici hiene de presă?

Continurea, pe g4media

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

A vorbit directorul SRI ca să nu tacă

Pavel LUCESCU

A vorbit directorul SRI ca să nu tacă

Luat la bani mărunţi, dacă sufli sclipiciul de pe el, îţi dai seama că discursul directorului SRI e un mare fâs. Nu ne spune altceva decât că el e totuşi un tip ok şi că ar trebui să-l credem pe cuvânt. Dar o face cu pretenţia că e şi profund, că e capabil să atace marile teme ale istoriei şi viitorului, că e mai mult decât un directoraş al unui serviciu de informaţii dintr-o ţară care a intrat de multişor pe un făgaş occidental, euro şi mai ales american, serviciu care n-are altă datorie decât să respecte ce-i zic alţii că e bine.

opinii

Războiul ideologic

Alexandru CĂLINESCU

Războiul ideologic

Înfruntarea ideologică dintre „lagărul socialist” şi „lagărul capitalist” a durat mai multe decenii şi s-a încheiat cu victoria celui din urmă. Putin vrea acum să-şi ia revanşa. E vital pentru societăţile democratice ca el să fie învins şi pe acest plan.

Şcoala duală

Neculai SEGHEDIN

Şcoala duală

Învăţământul dual a apărut în Germania, după adoptarea Legii privind formarea profesională din 1969, pe fondul unei nevoi ridicate de forţă de muncă calificată în diverse ramuri industriale. 

Ce-i mâna pe ei în luptă?

Radu POPESCU

Ce-i mâna pe ei în luptă?

Zilele trecute, câteva portaluri de ştiri - mai ales din zona de simţire social-democrată - se dădeau de ceasul morţii că, vezi, Doamne, „mii şi mii de oameni protestează la Chişinău împotriva Preşedintelui Maia Sandu şi a guvernării pro-europene”. Astăzi însă nu vom vorbi despre ceea ce-şi doresc cu adevărat social-democraţii români în Republica Moldova şi despre capcana în care, din lăcomie, sunt pe cale să calce (ce-i drept, nu că ar fi prima dată când urmaşii lui Ion Iliescu, Adrian Năstase, Dr. Victor Viorel Ponta ori Liviu Dragnea mizează pe cine nu trebuie la Chişinău), ci despre „protestele” care se petrec zilele acestea peste Prut.

pulspulspuls

Iacătă cine mai face bani pe piaţa liberă, dar tot din puşculiţa guvernamentală?

Iacătă cine mai face bani pe piaţa liberă, dar tot din puşculiţa guvernamentală?

Pentru că tot s-au ocupat colegii noştri zilele trecute despre afacerea „50-20”, aia cu cazarea refugiaţilor ucraineni, iacătă ca ne-au şi sosit la redacţie noutăţi despre cei cu dare de mână care ştiu şi au cu ce să facă un ban grămadă din afacerea asta finanţară de Guvern. 

Caricatura zilei

Tractorul

Editia PDF

Bancul zilei

Un sofer de TIR opreste la un popas, comanda un sandwich, o cafea si o placinta. Intra trei motociclisti rai, unul îi man&ac (...)

Linkuri sponsorizate

Parteneri

Alte publicatii

  Fotografia zilei

  Intrebarea zilei

  Implementarea benzii unice pentru mijloacele de transport în comun pe toată lungimea șoselei Nicolina, o apreciați ca fiind benefică fluidizării traficului din zonă?

  vezi raspunsuri

  Copyright 2006-2020 © Ziaruldeiasi.ro Toate drepturile rezervate.