anunturi
grandchef
Bolta rece
anunturi
Iasi Tv Life
TeleM
Impact FM regional
TVR Iasi Telejurnal
anunturi

Oportunitate pentru tinerii care vor să dezvolte afaceri în zona tehnologiei

GALERIE
starup tehnologie
 • starup tehnologie
- +

Studenţii, tinerii absolvenţi şi cercetătorii din Iaşi care doresc să dezvolte un produs de tehnologie alături de mentori experimentaţi, antreprenori şi specialişti în Information and Communications Technology şi business se pot înscrie până pe data de 4 martie 2021 în acceleratorul Innovation Labs 2021.

Anul acesta sunt propuse următoarele direcţii: Agriculture, Cybersecurity, FintechBlockchain, Health & Lifestyle,  Retail, Smart Cities şi Smart Mobility. Innovation Labs este principalul program universitar de accelerare dedicat start-up-urilor tehnice şi are ca scop creşterea generaţiilor tinere de noi antreprenori români şi manageri de produse tehnice, prin crearea unui context actualizat de debutare, învăţare şi practică în mediul business.

Programul se va desfăşura la nivel naţional în perioada martie - octombrie 2021 în 5 oraşe, respectiv Iaşi, Cluj-Napoca, Timişoara, Sibiu şi Bucureşti, fiind susţinut academic de universităţi de top din ţară. Partenerii academici la nivel local sunt Universitatea „Alexandru Ioan Cuza” din Iaşi şi Universitatea Tehnică „Gheorghe Asachi” din Iaşi. 

Echipele calificate în Innovation Labs 2021 vor avea parte de un program de mentorat şi susţinere de 7 luni, menit să le sprijine în transformarea unei simple idei într-un produs minim viabil (MVP) validat de clienţi reali. În plus, prin intermediul partenerilor programului, se oferă mentorat specializat pentru creşterea produselor, acces la parteneri de business şi la tehnologii de ultimă oră. Echipele vor prezenta prototipurile finale pe data de 14 octombrie 2021, în faţa juriului şi a potenţialilor investitori. 

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

Penultimul obstacol pentru Finlanda

Lucian DÎRDALA

Penultimul obstacol pentru Finlanda

Graniţa terestră între Rusia şi NATO va deveni, curând, una considerabilă... Vom putea vorbi de un veritabil flanc estic, de la Marea Neagră, la Oceanul Îngheţat. Invazia rusă în Ucraina a deschis o cutie a Pandorei din care au ieşit rele pe care lideri precum domnii Erdoğan sau Orbán le pot ignora, dar nu le pot readuce sub capac.

opinii

De ce scriu?

Florin CÎNTIC

De ce scriu?

Cum, dintr-un scrupul arhivistic, mi-am numerotat textele trimise săptămânal Ziarului de Iaşi, am descoperit că acesta este cu numărul 500. Astfel încât aş face o scurtă pauză de respiraţie faţă de tematica obişnuită a rubricii mele.

Meditaţie despre europubelă

Radu PĂRPĂUȚĂ

Meditaţie despre europubelă

Despre un tomberon, zis şi europubelă, cum îi spune mai simandicos lăzii de gunoi, am putea spune că este pântecele răsturnat al unui cetăţean european. Asemănările sunt frapante. 

Spectacolele excelenţei muzicale la Iaşi (I)

Alex VASILIU

Spectacolele excelenţei muzicale la Iaşi (I)

Nu mai trebuie demonstrat că forţa de comunicare, convingere şi impresionare a imaginii plasează sunetul pe locul al doilea, mai ales acum, în epoca civilizaţiei ecranelor omniprezente. Apariţia televiziunii, cu multe decenii în urmă, a însemnat pentru unii ignorarea relevanţei radioului, însă timpul a demonstrat că „arma clasică”, aparent simplă, numită microfon, poate învinge deseori în lupta pentru captarea interesului public. Dacă este folosită inteligent, inspirat, cu grijă pentru cultivarea valorii, cu harul comunicării. Şi în cazul radioului, „reclama este sufletul comerţului”. 

pulspulspuls

Doamne Maica Domnului: iaca, citiţi şi vă cruciţi şi azi, dragi alegători, cu cine negociază politic dom Costel!

Doamne Maica Domnului: iaca, citiţi şi vă cruciţi şi azi, dragi alegători, cu cine negociază politic dom Costel!

Apăi, dragilor, om fi având noi nişte anişori adunaţi pe creştet, dar când vezi asemenea năzdrăvănii zău că îţi vine, ca-n tinereţe, să-ţi faci bocceluţa şi s-o tai unde-i vedea cu ochii: Canada, Anglitera, chiar şi Congo, zău aşa, numai Iaşi şi Românica nu.

Caricatura zilei

România - Belarus

Editia PDF

Bancul zilei

Doi prieteni se întâlnesc dupa multa vreme: - Ei, prietene, cum e viata de barbat însurat? - Excelenta! Am reu (...)

Linkuri sponsorizate

Parteneri

Alte publicatii

  Fotografia zilei

  Intrebarea zilei

  Credeti ca blocurile ridicate dupa anii 2000 in Iasi si in tara sunt sigure in cazul unui cutremur major?

  vezi raspunsuri

  Copyright 2006-2020 © Ziaruldeiasi.ro Toate drepturile rezervate.