Oprah Winfrey a fost spitalizată cu o problemă „serioasă” la stomac

joi, 13 iunie 2024, 08:30
1 MIN
 Oprah Winfrey a fost spitalizată cu o problemă „serioasă” la stomac

Oprah Winfrey a ratat o apariţie programată pentru emisiunea „CBS Mornings” din această săptămână, deoarece a fost spitalizată din cauza unei probleme stomacale, a anunţat în direct coprezentatoarea emisiunii, Gayle King, potrivit NY Daily News.

Mogulul media trebuia să apară în emisiunea de marţi împreună cu autorul David Wroblewski – al cărui roman „Familiaris” este cea mai nouă selecţie a Clubului ei de carte şi un prequel al selecţiei anterioare „The Story of Edgar Sawtelle”. Prezentatoarea s-a simţit recent suficient de rău pentru a necesita spitalizare.

„Avea un fel de boală de stomac – gripă stomacală. Nu voi fi prea grafic”, a dezvăluit King. „Inutil să spun că a ajuns la spital, cu deshidratare, a trebuit să i se facă o perfuzie, a fost o chestie foarte serioasă”.

Winfrey, în vârstă de 70 de ani, se recuperează în prezent, dar nu a reuşit să se „mobilizeze”, a precizat King. Ea a adăugat că speră ca prietena ei să nu se supere că informaţiile sincere au fost făcute publice. „Sper că nu este supărată pe mine pentru că am împărtăşit asta”, a spus prezentatoarea.

King a spus că a împărtăşit aceste detalii doar pentru că Winfrey ia Clubul de Carte foarte în serios.

Citiți și: Un cântăreţ de manele a cântat la concertul Coldplay de pe Arena Naţională. Publicul a huiduit

Publicitate și alte recomandări video

Comentarii