Opt burse pentru cei care vor să lucreze la cantina din Tudor
anunturi
Eurotrip
grandchef
anunturi
Bolta rece
anunturi
metalco

miercuri, 25.11.2020

Opt burse pentru cei care vor să lucreze la cantina din Tudor

GALERIE
burse
  • burse
- +

Universitatea Tehnică „Gheorghe Asachi” din Iaşi, prin Direcţia Servicii Studenţeşti, oferă opt burse în valoare de 825 de lei pe lună pentru studenţii care doresc să desfăşoare activităţi la cantina „Tudor Vladimirescu”. 

Programul se va desfăşura pe perioada primului semestru al anului universitar 2019-2020, cei care vor fi acceptaţi în cadrul acestuia urmând să aibă drept responsabilităţi curăţarea legumelor, debarasarea meselor, servirea mesei studenţilor şi profesorilor, spălarea veselei, depozitarea şi conservarea produselor alimentare, dar şi gospodărirea şi înfrumuseţarea spaţiilor din exteriorul şi interiorul cantinei.Cei care doresc să se înscrie trebuie să depună un dosar la Cantina Studenţească din campusul Tudor Vladimirescu, dosar care să conţină  o cerere de înscriere şi un CV Europas.

Pentru a participa la selecţie, candidaţii trebuie să se prezinte pe 4 octombrie, de la ora 9.00, la cantina studenţească, concursul urmând să cuprindă două etape. Astfel, studenţii vor participa la proba interviului, care se va desfăşura pe 4 octombrie, la ora menţionată mai sus, dar şi la o probă de lucru de patru ore care va fi stabilită de comun cu acord cu comisia de evaluare, în funcţie de numărul de studenţi înscrişi. Cei opt studenţi selectaţi vor trebui să efectueze un anumit număr de ore de lucru în fiecare lună, programul fiind ales de către aceştia în funcţie de orele de curs.

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

Condiţia sincerităţii

Lucian DÎRDALA

Condiţia sincerităţii

Problema este că noi avem alegeri acum, iar campania electorală ar trebui să fie intervalul în care să-i întrebăm pe politicieni cum vor proceda mai încolo. Dacă vrem să ameliorăm funcţionarea sistemului nostru politic, sinceritatea este una dintre condiţiile fundamentale.

Filmuletul zilei

opinii

Memoria Moldovei reloaded (II)

Florin CÎNTIC

Memoria Moldovei reloaded (II)

Dincolo de festivism şi artificii, se cuvine să vedem victoria de la Chişinău a Maiei Sandu printr-o lentilă de Realpolitik, dacă vrem să ne folosească la ceva. Iar arhivele oferă nu numai argumente identitare şi istorice, dar şi sugestii de bună guvernare.

De ce mă ocup cu literatura?

Radu PĂRPĂUȚĂ

De ce mă ocup cu literatura?

Într-un articol pe care l-am publicat cu ani în urmă în „Ziarul de Iaşi” scriam despre profesiunea mea de credinţă ca scriitor. În articolul „Scrisul” vorbeam despre faptul că scrierea literaturii îţi mănâncă toată viaţa. Scrisul şi gândul la scris îţi ocupă tot timpul, te devorează, nu te lasă ziua, îţi omoară nopţile, te chinuie în tren, în taxi, în parc şi vai! la serviciu, peste tot, clipă de clipă, zi de zi. 

Ca-n vis...

Nicolae TURTUREANU

Ca-n vis...

Ieri, o zi în care „m-am simţit”, adică n-am fost aşa nesimţit, ca-n altele. Dar proiectele matinale s-au zburătăcit. Mai întâi, am cedat insistenţelor (de câteva zile) ale „ăstora”, de-a-mi instala un nou program pe computer. La naiba, acum toate-s puse altfel, iar eu umblu ca un elefănţel printre porţelanuri... Şi nu pricep mai nimic. 

pulspulspuls

Unde dai şi unde crapă, după un of exprimat la ceas de seară

Unde dai şi unde crapă, după un of exprimat la ceas de seară

Una scurtă pe azi tot din zona Ţaigherimii, stimaţi participanţi la trafic, dacă tot i-am avut în vizor în ultimele zile pe aceşti băieţi isteţi. 

Caricatura zilei

Licitație

Editia PDF

Bancul zilei

O ambulanta goneste pe strazi si, la o intersectie rastoarna si accidenteaza un pieton. Soferul coboara imediat, ridica victima (...)

Linkuri

Alte ziare locale

    Intrebarea zilei

    Relaxarea condițiilpr de deplasare în starea de alertă va duce la:

    vezi raspunsuri

    Copyright 2006-2020 © Ziaruldeiasi.ro Toate drepturile rezervate.