Opt burse pentru cei care vor să lucreze la cantina din Tudor
anunturi
Eurotrip
grandchef
anunturi
Bolta rece
anunturi
metalco

vineri, 26.02.2021

Opt burse pentru cei care vor să lucreze la cantina din Tudor

GALERIE
burse
  • burse
- +

Universitatea Tehnică „Gheorghe Asachi” din Iaşi, prin Direcţia Servicii Studenţeşti, oferă opt burse în valoare de 825 de lei pe lună pentru studenţii care doresc să desfăşoare activităţi la cantina „Tudor Vladimirescu”. 

Programul se va desfăşura pe perioada primului semestru al anului universitar 2019-2020, cei care vor fi acceptaţi în cadrul acestuia urmând să aibă drept responsabilităţi curăţarea legumelor, debarasarea meselor, servirea mesei studenţilor şi profesorilor, spălarea veselei, depozitarea şi conservarea produselor alimentare, dar şi gospodărirea şi înfrumuseţarea spaţiilor din exteriorul şi interiorul cantinei.Cei care doresc să se înscrie trebuie să depună un dosar la Cantina Studenţească din campusul Tudor Vladimirescu, dosar care să conţină  o cerere de înscriere şi un CV Europas.

Pentru a participa la selecţie, candidaţii trebuie să se prezinte pe 4 octombrie, de la ora 9.00, la cantina studenţească, concursul urmând să cuprindă două etape. Astfel, studenţii vor participa la proba interviului, care se va desfăşura pe 4 octombrie, la ora menţionată mai sus, dar şi la o probă de lucru de patru ore care va fi stabilită de comun cu acord cu comisia de evaluare, în funcţie de numărul de studenţi înscrişi. Cei opt studenţi selectaţi vor trebui să efectueze un anumit număr de ore de lucru în fiecare lună, programul fiind ales de către aceştia în funcţie de orele de curs.

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

Iaşul îşi merită echipa de fotbal

Cosmin PAȘCA

Iaşul îşi merită echipa de fotbal

Peste toate, lipsa unui proiect este asemănarea cea mai izbitoare dintre echipa din dealul Copoului şi cea din Podu Roş. Nu cunoaştem obiectivele Politehnicii peste cinci ani - o cerinţă banală pentru un club respectabil - la fel cum nu există o foaie de parcurs a Iaşului care să depăşească un singur ciclu electoral.

Filmuletul zilei

Franta a construit în insula Reunion o autostrada-viaduct de 12,5 km (care a costat 1,7 miliarde euro), ce serpuieste prin O (...)

opinii

Impersonare

Codrin Liviu CUȚITARU

Impersonare

„M-a echipat ca pe beizadea (e drept că şi semănam puţin cu juniorul Ceauşeştilor). Mi-a aranjat părul şi mi-a oferit un costum asemănător cu ale Nicuşorului. Mi-a spus că trebuie doar să râd zgomotos, să înjur şi să beau whiskey la greu. Aşa am procedat, mai ales la masa festivă (care s-a organizat în restaurantul meu). Mă scuzaţi, am fost pupat în fund în ziua aia, de nu vă puteţi imagina!... Totul a mers strună până în clipa în care nu mai ştiu cine a cerut ca eu să o sun pe mama, pe tovarăşa Elena, pe loc, şi să solicit fonduri suplimentare în teritoriu.”

Reţeaua urbană a Moldovei între 1774 şi 1859 (III)

George ŢURCĂNAŞU

Reţeaua urbană a Moldovei între 1774 şi 1859 (III)

Replierea teritoriului politic moldovenesc a impus mutaţii substanţiale la nivelul morfologiei şi structurii sistemului de aşezări. Din perspectiva noastră, e importantă îndesirea reţelei de aşezări urbane şi reconfigurarea ariilor de influenţă a acestora. 

Insuportabila greutate a fiinţării

Bogdan ILIESCU

Insuportabila greutate a fiinţării

„The chicken is only an egg’s way for making another egg.” (Găina este doar modul prin care un ou face un alt ou) - Richard Dawkins

pulspulspuls

Iaca unde va ajunge senatoarea panaramă de Iaşi până la urmă!

Iaca unde va ajunge senatoarea panaramă de Iaşi până la urmă!

Una scurtă dar vioaie pe astăzi despre senatoarea panaramă aleasă de ieşeni, madam Şoşoacă, despre care mulţi cică se întreabă cam ce parcurs politic ar urma să aibă, acumă că şefii ei mai tineri, prin ordin de zi pe unitate primit de la cei cu stele în rezervă, au pus-o pe liber la partid. 

Caricatura zilei

Cum s-a petrecut accidentul

Editia PDF

Bancul zilei

Parintele Vasile a strâns 5 ani bani pentru clopotnita, dar nu i-au ajuns decât pentru un BMW.  

Parteneri

Alte publicatii

    Intrebarea zilei

    Relaxarea condițiilpr de deplasare în starea de alertă va duce la:

    vezi raspunsuri

    Copyright 2006-2020 © Ziaruldeiasi.ro Toate drepturile rezervate.