Oţelul Galaţi l-a adus pe atacantul bosniac Stipe Juric

miercuri, 12 iunie 2024, 21:39
1 MIN
 Oţelul Galaţi l-a adus pe atacantul bosniac Stipe Juric

Echipa Oţelul Galaţi a anunţat miercuri, pe pagina oficială, transferul atacantului bosniac Stipe Juric, de la LKS Lodz.

Stipe Juric (25 de ani) a evoluat în ultimele trei sezoane în campionatul Poloniei, la formaţia de primă ligă LKS Lodz. A fost autorul a 12 goluri în 61 de partide, având şi două pase decisive. În aceeaşi perioadă, Juric a jucat şi pentru echipa secundă a lui Lodz, unde a marcat 3 goluri şi a oferit două pase decisive în 13 meciuri.

Juric, care a ajuns deja în cantonamentul de la Vatra Dornei al gălăţenilor, are convocări la naţionalele U19 şi U21 ale Bosniei. El a semnat un contract pe un an cu Oţelul, cu posibilitatea de prelungire pentru încă un sezon.

„Vin cu inima deschisă în România la un club de mare tradiţie care a câştigat campionatul şi Supercupa şi care a jucat în grupele UEFA Champions League. Îmi doresc să ajut mult echipa să îşi atingă obiectivele în noul sezon competiţional. Sunt nerăbdător să joc în faţa unui stadion plin, aşa cum am văzut că se întâmplă la noua mea echipă. Hai, Oţelul!”, a declarat Stipe Juric pentru pagina oficială a clubului lui Oţelul.

Citiți și: Încă doi jucători vor lucra începând de astăzi sub comanda lui Tony la Cheile Grădiștei

Publicitate și alte recomandări video

Comentarii