anunturi
grandchef
Bolta rece
Iasi Tv Life
TeleM
Impact FM regional

Ottimo – service auto și detailing auto și polish auto profesional în Iași (P)

GALERIE
service-auto-detailing-auto-iasi
 • service-auto-detailing-auto-iasi
- +

Persoanele care doresc să programeze un detailing auto confundă de obicei serviciul de detailing cu serviciul de spălare auto. În timp ce ambele servicii presupun curățarea unui vehicul, diferența dintre cele două este destul de importantă.

Obiectivul principal al spălării mașinii este de a îndepărta murdăria, praful și sarea care se depun pe exteriorul vehiculului. Rareori, serviciul de spălare auto se ocupă și de interiorul mașinii. Pe de altă parte, scopul serviciului de detailing auto este acela de a face vehiculul să arate cât mai nou posibil din interior spre exterior. Cu alte cuvinte, un profesionist instruit în detailing auto va restabili aspectul vehiculului la frumusețea sa din fabrică. Un detailing auto se bazează pe echipamente speciale și pe agenți de curățare care fac vehiculul să arate ca nou. 

Ce este inclus într-un detailing auto Iași?

Serviciul de detailing auto se concentrează foarte mult asupra interiorului mașinii, deoarece interiorul este adesea partea cea mai neglijată a procesului de curățare. Fiecare spălătorie auto abordează în mod diferit serviciul de detailing, însă pe Ottimo-garage.ro aveți la dispoziție toate etapele incluse într-un detailing auto. Echipa Ottimo Garage Iași folosește o combinație de instrumente, inclusiv aparate de curățat cu abur, perii, aspiratoare și multe altele, pentru a oferi vehiculului curățenia profundă de care are nevoie. O curățenie atât de riguroasă, încât deținătorul auto nu poate face asta acasă, pe cont propriu. Cu atât mai mult puteți opta pentru serviciile oferite de Ottimo Garage dacă aveți nevoie și de service și polish auto. 

Serviciul de detailing auto se concentrează, mai întâi, pe interiorul auto, deci covoarele, scaunele și portbagajul vor fi aspirate, după care vor primi o periere și o spălare profundă pentru eliminarea tututor petelor, urmelor și imperfecțiunilor. Apoi, fiecare suprafața a mașinii va primi un tratament complet de protecție, inclusiv ferestrele și tabloul de bord. De asemenea, detailing-ul interior se axează și pe eventualele reparații ale pielii sau materialului textil. Un alt aspect important de care se ocupă detailing-ul interior constă în igienizarea traseului AC. 

Deși interiorul mașinii este o prioritate, exteriorul nu este deloc mai prejos. Până la urmă, este prima impresie pe care o face vehiculul. Chiar dacă un strat nou de vopsea este cea mai sigură modalitate de a reda mașinii strălucirea din fabrică, serviciul de detailing auto Iași poate fi la fel de eficient. Detailing-ul exterior se va axa pe geamuri, roți, anvelope și jante, pentru a le oferi un aspect cât mai plăcut. Detailing-ul exterior îndepărtează murdăria, praful, grăsimea și sarea datorită degresanților și detergenților speciali. Detailing-ul exterior începe cu o spălăare puternică și uscată, urmată de spălarea cu un detergent blând. Eventualele urme de săpun vor fi eliminate în următoarea etapă, care implică polish-ul auto complet. În funcție de pachetul de detailing pe care îl veți alege, puteți beneficia și de corecția locală a lacului / vopselei sau de restaurarea elementelor din crom și aluminiu. 

Service auto și detailing auto și polish auto profesional Iași

Detailing-ul auto previne consecințele severe pe care le provoacă uzura constantă a mașinii, inclusiv grăsimi alimentare care afectează covoarele, tapițeria și garniturile interiore, fumul de țigară, praful și murdăria, părul de la animalele de companie și multe altele. Chiar și soarele poate face ravagii asupra tapițeriei și asupra mașinii în general. Detailing-ul auto este unul dintre cele mai complexe servicii, implicând materiale și echipamente avansate pentru refacerea covoarelor, a tapițeriei, a pielii și a exteriorului mașinii. 

 

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

Un mai prea îndepărtat (I)

Cătălin ONOFREI

Un mai prea îndepărtat (I)

Au trecut peste trei decenii de la primele alegeri „libere”!

opinii

Papua Noua Românie

Briscan ZARA

Papua Noua Românie

Furtul şi distrugerea lucrurilor care nu-ţi aparţin sunt obiceiuri respectate cu sfinţenie de toţi aici. Fiecare dintre aceste fapte va fi recompensată cu vârf şi îndesat în lumea de apoi, deci e bine să ai cât mai multe din astea în portofoliu.

Șefu-i șef și-n pielea goală?

Cristina DANILOV

Șefu-i șef și-n pielea goală?

Conceptul de „violenţă de gen”, considerată a fi iniţial o chestiune de familie ce nu trebuia să iasă pe uşi şi, deci, în care nu trebuie să se intervină din afară, denumeşte azi o problemă mai largă ce pare să se fi extins, dincolo de uşa casei, pe mai multe paliere din viaţa de zi cu zi a multor femei. Prezenţa acestui tip de violenţă în relaţii de cuplu sau profesionale scoate în evidenţă, din păcate, şi mai mult imaginea femeilor aflate în situaţie de subordonare faţă de bărbaţi şi presupune asumarea relaţiilor de putere inegale din punct de vedere istoric dintre cele două genuri, prin care bărbaţii sunt legitimaţi să-şi menţină status-quo-ul de dominaţie.

Artă şi război

Mihai DORIN

Artă şi război

Războiul a fost mereu o temă de reflecţie pentru istorici şi artişti, dar şi o temă de investigaţie declarat „obiectivă” de către istorici şi asumat subiectivă de către artişti. Nu e o competţie între cele două viziuni, ci o formă de complementaritate liberă. 

pulspulspuls

O mică îndoială strecurată în altar la Mitropolie de preoţii ieşeni mai deschişi spre lume. Problema lui Teo Fan Fan

O mică îndoială strecurată în altar la Mitropolie de preoţii ieşeni mai deschişi spre lume. Problema lui Teo Fan Fan

Pentru că tot este astăzi în calendarul ortodoxiei ziua Sfântului Cuvios Simeon cel din Muntele Minunat, haideţi să împărtăşim cu ocazia asta şi cu domniile voastre, iubiţi drept-credincioşi, o chestiune de care ne minunăm şi ne tot roade de mai multă vreme pe noi, iar mai nou auzim că roade şi unele feţe bisericeşti de prim rang din toată arhiepiscopia, şi nu numai. 

Caricatura zilei

Cireșe, nu ruble

Editia PDF

Bancul zilei

Doi rechini : - Ce faci, ma? - Am fost bolnav... - Pai, ce-ai avut?  - Am mâncat un general rus si o saptamân (...)

Linkuri sponsorizate

Parteneri

Alte publicatii

  Fotografia zilei

  Intrebarea zilei

  Implementarea benzii unice pentru mijloacele de transport în comun pe toată lungimea șoselei Nicolina, o apreciați ca fiind benefică fluidizării traficului din zonă?

  vezi raspunsuri

  Copyright 2006-2020 © Ziaruldeiasi.ro Toate drepturile rezervate.