Pachet de evaluare a gravidei, pentru infecții cu risc pentru sarcină, disponibil gratuit la Arcadia
anunturi
Eurotrip
grandchef
anunturi
Bolta rece
anunturi
metalco

vineri, 05.03.2021

Advertorial (P)

Pachet de evaluare a gravidei, pentru infecții cu risc pentru sarcină, disponibil gratuit la Arcadia

GALERIE
shutterstock_284887730
  • shutterstock_284887730
- +

Perioada sarcinii este frumoasă, plină de așteptări și emoții. Pentru a fi sigură că și tu și bebe sunteți bine, medicul îți va recomanda un calendar de analize și investigații, pe care este bine să-l respecți. Există o serie de infecții care, apărute în sarcină, pot cauza complicații. Pentru că punem sănătatea voastră pe primul loc, la Arcadia poți accesa gratuit un pachet de evaluare complex.

Pachetul de evaluare a gravidei, pentru infecții cu risc pentru sarcină, disponibil gratuit la Arcadia cuprinde:
•    consiliere personalizată privind pachetul de urmărire a sarcinii și pachetele de naștere la Maternitatea Arcadia;
•    consultație în specialitatea Obstetrică-Ginecologie;
•    analize de laborator – (Rubella Ac IgG, Rubella Ac IgM,Toxoplasma gondii Ac IgG, Toxoplasma gondii Ac IgM, CMV(Citomegalovirus) Ac IgG, CMV(Citomegalovirus) Ac IgM, Ag HBs, HCV Ac).

Pentru a accesa gratuit* acest pachet, vă puteți programa la numărul de Call Center Arcadia – 0232.920 sau puteți contacta Biroul de Consiliere Pacienți – 0232 202 002.

Medicii Arcadia implicați în acest program sunt:
•    Dr. Viorica Magaleas Agrigoroi, medic primar Obstetrică-Ginecologie;
•    Dr. Camelia Cojocaru, medic primar Obstetrică-Ginecologie;
•    Dr. Tiberiu Gireadă, medic specialist Obstetrică-Ginecologie;
•    Dr. Enkeleida Hadîmbu, medic primar Obstetrică-Ginecologie;
•    Dr. Mihaela Alina Mareș, medic primar Obstetrică-Ginecologie
•    Dr. Cristina Cacicovschi, medic specialist Obstetrică-Ginecologie;
•    Dr. Cristina Buzgar, medic specialist Obstetrică-Ginecologie.

* Consultațiile se acordă pe baza biletului de trimitere emis de medicul de familie către specialitatea Obstetrică-Ginecologie, în limita fondurilor disponibile, în toate Centrele Medicale Arcadia.

Maternitatea Arcadia, Spital Prieten al Mamei și Copilului, înseamnă o echipă multidisciplinară de specialiști, aparatură performantă, săli de naștere moderne, grijă și respect pentru noua familie și pachete de servicii medicale atent gândite. Maternitatea Arcadia susține și promovează alăptarea, implementează conceptele de plan de naștere și ora magică și oferă servicii de spitalizare premium, în rezerve cu rooming-in. Pentru că deciziile cele mai bune se iau din timp, la Maternitatea Arcadia pot fi accesate noile pachete de naștere, de la 4.500 de lei, care includ gratuit abonamentul de sănătate pentru 6 luni, cu servicii incluse pentru bebeluș, în valoare de peste 700 de lei.

 

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

„Ajutorul” rusesc

Radu POPESCU

„Ajutorul” rusesc

Mai întâi se discreditează orice ajutor venit din partea României şi a Uniunii Europene, chiar dacă este vorba despre un vaccin omologat în Uniunea Europeană şi care este administrat gratuit populaţiei, pentru ca, ulterior, problema apărută să fie „rezolvată” prin importul a 1.000.000 de doze Sputnik din Rusia, vaccin care apoi va fi administrat, doar contra cost şi printr-o reţea comercială privilegiată, tuturor celor care vor să nu se îmbolnăvească de COVID.

Filmuletul zilei

Franta a construit în insula Reunion o autostrada-viaduct de 12,5 km (care a costat 1,7 miliarde euro), ce serpuieste prin O (...)

opinii

De la un martie la altul

Alexandru CĂLINESCU

De la un martie la altul

După un an la capătul căruia am văzut că, graţie inteligenţei umane, răul îşi are totuşi leac, e cazul să dăm prioritate lucidităţii, să ne dezbărăm de spaimele iraţionale şi să reîncepem, treptat, să trăim. Normal.

Nevoia de o nouă clădire simbol pentru Iaşi

George PLEȘU

Nevoia de o nouă clădire simbol pentru Iaşi

E timpul ca generaţia noastră să ofere o actualizare a identităţii oraşului prin construirea unei noi clădiri care să devină un reper (landmark) pentru comunitate, un punct de atracţie pentru vizitatori şi o ancoră pe harta regiunii, un atu în competiţia cu alte oraşe de talie similară din această zonă a Europei.

Odiseea, „la feminin”?

Nicolae CREŢU

Odiseea, „la feminin”?

Un titlu de carte, în librărie: Odiseea povestită de Penelopa, Circe, Calypso şi celelalte (Ed. Trei, 2020), de Marilu Oliva, trad. Beatrice Baciu. La ce să te aştepţi oare? Feminism, revendicativ, cu „retuşuri”, fie mai blânde, fie brutale, aduse epopeei homerice? Sau, şi mai rău, vreo tentativă de „rescriere” cu efect de intruziune „naratorială”, voit sau nu, „justiţiar” desfigurator? 

pulspulspuls

De ce-o fi dat bani Peni Hill patronului de la feisbuc? Şi cam cât?

De ce-o fi dat bani Peni Hill patronului de la feisbuc? Şi cam cât?

Ehehe, cred că nu se poate să nu ştiţi vorba aia a românului, stimaţi telespectatori: găgăuţă, dacă nu-i fudul, parcă nu e găgăuţă destul. Taare dreptate mai are şi românul ăsta necunoscut câteodată, zău aşa... 

Caricatura zilei

Dosar clasat

Editia PDF

Bancul zilei

Parintele Vasile a strâns 5 ani bani pentru clopotnita, dar nu i-au ajuns decât pentru un BMW.  

Parteneri

Alte publicatii

    Intrebarea zilei

    Relaxarea condițiilpr de deplasare în starea de alertă va duce la:

    vezi raspunsuri

    Copyright 2006-2020 © Ziaruldeiasi.ro Toate drepturile rezervate.