Pachete gratuite de evaluare endocrinologică la Arcadia pentru osteoporoză și alte afecțiuni tiroidiene
anunturi
Eurotrip
grandchef
anunturi
Bolta rece
anunturi
metalco

Advertorial (P)

Pachete gratuite de evaluare endocrinologică la Arcadia pentru osteoporoză și alte afecțiuni tiroidiene

GALERIE
imagine pachete endocrinologie
  • imagine pachete endocrinologie
- +

Suntem aproape de nevoile tale de sănătate și, pentru că incidența cazurilor de afecțiuni endocrine este în creștere, te invităm să accesezi gratuitunul din cele 2 pachete de evaluare endocrinologică: prevenția și diagnosticarea osteoporozei sau evaluarea unor alte afecțiuni ale glandei tiroide.

Pachet osteoporoză, destinat femeilor aflate la menopauză

Dacă ești de sex feminin, ai peste 50 de ani sau te afli la menopauză, ești predispusă unei modificări a rezistenței și structurii osoase care crește riscul de fracturi: osteoporoza.

Pentru prevenție sau detectare precoce, accesează pachetul osteoporoză:
•    analize de laborator: hemoleucogramă, TSH, Free T4, calciu ionic, fosfor, creatinină, fosfatază alcalină, calciu total, ATPO-Ac antitiroperoxidază, magneziu;
•    consultație inițială Endocrinologie – dr. Alina Lupu, medic primar Endocrinologie; dr. Ioana Luca, medic specialist Endocrinologie;
•    ecografie tiroidiană;
•    osteodensitometrie 2 segmente coloană lombară și șold;
•    măsurare tensiune arterială;
•    pulsoximetrie;
•    consiliere nutrițională.

Pachet tiroidă, dedicat femeilor de peste 40 de ani

Simți o stare de agitație permanentă, însoțită de transpirație excesivă, frisoane, amețeală sau senzație de slăbiciune?Toate acestea sunt indicii ale unei posibile afecțiuni tiroidiene.

Pentru diagnosticarecorectă, accesează pachetul tiroidă:
•    analize de laborator:  hemoleucogramă, TSH, Free T4, calciu ionic, fosfor, creatinină, fosfatază alcalină, calciu total, ATPO-Ac antitiroperoxidază, magneziu;
•    consultație inițială endocrinologie: dr. Ioana Luca, medic specialist Endocrinologie; dr. Pamela Apetrii, medic specialist Endocrinologie; dr. Elena Spiru, medic specialist Endocrinologie; dr. Ana Tofan, medic specialist Endocrinologie;
•    ecografie tiroidiană;
•    măsurare tensiune arterială;
•    pulsoximetrie;
•    consiliere nutrițională.

Pentru alte detalii și programări, ai la dispoziție numărul de Call Center Arcadia – 0232 920.

Mențiuni:

* Pachetele medicale se realizează pe baza biletului de trimitere CAS,  în limita locurilor disponibile.
* Medicul Arcadia își rezervă dreptul de a nu încadra pacientul în niciun pachet dacă patologia acestuia nu o permite și de a recomanda alte investigații.
* Medicul de familie poate recomanda aceste pachete și pacientelor sub vârsta de 40 ani, dacă au fost diagnosticate anterior cu probleme de tiroidă.

 

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

Iaşul îşi merită echipa de fotbal

Cosmin PAȘCA

Iaşul îşi merită echipa de fotbal

Peste toate, lipsa unui proiect este asemănarea cea mai izbitoare dintre echipa din dealul Copoului şi cea din Podu Roş. Nu cunoaştem obiectivele Politehnicii peste cinci ani - o cerinţă banală pentru un club respectabil - la fel cum nu există o foaie de parcurs a Iaşului care să depăşească un singur ciclu electoral.

Filmuletul zilei

Franta a construit în insula Reunion o autostrada-viaduct de 12,5 km (care a costat 1,7 miliarde euro), ce serpuieste prin O (...)

opinii

Impersonare

Codrin Liviu CUȚITARU

Impersonare

„M-a echipat ca pe beizadea (e drept că şi semănam puţin cu juniorul Ceauşeştilor). Mi-a aranjat părul şi mi-a oferit un costum asemănător cu ale Nicuşorului. Mi-a spus că trebuie doar să râd zgomotos, să înjur şi să beau whiskey la greu. Aşa am procedat, mai ales la masa festivă (care s-a organizat în restaurantul meu). Mă scuzaţi, am fost pupat în fund în ziua aia, de nu vă puteţi imagina!... Totul a mers strună până în clipa în care nu mai ştiu cine a cerut ca eu să o sun pe mama, pe tovarăşa Elena, pe loc, şi să solicit fonduri suplimentare în teritoriu.”

Reţeaua urbană a Moldovei între 1774 şi 1859 (III)

George ŢURCĂNAŞU

Reţeaua urbană a Moldovei între 1774 şi 1859 (III)

Replierea teritoriului politic moldovenesc a impus mutaţii substanţiale la nivelul morfologiei şi structurii sistemului de aşezări. Din perspectiva noastră, e importantă îndesirea reţelei de aşezări urbane şi reconfigurarea ariilor de influenţă a acestora. 

Insuportabila greutate a fiinţării

Bogdan ILIESCU

Insuportabila greutate a fiinţării

„The chicken is only an egg’s way for making another egg.” (Găina este doar modul prin care un ou face un alt ou) - Richard Dawkins

pulspulspuls

Iaca unde va ajunge senatoarea panaramă de Iaşi până la urmă!

Iaca unde va ajunge senatoarea panaramă de Iaşi până la urmă!

Una scurtă dar vioaie pe astăzi despre senatoarea panaramă aleasă de ieşeni, madam Şoşoacă, despre care mulţi cică se întreabă cam ce parcurs politic ar urma să aibă, acumă că şefii ei mai tineri, prin ordin de zi pe unitate primit de la cei cu stele în rezervă, au pus-o pe liber la partid. 

Caricatura zilei

Cum s-a petrecut accidentul

Editia PDF

Bancul zilei

Parintele Vasile a strâns 5 ani bani pentru clopotnita, dar nu i-au ajuns decât pentru un BMW.  

Parteneri

Alte publicatii

    Intrebarea zilei

    Relaxarea condițiilpr de deplasare în starea de alertă va duce la:

    vezi raspunsuri

    Copyright 2006-2020 © Ziaruldeiasi.ro Toate drepturile rezervate.