Pamantul din Ilfov, udat cu tone de lapte. Fermierii sunt disperati

miercuri, 20 martie 2013, 14:16
1 MIN
 Pamantul din Ilfov, udat cu tone de lapte. Fermierii sunt disperati

 

Un fermier din localitatea Brăneşti, judeţul Ilfov, este disperat pentru că nu mai are cui să vândă laptele. El spune că vânzările au scăzut dramatic din cauza scandalului laptelui contaminat. Miercuri, acesta a decis să arunce tone de lapte pe câmp.

Fermierul isi arunca laptele pe camp

"Pierdea la ferma mea este enormă. Am sărit de 200 de milioane de lei vechi, pierderi, în numai 3-4 zile. Durerea cea mai mare este că dacă o s-o ţinem aşa, în câteva săptămâni o să fiu nevoit să închid ferma, iar animalele le voi duce la abator. Laptele nu este contaminat, nu are niciun fel de aflatoxină. Îl arunc nu pentru că nu este de calitate, îl arunc pentru că românii şi-au pierdut total încrederea şi era normal să se întâmple aşa, atâta vreme cât nişte inconştienţi ies şi afirmă foarte tare că laptele românesc ar avea probleme şi ăla unguresc e foarte bun. Cumpăraţi, fraţilor, din Ungaria!", a spus fermierul.

Bărbatul a vrut să doneze lapte unor case de bătrâni şi de copii, însă peste tot pe unde a încercat a fost refuzat, cu toate că a dovedit cu acte că laptele este bun de consum.

Publicitate și alte recomandări video

Comentarii