Până şi patronii de baruri sunt preocupaţi de educaţia elevilor şi aşteaptă începerea şcolii!
anunturi
Eurotrip
grandchef
anunturi
Bolta rece
anunturi
metalco
agri.shop

duminica, 09.05.2021

Până şi patronii de baruri sunt preocupaţi de educaţia elevilor şi aşteaptă începerea şcolii!

GALERIE
BOMBA - Copii in bar 1
  • BOMBA - Copii in bar 1
- +

Nenumăraţi patroni de baruri şi cafenele, aflaţi aproape de pragul falimentului, dar şi de diverse unităţi de învăţământ, roagă guvernanţii să redeschidă şcolile, ca să vină elevii efectiv la cursuri, în sălile de clasă, să nu mai piardă vremea atât de preţioasă pe laptop, jucându-se online de acasă!

 "Nu există şcoală de acasă, aia nu-i şcoală! E nevoie să vină copilul la ore, în clase, să aibă şi pauză mare, să şi mai chiulească de la diverse ore, că astea-s amintirile cu care rămâi din viaţa de elev! Ne gândim doar la viitorul lor, al ţării, că ei vor fi specialiştii de mâine. Nici măcar nu mă interesează că la mine în bar sunt, de când s-au închis şcolile, doar trei moşnegi, care mai mult trag pârţuri decât consumă, mă preocupă doar bunăstarea noilor generaţii!" ne spune proprietarul barului de cartier "La profu' grăbit", care ţine să adauge: "Mai ales să fie cât mai multe ore de desen, muzică sau sport! Nu pentru că toţi chiulesc de la ele şi umblă prin baruri, ăsta e un fapt reprobabil, important e doar că aşa se creionează gusturile noilor generaţii!".

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

Obsesiile microbiştilor români

Nicolae GRECU

Obsesiile microbiştilor români

„Ne-a furat arbitrul” şi „jucătorul X ne-a vândut la pariuri” sunt unele dintre acestea.

Filmuletul zilei

opinii

Metamorfoze ale protocronismului sau despre incompetenţa cu ştaif (VI)

Eugen MUNTEANU

Metamorfoze ale protocronismului sau despre incompetenţa cu ştaif (VI)

Episodul de azi, penultimul din această serie, conţine o succintă prezentare a confuziei medievale dintre denumirile istorice Dacia versus Danemarca, respectiv Dacus versus Danus, confuzie pe baza căreia autori contemporani construiesc ipoteze aberante, cu motivaţie „patriotică”, dar cu un puternic iz protocronist.

După Înviere

pr. Constantin STURZU

După Înviere

Cea mai importantă predică a Domnului a fost una fără cuvinte. A început în Ghetsimani, cu sudoarea Lui, care "s-a făcut ca picături de sânge" (Luca 22, 44) şi a continuat pe Cruce, până la gestul de a-Şi da duhul de bunăvoie, nu pentru că fusese biruit de moarte. 

Dezastru de sărbători

Alexandru CĂLINESCU

Dezastru de sărbători

Să nu ne amăgim cu gândul că lumea, în special tinerii, nu se mai uită la televizor. România TV are audienţă la un segment deloc neglijabil din populaţie, sensibil la „patriotism” şi la grija pentru „nevoile românilor”. Direct sau insidios, postul exercită o influenţă nefastă, cu consecinţe pe termen lung.

pulspulspuls

Imagini de colecţie: oare ne-am schimbat sau nu în bine?

Imagini de colecţie: oare ne-am schimbat sau nu în bine?

Un amic cetitor atent atent ne-a pus ieri la dispoziţie această faină poză de campanie, stimaţi telespectatori. 

Caricatura zilei

Bravo autorităților locale care au ținut gol Spitalul Mobil de la Lețcani!

Editia PDF

Bancul zilei

Parintele Vasile a strâns 5 ani bani pentru clopotnita, dar nu i-au ajuns decât pentru un BMW.  

Parteneri

Alte publicatii

    Intrebarea zilei

    Sute de persoane au ieșit în stradă pentru a protesta împotriva resticțiilor legate de COVID. Care ar trebui să fie pasul următor?

    vezi raspunsuri

    Copyright 2006-2020 © Ziaruldeiasi.ro Toate drepturile rezervate.