Panică la mall! Cinci persoane acuza ameţeli şi stări de vomă
anunturi
Eurotrip
grandchef
anunturi
Bolta rece
anunturi
metalco

duminica, 17.01.2021

Panică la mall! Cinci persoane acuza ameţeli şi stări de vomă

GALERIE
mall promenada
  • mall promenada
- +

Cinci persoane care acuzau ameţeli şi stări de vomă după ce la mall-ul Promenada din Sibiu a fost semnalat miercuri seară un miros ciudat au ajuns la spital pentru investigaţii suplimentare. Situaţia în mall este evaluată după ce instituţii specializate au făcut măsurători. Au fost efectuate măsurători şi a fost evaluată situaţia în colaborare cu instituţiile competente, fiind în desfăşuare analiza situaţiei produse, anunţă ISU Sibiu.

 Au primit îngrijiri medicale cinci adulţi care acuzau ameţeli şi stări de vomă şi care, ulterior, au fost transportaţi la UPU Sibiu pentru investigaţii suplimentare. Pompieri militari şi specialiştii în apărare Chimică, Biologică, Radiologică şi Nucleară au rămas pentru supravegherea preventivă a zonei. ISU Sibiu va organiza joi o conferinţă de presă, pe această temă.

Mall-ul Promenada din Sibiu a fost evacuat, miercuri seară, în urma unui apel la 112 prin care se semnala prezenţa unui miros. Echipajul specializat al ISU Sibiu evaluează situaţia. Reprezentanţii mall-ului au transmis că evacuarea s-a făcut “din cauza unei defecţiuni minore a unei valve de CO2”. Trei pompieri de la serviciul privat au primit îngrijiri medicale şi au fost transportaţi la Unitatea de Primiri Urgenţe. Mall-ul Promenada a fost deschis în 14 noiembrie.

 Atunci, specialiştii din cadrul inspecţiei de preveniere a ISU Sibiu au efectuat o activitate de control în teren la sediul noului Mall din Municipiul Sibiu şi s-a aplicat o sancţiune contravenţională în cuantum de 50.000 de lei, conform legii, pentru punerea în funcţiune a construcţiei fără obţinerea autorizaţiei de securitate la incendiu.

 Ulterior, ISU Sibiu a precizat că reprezentanţii instituţiei au fost invitaţi pentru a participa la o nouă recepţie a mall-ului din municipiul Sibiu, însă reprezentanţii acestuia le-au comunicat verbal că întâlnirea va avea loc la o dată ulterioră.

 

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

Primăvara din ianuarie

Nicolae GRECU

Primăvara din ianuarie

Pericolul de îngheţare şi pericolul de carantină pun în primejdie desfăşurarea Ligii I conform graficului.

Filmuletul zilei

opinii

Un corifeu al „gândirii politice corecte” - Noam Chomsky (I)

Eugen MUNTEANU

Un corifeu al „gândirii politice corecte” - Noam Chomsky (I)

Unul dintre cei mai proeminenţi promotori ai „corectitudinii politice”, ideologie larg răspândită în mediile academice şi în mass media occidentale, este lingvistul american Noam Chomsky. O parte din ideile sale politice sunt analizate în articolul de faţă.

Dar cine „le are cu Biserica”?

pr. Constantin STURZU

Dar cine „le are cu Biserica”?

Acum o lună, mai exact pe 16 decembrie, au fost publicate rezultatele unui sondaj realizat de Centrul de Cercetări Sociologice LARICS, în parteneriat cu Secretariatul de Stat pentru Culte şi cu Institutul de Ştiinţe Politice şi Relaţii Internaţionale (ISPRI) al Academiei Române. Desfăşurată sub titulatura „Barometrul vieţii religioase”, cercetarea vine să evidenţieze şi ce impact a avut, din perspectivă religioasă, 2020 (anul „pandemic”) asupra populaţiei. 

Filozofie coruptă

arh. Ionel OANCEA

Filozofie coruptă

Într-o viziune grosolană despre normalitate se poate aprecia că administraţia comunistă era mai funcţională ca cea de astăzi. Pentru obţinerea unui act administrativ puteai merge la audienţe la diverşi tovarăşi cu funcţii dispuşi, de regulă, să te asculte. Dacă nu, existau cel puţin două chei universale capabile să facă minuni, pachetul de Kent sau de cafea naturală. Ajuta, la fel de mult, nepotismul, cunoştiinţele, bunii amici din lanţul slăbiciunilor atât de bine surprins în celebra schiţă a lui Caragiale.

pulspulspuls

De ce se pregăteşte oare nea Măricel?

De ce se pregăteşte oare nea Măricel?

După ce l-a acuzat lumea că a plecat din Casa Pătrată cu gentoiul burduşit de like-uri şi urmaritori ai paginii oficiale de Facebook a instituţiei, îndensând totul apoi pe pagina lui de polkitician, iacătă că nea Măricel, fostul şef de judeţ, mai vbine cu o surpriză, şi tot în spaţiul virtual. 

Caricatura zilei

Mușchi

Editia PDF

Bancul zilei

In Antarctica s-a inregistrat cea mai scazuta temperatura de pe glob: -93,2 grade ...prin urmare va propunem sa ne reami (...)

Parteneri

Alte ziare locale

    Intrebarea zilei

    Relaxarea condițiilpr de deplasare în starea de alertă va duce la:

    vezi raspunsuri

    Copyright 2006-2020 © Ziaruldeiasi.ro Toate drepturile rezervate.