PANIVERSARIA - singurul eveniment din zona Moldovei care sărbătorește Ziua Internațională a Pâinii, prin caravana Panifcom
anunturi
Eurotrip
grandchef
anunturi
Bolta rece
anunturi
metalco

Advertorial (P)

PANIVERSARIA - singurul eveniment din zona Moldovei care sărbătorește Ziua Internațională a Pâinii, prin caravana Panifcom

În perioada 14 - 20 octombrie, Panifcom sărbătorește Ziua Mondială a Pâinii

GALERIE
fabrica-painePANIFCOM EVENIMENT PANIVERSARIA ZIUA PAINII LA NIVEL MONDIALPAINE IASI PANIFCOM PANIVERSARIApg2ZIUA PAINII 16 OCTOMBRIE, PANIFCOM, PRODUCATOR DE PAINE - PANIVERSARIA 2019ziua-painii
 • fabrica-paine
 • PANIFCOM EVENIMENT PANIVERSARIA ZIUA PAINII LA NIVEL MONDIAL
 • PAINE IASI PANIFCOM PANIVERSARIA
 • pg2
 • ZIUA PAINII 16 OCTOMBRIE, PANIFCOM, PRODUCATOR DE PAINE - PANIVERSARIA 2019
 • ziua-painii
- +

De Ziua Internațională a Pâinii, Panifcom a pregătit moldovenilor un eveniment unic, PANIVERSARIA care se desfășoară în Iași, Botoșani, Vaslui și, în premieră, în Suceava, în perioada 14 - 20 octombrie 2019.

Formată din 6 mașini Panifcom, un car alegoric desprins dintr-o poveste, trupe de dans, personaje fabuloase, mascote, magicieni și multe alte surprize, caravana PANIVERSARIA traversează cele patru orașe, iar brutarii Panifcom dăruiesc moldovenilor cea mai bună pâine făcută cu maia, plămădită ca pe vremuri, cu gust unic de altădată.

Începând din 2001, când Uniunea Internațională a Brutarilor (UIB) a decis ca data de 16 octombrie să devină Ziua Mondială a Pâinii, evenimentul este sărbătorit anual în diverse țări, în diferite forme.Pentru noi, oamenii din familia Panifcom, această perioadă are o dublă semnificație. De cinci ani de zile, sărbătorim Ziua Pâinii Panifcom prin caravana Paniversaria, un eveniment de street-perfomance unic la nivel regional (Iași, Botoșani, Vaslui și Suceava), prin care ne dorim să interacționăm direct cu consumatorii, iar brutarii noștri să le împărtășească din secretul plămădirii pâinii cu maia Panifcom. Paniversaria înseamnă sărbătoare, bucurie, zâmbete, voie bună, culoare și savoare. De asemenea, susținem comunitatea ieșeană, prin acțiuni caritabile, donând produse de panificație pelerinilor, precum și instituțiilor publice/de cult/sociale (aziluri, biserici, centre de plasament, etc). Totodată, în această perioadă sărbătorim 16 ani de când Panifcom a plămădit prima pâine cu maia, așa încât să vă aducem zilnic, la masă, o pâine vie, făcută ca pe vremuri. În acest sens, vom organiza multiple evenimente interne, printre care, “Ziua Moștenirii”  ce va avea loc duminică, pe 20 octombrie, când vom sărbători alături de copiii celor care plămădesc zi de zi pâinea de la Panifcom.”- declară Cătălina Florea, manager marketing Panifcom.

Urmărește caravana Paniversaria ( Suceava - 14 octombrie; Iași - 15, 16 octombrie; Botoșani - 17 octombrie; Vaslui - 18 octombrie)  și participă  și tu la singurul eveniment din zona Moldovei care sărbătorește pâinea cu maia și produsele de panificație.

În intervalul 14 - 20 octombrie, Panifcom este singurul producător regionalcare demarează o astfel de acțiune spectacol - PANIVERSARIA,  un eveniment concept ceva dura o săptămână de zile, prilej cu care se vor desfășura activități inedite dedicate pâinii și produselor de panificație. Prin acest eveniment ne dorim să încurajăm alimentația sănătoasă și implicit să facem cunoscute beneficiile pâinii cu maia.

Facem pâine vie, plină de sănătate și bucurie!

Vă așteptăm cu drag la PANIVERSARIA 2019– Sărbătoarea Pâinii Cu Maia de la Panifcom.

Produsele de panificație Panifcom sunt făcute cu maia, ca să vă aducem zilnic, la masă, o pâine vie, făcută ca pe vremuri. Folosim ingrediente simple, tehnologie de ultimă generație, pasiune și grijă, astfel, gustul pâinii Panifcom este ca o amprentă - unic, deosebit.

Panifcom este lider în panificație pe piața ieșeană. Agropan Impex, societatea comercială care deține marca Panifcom, activează în patru ramuri importante ale agriculturii și alimentației: cultivarea, recepția și depozitarea cerealelor, morărit, panificație, creșterea animalelor.

Mai multe detalii: www.panifcom.ro

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

Spre 2024

Cătălin ONOFREI

Spre 2024

Spion rus ori doar simplu mercenar român, Ponta s-a activat şi a apăsat deja butonul roşu!

Filmuletul zilei

opinii

Zona de confort

Briscan ZARA

Zona de confort

E o poziţie în care am putea sta la nesfârşit, pe care o căutăm în momentele grele, o regretăm când o pierdem, dar pe care de multe ori o şi urâm pentru că nu ne oferă nimic deosebit. Cu toţii căutăm şi găsim această stare, fără ea e greu de trăit. Pentru că vrem sa ne simţim confortabil, liniştiţi, relaxanţi. Ca orice pe lumea asta însă, foarte rar recunoaştem când suntem într-o asemenea stare şi o apreciem extrem de puţine ori.

Familia românească în lumina datelor statistico-demografice

Ciprian IFTIMOAEI

Familia românească în lumina datelor statistico-demografice

Adunarea Generală a Organizaţiei Naţiunilor Unite (ONU) a stabilit ca pe data de 15 mai a fiecărui an să se aniverseze Ziua Internaţională a Familiei pentru a sublinia importanţa pe care comunitatea internaţională o acordă familiilor. La propunerea Institutului Român pentru Drepturile Omului şi a Patriarhiei Române, ziua de 15 mai a devenit zi de sărbătoare a familiei şi în România. Pentru anul 2021, Secretarul General al ONU, Antonio Guterres, a propus ca temă de reflecţie „Familiile şi noile tehnologii”.

Trilogia. Ultimul capitol

Mihai DORIN

Trilogia. Ultimul capitol

Drama universităţilor româneşti în primele decenii ale regimului comunist nu era un subiect lesne de acceptat la începutul anilor ’90 de comunitatea academică. Istoricul Dănuţ Doboş a constatat acest decalaj dintre subiectul istoric şi receptori, preferând, pentru început să se adreseze publicului larg.

pulspulspuls

De ai noştri fug toţi ca dreacul de tămâie

De ai noştri fug toţi ca dreacul de tămâie

Nu ştim dacă aţi observat în ultimele zile cam cât de tare a decăzut Iaşul, odată cu penaliada marilor cârmaci liberali, dar haideţi să vă atragem noi atenţia la un aspect care poate v-a scăpat. 

Caricatura zilei

Descoperire științifică

Editia PDF

Bancul zilei

Parintele Vasile a strâns 5 ani bani pentru clopotnita, dar nu i-au ajuns decât pentru un BMW.  

Parteneri

Alte publicatii

  Intrebarea zilei

  Sute de persoane au ieșit în stradă pentru a protesta împotriva resticțiilor legate de COVID. Care ar trebui să fie pasul următor?

  vezi raspunsuri

  Copyright 2006-2020 © Ziaruldeiasi.ro Toate drepturile rezervate.