PANIVERSARIA - singurul eveniment din zona Moldovei care sărbătorește Ziua Internațională a Pâinii, prin caravana Panifcom
anunturi
Eurotrip
grandchef
anunturi
Bolta rece
anunturi
metalco

vineri, 26.02.2021

Advertorial (P)

PANIVERSARIA - singurul eveniment din zona Moldovei care sărbătorește Ziua Internațională a Pâinii, prin caravana Panifcom

În perioada 14 - 20 octombrie, Panifcom sărbătorește Ziua Mondială a Pâinii

GALERIE
fabrica-painePANIFCOM EVENIMENT PANIVERSARIA ZIUA PAINII LA NIVEL MONDIALPAINE IASI PANIFCOM PANIVERSARIApg2ZIUA PAINII 16 OCTOMBRIE, PANIFCOM, PRODUCATOR DE PAINE - PANIVERSARIA 2019ziua-painii
 • fabrica-paine
 • PANIFCOM EVENIMENT PANIVERSARIA ZIUA PAINII LA NIVEL MONDIAL
 • PAINE IASI PANIFCOM PANIVERSARIA
 • pg2
 • ZIUA PAINII 16 OCTOMBRIE, PANIFCOM, PRODUCATOR DE PAINE - PANIVERSARIA 2019
 • ziua-painii
- +

De Ziua Internațională a Pâinii, Panifcom a pregătit moldovenilor un eveniment unic, PANIVERSARIA care se desfășoară în Iași, Botoșani, Vaslui și, în premieră, în Suceava, în perioada 14 - 20 octombrie 2019.

Formată din 6 mașini Panifcom, un car alegoric desprins dintr-o poveste, trupe de dans, personaje fabuloase, mascote, magicieni și multe alte surprize, caravana PANIVERSARIA traversează cele patru orașe, iar brutarii Panifcom dăruiesc moldovenilor cea mai bună pâine făcută cu maia, plămădită ca pe vremuri, cu gust unic de altădată.

Începând din 2001, când Uniunea Internațională a Brutarilor (UIB) a decis ca data de 16 octombrie să devină Ziua Mondială a Pâinii, evenimentul este sărbătorit anual în diverse țări, în diferite forme.Pentru noi, oamenii din familia Panifcom, această perioadă are o dublă semnificație. De cinci ani de zile, sărbătorim Ziua Pâinii Panifcom prin caravana Paniversaria, un eveniment de street-perfomance unic la nivel regional (Iași, Botoșani, Vaslui și Suceava), prin care ne dorim să interacționăm direct cu consumatorii, iar brutarii noștri să le împărtășească din secretul plămădirii pâinii cu maia Panifcom. Paniversaria înseamnă sărbătoare, bucurie, zâmbete, voie bună, culoare și savoare. De asemenea, susținem comunitatea ieșeană, prin acțiuni caritabile, donând produse de panificație pelerinilor, precum și instituțiilor publice/de cult/sociale (aziluri, biserici, centre de plasament, etc). Totodată, în această perioadă sărbătorim 16 ani de când Panifcom a plămădit prima pâine cu maia, așa încât să vă aducem zilnic, la masă, o pâine vie, făcută ca pe vremuri. În acest sens, vom organiza multiple evenimente interne, printre care, “Ziua Moștenirii”  ce va avea loc duminică, pe 20 octombrie, când vom sărbători alături de copiii celor care plămădesc zi de zi pâinea de la Panifcom.”- declară Cătălina Florea, manager marketing Panifcom.

Urmărește caravana Paniversaria ( Suceava - 14 octombrie; Iași - 15, 16 octombrie; Botoșani - 17 octombrie; Vaslui - 18 octombrie)  și participă  și tu la singurul eveniment din zona Moldovei care sărbătorește pâinea cu maia și produsele de panificație.

În intervalul 14 - 20 octombrie, Panifcom este singurul producător regionalcare demarează o astfel de acțiune spectacol - PANIVERSARIA,  un eveniment concept ceva dura o săptămână de zile, prilej cu care se vor desfășura activități inedite dedicate pâinii și produselor de panificație. Prin acest eveniment ne dorim să încurajăm alimentația sănătoasă și implicit să facem cunoscute beneficiile pâinii cu maia.

Facem pâine vie, plină de sănătate și bucurie!

Vă așteptăm cu drag la PANIVERSARIA 2019– Sărbătoarea Pâinii Cu Maia de la Panifcom.

Produsele de panificație Panifcom sunt făcute cu maia, ca să vă aducem zilnic, la masă, o pâine vie, făcută ca pe vremuri. Folosim ingrediente simple, tehnologie de ultimă generație, pasiune și grijă, astfel, gustul pâinii Panifcom este ca o amprentă - unic, deosebit.

Panifcom este lider în panificație pe piața ieșeană. Agropan Impex, societatea comercială care deține marca Panifcom, activează în patru ramuri importante ale agriculturii și alimentației: cultivarea, recepția și depozitarea cerealelor, morărit, panificație, creșterea animalelor.

Mai multe detalii: www.panifcom.ro

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

Iaşul îşi merită echipa de fotbal

Cosmin PAȘCA

Iaşul îşi merită echipa de fotbal

Peste toate, lipsa unui proiect este asemănarea cea mai izbitoare dintre echipa din dealul Copoului şi cea din Podu Roş. Nu cunoaştem obiectivele Politehnicii peste cinci ani - o cerinţă banală pentru un club respectabil - la fel cum nu există o foaie de parcurs a Iaşului care să depăşească un singur ciclu electoral.

Filmuletul zilei

Franta a construit în insula Reunion o autostrada-viaduct de 12,5 km (care a costat 1,7 miliarde euro), ce serpuieste prin O (...)

opinii

Impersonare

Codrin Liviu CUȚITARU

Impersonare

„M-a echipat ca pe beizadea (e drept că şi semănam puţin cu juniorul Ceauşeştilor). Mi-a aranjat părul şi mi-a oferit un costum asemănător cu ale Nicuşorului. Mi-a spus că trebuie doar să râd zgomotos, să înjur şi să beau whiskey la greu. Aşa am procedat, mai ales la masa festivă (care s-a organizat în restaurantul meu). Mă scuzaţi, am fost pupat în fund în ziua aia, de nu vă puteţi imagina!... Totul a mers strună până în clipa în care nu mai ştiu cine a cerut ca eu să o sun pe mama, pe tovarăşa Elena, pe loc, şi să solicit fonduri suplimentare în teritoriu.”

Reţeaua urbană a Moldovei între 1774 şi 1859 (III)

George ŢURCĂNAŞU

Reţeaua urbană a Moldovei între 1774 şi 1859 (III)

Replierea teritoriului politic moldovenesc a impus mutaţii substanţiale la nivelul morfologiei şi structurii sistemului de aşezări. Din perspectiva noastră, e importantă îndesirea reţelei de aşezări urbane şi reconfigurarea ariilor de influenţă a acestora. 

Insuportabila greutate a fiinţării

Bogdan ILIESCU

Insuportabila greutate a fiinţării

„The chicken is only an egg’s way for making another egg.” (Găina este doar modul prin care un ou face un alt ou) - Richard Dawkins

pulspulspuls

Iaca unde va ajunge senatoarea panaramă de Iaşi până la urmă!

Iaca unde va ajunge senatoarea panaramă de Iaşi până la urmă!

Una scurtă dar vioaie pe astăzi despre senatoarea panaramă aleasă de ieşeni, madam Şoşoacă, despre care mulţi cică se întreabă cam ce parcurs politic ar urma să aibă, acumă că şefii ei mai tineri, prin ordin de zi pe unitate primit de la cei cu stele în rezervă, au pus-o pe liber la partid. 

Caricatura zilei

Cum s-a petrecut accidentul

Editia PDF

Bancul zilei

Parintele Vasile a strâns 5 ani bani pentru clopotnita, dar nu i-au ajuns decât pentru un BMW.  

Parteneri

Alte publicatii

  Intrebarea zilei

  Relaxarea condițiilpr de deplasare în starea de alertă va duce la:

  vezi raspunsuri

  Copyright 2006-2020 © Ziaruldeiasi.ro Toate drepturile rezervate.