Paralela 45: Românii pot merge în vacanță în Antalya, fără test făcut anterior, în țară
anunturi
Eurotrip
grandchef
anunturi
Bolta rece
anunturi
metalco

Comuncat de presa (P)

Paralela 45: Românii pot merge în vacanță în Antalya, fără test făcut anterior, în țară

GALERIE
slide-turcia-bpdo
  • slide-turcia-bpdo
- +

Turoperatorul Paralela 45 reia din 17 august cursele charter București - Antalya și din 22 august din Cluj-Napoca, Iași, Timișoara, cu o frecvență săptămânală, până la jumătatea lunii octombrie, când temperaturile sunt în jur de 30 de grade Celsius. 

Turcia a reintrat în zona verde, după ce Institutul Național de Sănătate Publică a actualizat lista țărilor cu risc epidemiologic ridicat, pentru care se impune izolarea la domiciliu 14 zile la întoarcerea în România. Lista a intrat în vigoare pe 27 iulie. Și tot de la aceasta dată a fost ridicată interdicția de zbor spre Turcia, a anunțat ROMATSA.

Pentru intrarea în Turcia nu e necesară prezentarea rezultatului negativ al unui test COVID-19, autoritățile aeroportuare făcând testări aleatorii turiștilor, pe cheltuiala statului turc.

Antalya e deschisă deja, pentru mai multe țări, și sejururile turiștilor se desfășoară în condiții de maximă siguranță sanitară, hotelierii turci investind bani și resurse umane pentru respectarea regulilor sanitare în interiorul resorturilor.

Ministerul Sănătății dă un certificat fiecărui resort după ce verifică temeinic respectarea regulilor de distanțare fizică și igienă în toate spațiile comune, restaurante, baruri, patiserii, magazine, spații de joacă pentru copii, plajă, piscine. La all inclusive nu ne mai servim anul acesta, ci suntem serviți de ospărari cu ce ne dorim.

Resorturile, care funcționează ca niște cluburi cu circuit închis, nu permit accesul persoanelor necontrolate, din afară.

Noi lucrăm numai cu hoteluri acreditate de Ministerul Sănătății, cel mai important lucru fiind siguranța turiștilor noștri. Avem încredere că Antalya a rămas aceeași destinație pe care turiștii români o apreciază și că vor fi mulțumiți în continuare”, declară Alin Bucea, CEO Paralela 45.

Tarifele de cazare pentru luna august vin cu reduceri, de până la o treime, pentru ca vacanțele în Antalya să fie accesibile unui număr cât mai mare de turiști. Un pachet de șapte nopți în Antalya costă de la 499 de euro/persoană cu zbor de la București, de la 510 euro/persoană din Iași, de la 584 de euro/persoană din Cluj-Napoca și de la 575 de euro/persoană din Timișoara.

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

Despre importanţa îndoielii în ştiinţă şi falimentul calităţii în educaţie

Alexandru LĂZESCU

Despre importanţa îndoielii în ştiinţă şi falimentul calităţii în educaţie

Îndoiala şi spiritul critic nu mai sunt la modă. Un curent dominant în mass media şi pe reţelele sociale cultivă intoleranţa faţă de punctele de vedere care se abat de la cele considerate acceptabile, „corecte”, adesea, în mod ironic, „în numele ştiinţei”.

Filmuletul zilei

Franta a construit în insula Reunion o autostrada-viaduct de 12,5 km (care a costat 1,7 miliarde euro), ce serpuieste prin O (...)

opinii

Liviu Suhar

Nichita DANILOV

Liviu Suhar

Senzaţia pe care o încearcă spectatorul privindu-i tablourile e una stranie. Cufundate într-o tăcere ce trece dincolo de cotidian, proiectându-şi umbra lăuntrică în spaţiul ancestral, obiectele par să comunice între ele într-un limbaj mut, prin intermediul ultrasunetelor transpuse într-o partitură muzicală. Tăcerea lor e înşelătoare.

Raportul dintre public şi privat, din perspectivă feministă

Dana ȚABREA

Raportul dintre public şi privat, din perspectivă feministă

Aparent, dacă e să-l avem în vedere pe Richard Rorty, distincţia dintre sferele publică şi privată sunt separate în măsura în care problemele care cad sub incidenţa fiecăreia dintre ele sunt diferite şi, desigur, întrebările adresate sunt altele. Cu privire la individul uman, cineva ar putea fi deopotrivă liberal şi ironist, ceea ce conduce la posibilitatea ca cele două sfere să nu prezinte o opoziţie ireconciliabilă. Dimpotrivă. Cele două sfere converg. Să luăm ca exemplu familia: prin definiţie familia presupune spaţiul privat şi discreţia, cu toate acestea familia este reglementată prin reguli şi norme care ţin de sfera publică.

O întâlnire nici măcar de gradul 7 şi o mică incursiune onomatologică

Michael ASTNER

O întâlnire nici măcar de gradul 7 şi o mică incursiune onomatologică

Acum trei ani, la început de martie - eram în drum spre Bucureşti (cu trenul) - m-am trezit cu un mesaj de la o persoană necunoscută, dar cu acelaşi nume de familie. Am avut o conversaţie ciudăţică pe messenger cu femeia în cauză, apoi am uitat de discuţie. 

pulspulspuls

Suferinţele discrete ale madamei

Suferinţele discrete ale madamei

Una mai molcuţă, de uichend, pe azi, dacă tot e sâmbătă şi e aşa frig afară. Şi ce ar putea fi mai moale şi mai pufos decât opera lirică, stimaţi telespectatori, şi mai ales graniţa penală a acesteia cu politichia mâloasă de Bahlui? 

Caricatura zilei

De 8 martie

Editia PDF

Bancul zilei

Parintele Vasile a strâns 5 ani bani pentru clopotnita, dar nu i-au ajuns decât pentru un BMW.  

Parteneri

Alte publicatii

    Intrebarea zilei

    Relaxarea condițiilpr de deplasare în starea de alertă va duce la:

    vezi raspunsuri

    Copyright 2006-2020 © Ziaruldeiasi.ro Toate drepturile rezervate.