Păreri, păruieli şi mânăreli. Iarăşi despre listele PSD Iaşi
anunturi
Eurotrip
grandchef
anunturi
Bolta rece
anunturi
metalco

Păreri, păruieli şi mânăreli. Iarăşi despre listele PSD Iaşi

GALERIE
puls
  • puls
- +

Multe păreri am mai auzit ieri despre loviturile la gioale date la Iaşi dar şi la Bucureşti despre alcătuirea listelor de candidaturi de la PSD, multe au fost şi tânguielile vizavi de faptul că madam Gavrilă nu merita un asemenea tratament (lucru valabil în bună măsură, dar nu chiar în totalitate, căci dânsa doarme acum aşa cum şi-a aşternut politic în ultimii ani, nu-i aşa?). 

Dar am zis să vă oferim şi o frescă ce poate nu o vedeţi de la Iaşi dacă nu sunteţi pe fază: o postare a madamei deputat pe pagina fostului ministru Liviu Pop, de la Maramureş, care e în aceeaşi situaţie: pas la liste.

După ce madam Gavrilă îi spune că e cazul să plece din PSD, că şi ea a păţit la fel la Iaşi, iacătă ce mai spune ea acolo! O fi de bine, de rău...

DNA face iarăşi ordine pe liste?

Alte tari şi haioase chestii s-au mai petrecut în ultimele zile pe ruta politică Iaşi - Bucureşti şi retur, stimaţi telespectatori. De-un par egzamplu, legat de ce scriam noi aicea alaltăieri, că dipotatul molicean de Iaşi Văru Jan reuşise cumva să tragă unele sfori şi curmeie ca, după înscrierea în acest nou partid al lui Ponta, la fel ca Moliceanu în capitală, să fie el primul pe lista de candidaţi la parlament, la Cameră, de la Pro România Iaşi.

Totul spre disperarea fostului dipotat Jakob Ban, şeful de filială, care nu mai putea astfel pupa parlament, căci maximum ce poate spera acest partid la Iaşi este un post de dipotat. Şi ăsta cu mare noroc, căci pragul de 5% e cam sus pentru ei. Păi de ce credeţi că a sărit zoiosul Ghihocel, amicul lui Jakob Ban, cu picioarele pe Văru Jan zilele trecute?

Ei bine, să revenim: tocmai ce auzisem că, până la urmă, Ponta ar urma să-l ducă pe Văru Jan în altă parte, iar locul de dipotat de la Iaşi să-l ofere vechiului lui amic Nicu Baniţă, şi el încă tot dipotat de Iaşi, care-a fost însă pe aici doar la depus candidatura, în 2016, şi când colo, poc. Adicătelea, doua zi, Baniţă e revendicat de DNA, pentru o şpagă de aproape un milion de euro, chestie care, auzim, îl scoate definitiv din cursa electorală. Ce se va întâmpla acum cu Jakob Ban sau Văru Jan? Puteţi face pariurile: noi cobim iar că Jakob Ban ia ţeapă! Pe cât?

PS: Poate vă întrebaţi de ce CJ-ul şi-a făcut o nouă pagină de Facebook. Ei bine, cică pentru că Măricel şi-a luat-o acasă pe cea veche, că era a lui. Ehehee: vă mai amintiţi de senatorul Bideu de la Pedele?

**** PONT ****

Materialele de mai sus sunt o parodiere umoristică a realităţilor ieşene şi naţionale, realităţi care sunt tratate la modul cel mai serios în articolele de news ale ediţiei noastre. Orice asemănare cu oameni şi fapte din viaţa reală poate fi, aşadar, pur întâmplătoare.

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

Prognosis: negative

Cătălin ONOFREI

Prognosis: negative

Tratamentul se amână după moartea pacientului.

Filmuletul zilei

opinii

Visuri pietrificate

Briscan ZARA

Visuri pietrificate

Credem fără urmă de îndoială în ceva, chiar dacă nu are nici cea mai mică legătură cu realitatea, pentru că aşa am fost educaţi, pentru că toţi ceilalţi cred, pentru că nu există nimic care să contrazică această credinţă care ne dă confort, încredere, mulţumire, siguranţă, şi chiar dacă adevărul ni se revelează într-un mod logic sau evident, palpabil, implacabil, covârşitor de clar, noi tot nu îl recunoaştem, pentru că nu vrem.

Unirea ca axă a istoriei noastre

Mihai DORIN

Unirea ca axă a istoriei noastre

Unirea este incontestabil axa istoriei noastre moderne, întrucât de realizarea ei depindea existenţa naţională. Ea s-a construit pe existenţa unei premise - unitatea neamului şi a unei realităţi dramatice - risipirea neamului. Din îngemănarea acestora a rezultat metoda la care a recurs generaţia unirii, şi anume aceea de a pune istoria să lucreze astfel încât risipirea să fie înlocuită cu unitatea. 

Universalitatea artei lui Marcel Chirnoagă

Nichita DANILOV

Universalitatea artei lui Marcel Chirnoagă

… a fost atras nu de latura angelică, ci de latura demonică a lucrurilor, încercând să scoată la lumină o parte din întunericul ce sălăşluieşte-n om. Pe domnia sa nu l-au obsedat îngerii, ci demonii, creaturile diforme ce populează zi de zi, clipă de clipă, gândurile muritorilor, insuflându-le tot felul de patimi (pofte) şi vicii.

pulspulspuls

Nea Măricel, prins la mijloc în ‘şto-uri, de colegi

Nea Măricel, prins la mijloc în ‘şto-uri, de colegi

Iată, stimaţi telespectatori, ce ne trimite un cetitor fidel înregimentat politic, pe poşta rubricuţei, cu Archibald Tănase la adrisant: poza de care se face cea mai mare panaramă în interiorul filialei partidoiului ieşean în ultimele zile! 

Caricatura zilei

Defilare cu distanțare

www.haidalacafeasiceai.ro

Editia PDF

Bancul zilei

O ambulanta goneste pe strazi si, la o intersectie rastoarna si accidenteaza un pieton. Soferul coboara imediat, ridica victima (...)

Linkuri

Alte ziare locale

    Intrebarea zilei

    Relaxarea condițiilpr de deplasare în starea de alertă va duce la:

    vezi raspunsuri

    Copyright 2006-2020 © Ziaruldeiasi.ro Toate drepturile rezervate.