Paris Photo amână prima ediţie prevăzută în aprilie la New York
anunturi
Eurotrip
grandchef
anunturi
Bolta rece
anunturi
metalco

Paris Photo amână prima ediţie prevăzută în aprilie la New York

GALERIE
Paris Photo New York
  • Paris Photo New York
- +

"Paris Photo New York", primul târg-expoziţie al Paris Photo care trebuia să aibă loc la New York între 2 şi 5 aprilie, a fost amânat din cauza epidemiei de coronavirus, au anunţat, joi, organizatorii. O decizie luată după anunţul Statelor Unite de a închide teritoriul american pentru cetăţenii europeni, cu excepţia celor din Regatul Unit, scrie Le Figaro.

178 de galerii şi edituri, mai mult de o sută de parteneri media, instituţii şi artişti au anunţat că vor participa la prima ediţie americană.  "Dar prioritatea noastră rămâne menţinerea siguranţei şi a sănătăţii expozanţilor şi vizitatorilor, şi suntem convinşi că această decizie este în interesul tuturor, al galeriilor, colecţionarilor, partenerilor şi amatorilor de fotografie", au explicat directoarea Florence Bourgeois şi directorul artistic Christoph Wiesner. 

Ei au precizat că vor "informa datele prevăzute".  Paris Photo este cea mai mare întâlnire anuală pentru domeniul fotografiei de artă în Franţa. Târgul a reunit în noiembrie mai mult de 200 de expozanţi - 180 de galerii din 30 de ţări, şi 31 de editori - la cea de-a 23-a ediţie de la Grand Palais, în Paris. 

În aprilie 2019, Paris Photo a anunţat că lansează ediţia americană prezentată în colaborare cu The Association of International Photography Art Dealers (AIPAD), şi care va avea loc la Pier 94. Fondată în 1979, la New York, AIPAD reprezintă mai mult de 120 de galerii de renume internaţional în domeniul fotografiei. 

 

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

CFR - scurtă istorie

Cătălin ONOFREI

CFR - scurtă istorie

Să fie un semn că Drulă e alesul?

Filmuletul zilei

opinii

Proaspăt inadaptaţi

Briscan ZARA

Proaspăt inadaptaţi

Există o teorie ciudată care spune că fără frică nu poate exista viaţă. Frica este un rău necesar, obligatoriu pentru supravieţuire, iar dacă acesta nu vine din exterior, ţi-l faci singur. Când pereţii casei te apară de toţi demonii externi reali, în carne şi oase, îi descoperi cu cea mai mare pasiune pe cei interni, imaginari, mult mai mulţi şi mai fioroşi…

O perspectivă statistică asupra maternităţii la mamele minore

Ciprian IFTIMOAEI

O perspectivă statistică asupra maternităţii la mamele minore

În România, vârsta majoratului este la 18 ani, fiind oarecum asimilată cu ieşirea din perioada adolescenţei şi începutul maturităţii (adultul tânăr). Organizaţia Mondială a Sănătăţii (OMS) se referă la adolescenţă ca fiind perioada de dezvoltare fizică şi psihică cuprinsă între 15 şi 19 ani. În articolul din această săptămână, ţinând cont de definiţia OMS, vom analiza din punct de vedere statistic problematica legată de maternitatea la mamele minore (maternitatea adolescentină).

Povestea de război a marii Regine (III)

Mihai DORIN

Povestea de război a marii Regine (III)

În emoţionanta sa scrisoare testamentară, intitulată „Ţării mele şi poporului meu”,  Regina Maria din anii senectuţii se dezvăluie cu aceeaşi sinceritate ca în cei ai tinereţii: „V-am iubit cu toată puterea inimii mele şi dragostea mea a fost puternică, plină de avânt; mai târziu a devenit răbdătoare, foarte răbdătoare. Mi-a fost dat să trăiesc cu tine, Poporul meu, vremuri de mare restrişte şi vremuri de mari împliniri. Pentru un timp, mi-a fost dat să-ţi fiu călăuză, să-ţi fiu inspiratoare, să fiu aceea care a păstrat flacăra vie, aceea care a devenit centrul de îndârjire în zilele cele mai negre. Aceasta ţi-o pot spune astăzi căci nu mai sunt în viaţă. În acele zile mi-ai dat un nume ce mi-a fost drag: m-ai numit «Mama tuturor» şi aşa vreau să rămân în amintirea ta, aceea care putea totdeauna să fie găsită în clipele de durere sau de pericol...”.

pulspulspuls

Bun, să zicem: iese Gigi. Ar putea bate cineva înapoi la uşile ferecate?

Bun, să zicem: iese Gigi. Ar putea bate cineva înapoi la uşile ferecate?

Multă lume auzim că a vibrat pozitiv zilele trecute, când s-a auzit că fostul premare Gigi a câştigat la Botoşani, în instanţă, pe cererea de eliberare condiţionată de la puşcărie unde stă din cauza mitei pretinse la semaforizarea inteligentă de la Iaşi. 

Caricatura zilei

Rădoi după Tokyo

Editia PDF

Bancul zilei

Când ma întâlnesc în parc si vorbesc cu barbati casatoriti, am impresia ca toti traim cu aceeasi femeie! (...)

Parteneri

Alte publicatii

    Intrebarea zilei

    Sute de persoane au ieșit în stradă pentru a protesta împotriva resticțiilor legate de COVID. Care ar trebui să fie pasul următor?

    vezi raspunsuri

    Copyright 2006-2020 © Ziaruldeiasi.ro Toate drepturile rezervate.