anunturi
grandchef
Bolta rece
anunturi
Iasi Tv Life
TeleM
Impact FM regional
anunturi

sambata, 28.01.2023

Parteneriat între ONG-uri şi autorităţile locale

GALERIE
inima_copil
  • inima_copil
- +

Coaliţia Organizaţiilor Pacienţilor cu Afecţiuni Cronice din România (COPAC), Asociaţia Copilul Meu - Inima mea, Consiliul Judeţean Iaşi şi Primăria Iaşi lansează miercuri, 7 septembrie, proiectul „Dezvoltarea politicilor sociale şi de sănătate în judeţul Iaşi”. 

Acesta are ca obiectiv pe termen lung dezvoltarea capacităţii ONG-urilor din domeniul social şi sănătate şi a autorităţilor locale partenere de a se implica în promovarea dezvoltării a două noi politici privind în acest domeniu. Mai exact, intenţionează ca la şase luni de la finalizarea proiectului să fie funcţionale două parteneriate de dezvoltare locală în judeţ, iar 52 de reprezentanţi ai ONG-urilor sociale şi de sănătate locale, precum şi reprezentanţii autorităţilor locale să aibă un nivel de pregătire crescut.

Totodată, se doreşte dezvoltarea unui instrument de monitorizare a politicilor din domeniul social şi sănătate în Iaşi. „Reprezentanţii celor două autorităţi locale vor fi implicate în toate activităţile proiectului, se va forma o reţea din reprezentanţii acestor instituţii de colaborare atât pe perioada proiectului, cât şi după, pentru dezvoltarea unor politici locale în domeniul social şi sănătate”, au precizat iniţiatorii proiectului. Proiectul „Dezvoltarea politicilor sociale şi de sănătate în judeţul Iaşi” se va derula pe o perioadă de 12 luni, până pe 28 iulie 2023. 

 

 

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Copyright 2006-2020 © Ziaruldeiasi.ro Toate drepturile rezervate.