Anunturi de Mica Publicitate
Abonament la editia electronica
Iasi Tv Life
TeleM
TVR Iasi Telejurnal
Abonament la editia tiparita

duminica, 10.12.2023

Advertorial

Participă la concursul primăverii 2021 - PANIFCOM - CONECTAT LA CÂȘTIGAT. Ai luat și pâine? Ia și premiile Panifcom! (P)

GALERIE
1358
  • 1
  • 3
  • 5
  • 8
- +

Pune-ți norocul la încărcat și intră în rețeaua premiilor Panifcom.

Cumperi orice pâine aflată în promoție, înscrii codul pe site-ul panifcom.ro și poți câștiga premii de ultimă generație: biciclete, trotinete, tablete și gadget-uri care mai de care mai uimitoare.

Te poți înscrie zilnic!

Săptămânal vom cunoaște 20 de câștigători!

La promoția propusă de Panifcom, promoție care se desfășoară în perioada 15 martie 2021 -    21 mai 2021, intră următoarele produse care îți pot aduce  premii pe măsură: Franzela 3 Boabe 5 Semințe, feliată de 400 g, Pâinea 3 Boabe cu semințe, feliată de 400 g, Franzela 3 Boabe, feliată de 400 g, Paine cu secară și nucă, feliată de 400 g, Pâinea lui Ștefan albă, feliată de 500 g, Pâinea lui Ștefan neagră, feliată de 500 g, Pâinea lui Ștefan albă, la tavă, feliată de 500 g, Pâinea lui Ștefan neagră, la tavă, feliată de 500 g, Pâinea Mândria Brutarului, feliată de 700 g.

Ce trebuie să faci pentru a câștiga? Este atât de simplu: achiziționezi  minim  unul  dintre produsele participante la promoție  în perioada 15 martie 2021 - 12 mai, înscrii  bonul fiscal prin intermediul formularului din site-ul  www.panifcom.ro și vei intra automat în tragerea la sorți pentru unul din premiile săptămânale. Mult succes!

***
Produsele de panificație Panifcom sunt făcute cu maia, asta pentru ca să vă aducem zilnic, la masă, o pâine vie, făcută ca pe vremuri. Folosim ingrediente simple, tehnologie de ultimă generație, pasiune și grijă, astfel, gustul pâinii Panifcom este ca o amprentă – unic, deosebit.

Panifcom este lider în panificație pe piața ieșeană. Agropan Impex, societatea comercială care deține marca Panifcom, activează în ramuri importante ale agriculturii și alimentației: cultivarea, recepția și depozitarea cerealelor, panificație și creșterea animalelor.

Mai multe detalii pe www.panifcom.ro

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

Se schimbă fotbalul, monşer!

Nicolae GRECU

Se schimbă fotbalul, monşer!

Timp de trei sferturi de secol regula ofsaidului a fost singura modificare de regulament. Apoi revoluţia permanentă şi-a început rostogolirea.

opinii

Monica Lovinescu comemorată la Iași (II)

Eugen MUNTEANU

Monica Lovinescu comemorată la Iași (II)

În partea a doua a articolului sunt oferite câteva informații referitoare la un recent colocviu aniversar organizat de Institutul de Filologie Română „Alexandru Philippide”, Facultatea de Litere a Universității ieșene și Biblioteca Filialei din Iași a Academiei Române.

Administraţia fricii

arh. Ionel OANCEA

Administraţia fricii

Ȋncet, dar sigur, o dată cu atenuarea până la dispariţie a valului aproape revoluţionar al căderii dictaturii şi al entuziasmului generat de el, o stare de inerţie ȋnvârtoşată, crâncenă, se ȋnstăpâneşte ȋn treburile publice. Iniţiala, romantica speranţă a mai binelui – venim aproape toţi, nu-i aşa, din lumea ȋntunericului celui mai din afară –, capabilă să anime disputele, ideile, viziunile, s-a constipat inexplicabil. 

Două destine de aristocraţi ai spiritului

Alexandru CĂLINESCU

Două destine de aristocraţi ai spiritului

Bibliotecară la Biblioteca Centrală Universitară din Iaşi, Laura Guţanu se specializase în alcătuirea de bibliografii, dar era atrasă şi de personaje ieşite din comun, făcând parte – de regulă – din aristocraţia românească.

pulspulspuls

Se anunţă o posibilă mare bombiţă la partidoiul ieşean? Aşa spun cei cu antenele îndreptate spre Capitală

Se anunţă o posibilă mare bombiţă la partidoiul ieşean? Aşa spun cei cu antenele îndreptate spre Capitală

Aşa cum anunţat încă de ieri, am zic că pe astăzi, zi cu dezlegare la peşte, vin şi undelemn fiind, plus că e Zămislirea Sfintei Fecioare Maria în cărindariul ortodox, să vorbim olecuţă despre ce se mai întâmplă la partidoiul ieşean. 

Caricatura zilei

Chirica și banii aruncați pe Campionatul Esports

Cumpara editia digitala

Vremea in Iasi

Curs valutar

Linkuri sponsorizate

Parteneri

Intrebarea zilei

Credeti ca autoritatile au fost pregatite pentru prima zapada care a cazut in judetul Iasi in aceasta toamna?

vezi raspunsuri