Partidul Monicăi Macovei, „M 10“, se lan­sează şi la Iaşi. Care sunt susţinătorii
anunturi
Eurotrip
grandchef
anunturi
Bolta rece
anunturi
metalco
agri.shop

duminica, 09.05.2021

Partidul Monicăi Macovei, „M 10“, se lan­sează şi la Iaşi. Care sunt susţinătorii

GALERIE
Macovei
  • Macovei
- +
Cine sunt susţinătorii cei mai notorii din judeţ:

Partidul Monicăi Macovei se lan­sează la Iaşi. Evenimentul va avea loc peste trei săptămâni, după ce, ieri, a avut loc, lansarea oficială a forma­ţiunii la nivel naţional, desfăşurată la Bucureşti. Din capitala Moldovei au participat aproape 20 de susţinători, unii dintre aceştia fiind foşti membri PNŢCD, Forţa Civică şi Noua Re­publică.

Europarlamentarul Monica Macovei, fostă membră PDL, a precizat că M 10 (M la puterea 10) este un partid de dreapta. „Nu este nici cealaltă jumătate a FSN, nu este nici noul PNL, nici vechiul PSD. Par­ti­dul M 10 este primul partid care mer­ge pe calea dreaptă“, a spus Macovei în discursul său.

Europar­la­mentarul va fi prezent şi la evenimentul de lansare de la Iaşi de la sfârşitul lunii martie. Printre susţinătorii lui Macovei din capitala Moldovei se numără Ştefan Bârgăoanu, fostul şef al Partidului Noua Republică Iaşi, pre­cum şi fostul deputat PNŢCD Traian Rânja.

La alegerile preziden­ţiale, Monica Macovei s-a clasat pe locul trei în preferinţele electoratului din municipiul Iaşi. Europarlamen­tarul a adunat 16.546 de voturi, respectiv 10,37% din totalul voturilor valabil exprimate.

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

Obsesiile microbiştilor români

Nicolae GRECU

Obsesiile microbiştilor români

„Ne-a furat arbitrul” şi „jucătorul X ne-a vândut la pariuri” sunt unele dintre acestea.

Filmuletul zilei

opinii

Metamorfoze ale protocronismului sau despre incompetenţa cu ştaif (VI)

Eugen MUNTEANU

Metamorfoze ale protocronismului sau despre incompetenţa cu ştaif (VI)

Episodul de azi, penultimul din această serie, conţine o succintă prezentare a confuziei medievale dintre denumirile istorice Dacia versus Danemarca, respectiv Dacus versus Danus, confuzie pe baza căreia autori contemporani construiesc ipoteze aberante, cu motivaţie „patriotică”, dar cu un puternic iz protocronist.

După Înviere

pr. Constantin STURZU

După Înviere

Cea mai importantă predică a Domnului a fost una fără cuvinte. A început în Ghetsimani, cu sudoarea Lui, care "s-a făcut ca picături de sânge" (Luca 22, 44) şi a continuat pe Cruce, până la gestul de a-Şi da duhul de bunăvoie, nu pentru că fusese biruit de moarte. 

Dezastru de sărbători

Alexandru CĂLINESCU

Dezastru de sărbători

Să nu ne amăgim cu gândul că lumea, în special tinerii, nu se mai uită la televizor. România TV are audienţă la un segment deloc neglijabil din populaţie, sensibil la „patriotism” şi la grija pentru „nevoile românilor”. Direct sau insidios, postul exercită o influenţă nefastă, cu consecinţe pe termen lung.

pulspulspuls

Imagini de colecţie: oare ne-am schimbat sau nu în bine?

Imagini de colecţie: oare ne-am schimbat sau nu în bine?

Un amic cetitor atent atent ne-a pus ieri la dispoziţie această faină poză de campanie, stimaţi telespectatori. 

Caricatura zilei

Bravo autorităților locale care au ținut gol Spitalul Mobil de la Lețcani!

Editia PDF

Bancul zilei

Parintele Vasile a strâns 5 ani bani pentru clopotnita, dar nu i-au ajuns decât pentru un BMW.  

Parteneri

Alte publicatii

    Intrebarea zilei

    Sute de persoane au ieșit în stradă pentru a protesta împotriva resticțiilor legate de COVID. Care ar trebui să fie pasul următor?

    vezi raspunsuri

    Copyright 2006-2020 © Ziaruldeiasi.ro Toate drepturile rezervate.