anunturi
grandchef
Bolta rece
Iasi Tv Life
TeleM
Impact FM regional

sambata, 01.10.2022

Advertorial

Partidul Social Democrat reprezintă o “garanţie” serioasă pentru români! (P)

GALERIE
foto citea unu
 • foto citea unu
- +

Partidul Social Democrat a hotărât intrarea la guvernare având un obiectiv concret: salvarea ţării de la ruşine şi de la intrarea în incapacitate de plată.

După cum se poate vedea din evenimentele petrecute în ultimul timp, în Partidul Naţional Liberal s-a declanşat săptămâna “cuţitelor lungi”, cu perspective pentru luna “cuţitelor lungi” şi anul “cuţitelor lungi”.

Partidul Social Democrat va lansa programul de guvernare în care va spune clar şi răspicat faptul că:

•  Pensionari ai României, pensiile se vor plăti fără probleme, iar de la 1 ianuarie se vor mări. Era nevoie doar de o rectificare bugetară pentru a nu se suspenda plata pensiilor, rectificarea putând-o face un Guvern cu drepturi depline. Situaţia de la Ministerul Muncii a fost datorată ultimei rectificări prin care, putem spune, fostul premier Cîţu şi-a “cumpărat” voturile la congresul PNL.

• Părinţi şi copii ai României, nimeni nu va lua fondurile de la alocaţiile de stat pentru a asigura plata altor obligaţii de natură financiară, ba, mai mult, alocaţiile se vor mări aşa încât actele normative votate de Legislativ să poată intra, treptat, în vigoare.

Partidul Social Democrat garantează aceste măsuri, cât şi alte măsuri de ordin social, măsuri necesare pentru ca populaţia ţării să poată trece iarna cu bine. Tocmai din această cauză Partidul Social Democrat va prelua conducerea Ministerului Muncii.

Nu în ultimul rând, s-a precizat faptul că PSD a preluat toate ministerele de forţă din viitorul Guvern. Problema este pusă greşit. Ministerul de Finanţe a fost preluat pentru ca ţara să nu se mai împrumute la dobânzi înrobitoare pentru generaţiile viitoare şi pentru ca ţara să nu intre în incapacitate de plată.

PSD a preluat Ministerul Transporturilor pentru ca investiţiile în infrastructură rutieră şi feroviară să nu fie făcute doar pe hârtie ci să se regăsească şi în teritoriu.

PSD a preluat Ministerul Sănătăţii pentru a pregăti, cum se cuvine, anunţatul val 5 de îmbolnăviri.

Și da, PSD a preluat Ministerul Apărării pentru a fi o garanţie puternică faţă de partenerii strategici că armata va continua înzestrarea şi că graniţa de est a NATO va fi apărată în mod corespunzător şi cu professionalism.


Vasile CÎTEA    

Deputat PSD de Iaşi

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

De ce câştigă extrema dreaptă

Pavel LUCESCU

De ce câştigă extrema dreaptă

Tot mai mulţi din aşa-zisa lume civilizată strigă tot mai strident că vor o schimbare. Deocamdată nici ei nu ştiu cum şi către ce. Dar, ca de atâtea ori în istorie, se vor găsi mereu politicieni care vor ştii să călărească valul şi să ne vândă cu succes o nouă rundă de iluzii.

opinii

Cu ochii larg închişi

Alexandru CĂLINESCU

Cu ochii larg închişi

Unele evenimente din ultima vreme, mai ales aşa-zisele „referendumuri” organizate de ruşi în terioriile ocupate, m-au făcut să-mi reamintesc de un text pe care l-am publicat în urmă cu nouăsprezece ani. Îl reiau aici, în ideea că el va arăta, o dată în plus, că liderul de la Kremlin este, în tot ce face, de o nesmintită şi sinistră consecvenţă.

De la oraşul creativ, la cel al creatorilor (I)

George PLEȘU

De la oraşul creativ, la cel al creatorilor (I)

Săptămâna trecută a fost lansată, fără prea mare tam-tam mediatic, dar cu reacţii bune în online, platforma orasulcreatorilor.com. În spatele ei sunt oameni din echipa care a realizat logo-ul Iaşului, care de data aceasta au invitat pentru consultări mai largi o serie de tineri implicaţi în industriile creative locale, în timp ce site-ul era încă în perioada de teste.

Ego-grafii. Emil Brumaru (I)

Codrin Liviu CUȚITARU

Ego-grafii. Emil Brumaru (I)

Emil Brumaru era, în subsidiar, aidoma tuturor scriitorilor adevăraţi, fiinţa cea mai delicată cu putinţă - aproape fragilă, aş îndrăzni să observ - care-şi disimula, în identitatea (construită) de rebel al culturii, propriile temeri şi inhibiţii în faţa „infernului” din celălalt.

pulspulspuls

Aripa fără scrupule a partidoiului local tocmai dă atacul la un proiect de milioane de iepuroi!!

Aripa fără scrupule a partidoiului local tocmai dă atacul la un proiect de milioane de iepuroi!!

Iată, dacă mai era nevoie, stimaţi telespectatori, dovada că şi în politichie este valabilă vorba aia că aşchia nu sare departe de trunchi şi unde altundeva puteam vedea mai bine o asemenea confirmare decât în familia fostului deputat Rachetă Patriot, hahalera universitară care a făcut de râs oraşul în ţară şi nu numai cu iniţiativa legii privind pensiile speciale, dar mai ales prin nenumăratele declaraţii şovine, patriotarde şi pompoase de tip vadimist. 

Caricatura zilei

Zbor anulat

Editia PDF

Bancul zilei

Un sofer de TIR opreste la un popas, comanda un sandwich, o cafea si o placinta. Intra trei motociclisti rai, unul îi man&ac (...)

Linkuri sponsorizate

Parteneri

Alte publicatii

  Fotografia zilei

  Intrebarea zilei

  Implementarea benzii unice pentru mijloacele de transport în comun pe toată lungimea șoselei Nicolina, o apreciați ca fiind benefică fluidizării traficului din zonă?

  vezi raspunsuri

  Copyright 2006-2020 © Ziaruldeiasi.ro Toate drepturile rezervate.