Partidul Social Democrat reprezintă o “garanţie” serioasă pentru români! (P)
anunturi
Eurotrip
grandchef
anunturi
Bolta rece
anunturi

miercuri, 08.12.2021

Advertorial

Partidul Social Democrat reprezintă o “garanţie” serioasă pentru români! (P)

GALERIE
foto citea unu
  • foto citea unu
- +

Partidul Social Democrat a hotărât intrarea la guvernare având un obiectiv concret: salvarea ţării de la ruşine şi de la intrarea în incapacitate de plată.

După cum se poate vedea din evenimentele petrecute în ultimul timp, în Partidul Naţional Liberal s-a declanşat săptămâna “cuţitelor lungi”, cu perspective pentru luna “cuţitelor lungi” şi anul “cuţitelor lungi”.

Partidul Social Democrat va lansa programul de guvernare în care va spune clar şi răspicat faptul că:

•  Pensionari ai României, pensiile se vor plăti fără probleme, iar de la 1 ianuarie se vor mări. Era nevoie doar de o rectificare bugetară pentru a nu se suspenda plata pensiilor, rectificarea putând-o face un Guvern cu drepturi depline. Situaţia de la Ministerul Muncii a fost datorată ultimei rectificări prin care, putem spune, fostul premier Cîţu şi-a “cumpărat” voturile la congresul PNL.

• Părinţi şi copii ai României, nimeni nu va lua fondurile de la alocaţiile de stat pentru a asigura plata altor obligaţii de natură financiară, ba, mai mult, alocaţiile se vor mări aşa încât actele normative votate de Legislativ să poată intra, treptat, în vigoare.

Partidul Social Democrat garantează aceste măsuri, cât şi alte măsuri de ordin social, măsuri necesare pentru ca populaţia ţării să poată trece iarna cu bine. Tocmai din această cauză Partidul Social Democrat va prelua conducerea Ministerului Muncii.

Nu în ultimul rând, s-a precizat faptul că PSD a preluat toate ministerele de forţă din viitorul Guvern. Problema este pusă greşit. Ministerul de Finanţe a fost preluat pentru ca ţara să nu se mai împrumute la dobânzi înrobitoare pentru generaţiile viitoare şi pentru ca ţara să nu intre în incapacitate de plată.

PSD a preluat Ministerul Transporturilor pentru ca investiţiile în infrastructură rutieră şi feroviară să nu fie făcute doar pe hârtie ci să se regăsească şi în teritoriu.

PSD a preluat Ministerul Sănătăţii pentru a pregăti, cum se cuvine, anunţatul val 5 de îmbolnăviri.

Și da, PSD a preluat Ministerul Apărării pentru a fi o garanţie puternică faţă de partenerii strategici că armata va continua înzestrarea şi că graniţa de est a NATO va fi apărată în mod corespunzător şi cu professionalism.


Vasile CÎTEA    

Deputat PSD de Iaşi

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

Întâlnire online între democraţii

Lucian DÎRDALA

Întâlnire online între democraţii

Deocamdată, administraţia Biden nu doreşte decât să reafirme leadership-ul american în spaţiul pe care mass media încă îl numeşte „lumea liberă”. Este greu de crezut că, în acest moment, Statele Unite au capacitatea ori dispoziţia să exercite presiuni semnificative asupra participanţilor mai puţin merituoşi, şi cu atât mai puţin asupra statelor neinvitate la summit, cum ar fi Turcia.

Filmuletul zilei

opinii

Identităţi în oglindă (II)

Florin CÎNTIC

Identităţi în oglindă (II)

Nimic mai firesc cu ocazia Zilei Naţionale decât o discuţie despre ce înseamnă „să fii român”. Evreu român.

Istoria (sau isteria) unui boxer

Radu PĂRPĂUȚĂ

Istoria (sau isteria) unui boxer

Era pe vremea lui Ceaşcă un boxer sas pe care-l chema Stumpf, ne spunea Ghiţă Mutu din plutonul nostru Ghiţă intrase la facultatea de textile de la Cisnădie, de unde ştia povestea cu Stumpf, care era de fel de pe acolo. 

Ministere „croite” şi răscroite

Nicolae CREŢU

Ministere „croite” şi răscroite

Mai mult decât oriunde altundeva, cel puţin pe aici, prin Europa, la noice declară „liderii” politichiei trebuie dat „la întors”, pe reversul de biată, mai dosnică, retorică a asigurărilor „liniştitoare” puse în circulaţie publică, mediatică. 

pulspulspuls

Iaca ce aranjamente mai pun la cale nea Măricel şi mister Ciorăpel!

Iaca ce aranjamente mai pun la cale nea Măricel şi mister Ciorăpel!

Pentru că tot am deschis ieri pârtia din acest sezon de iarnă cu ce se mai vorbeşte în lumea halatelor albe ca zăpada din târg, povestindu-vă cum s-a bătut palma ca mister Bazil Usturoi să rămână şef acolo unde est, şi pentru că vine vorba aşa de rar despre treburile astea extra-Covid din domeniu, am zis că numai bine să vă mai spunem una scurtă dar vioaie pe azi, că tot e miercuri, zi de post fără nicio dezlegare, nici la peşte, nici la vin sau undelemn. 

Caricatura zilei

Lapoviță

Editia PDF

Bancul zilei

- "Pentru o digestie buna beau bere. Daca nu am pofta de mâncare, beau vin alb. Daca am tensiunea scazuta, beau vin ros (...)

Parteneri

Alte publicatii

    Intrebarea zilei

    Implementarea benzii unice pentru mijloacele de transport în comun pe toată lungimea șoselei Nicolina, o apreciați ca fiind benefică fluidizării traficului din zonă?

    vezi raspunsuri

    Copyright 2006-2020 © Ziaruldeiasi.ro Toate drepturile rezervate.