Paşii necesari pentru a descărca adeverinţa de vaccinare
anunturi
Eurotrip
grandchef
anunturi
Bolta rece
anunturi
metalco

miercuri, 28.07.2021

Paşii necesari pentru a descărca adeverinţa de vaccinare

GALERIE
descarcare adeverinta
 • descarcare adeverinta
- +

Cei care doresc să-şi descarce adeverinţa de vaccinare o pot face foarte uşor, în şase paşi, arată Comitetul Naţional de Coordonare a Activităţilor privind Vaccinarea (CNCAV) împotriva COVID-19.

Pentru descărcarea adeverinţei de vaccinare trebuie accesat website-ul Registrului Naţional Electronic de Vaccinări.

Se apasă pe butonul roşu din partea stîngă, jos: „Obtineţi adeverinţa electronică de vaccinare”.

Se va deschide o „Notă de informare privind prelucrarea datelor cu caracter personal”, care trebuie parcursă în întregime. La finalul Notei, dacă doritorul e de acrod cu prelucrarea datelor cu caracter personal, trebuie să bifeze cele două căsuţe din partea stângă: „Am citit prezenta notă de informare„ şi „Îmi exprim consimţământul pentru prelucrarea datelor cu caracter personal şi solicit eliberarea adeverinţei de vaccinare în format electronic, declarând pe propria răspundere că datele furnizate de mine sunt reale şi corecte”.

Apoi, în partea din dreapta, jos, trebuie bifată căsuţa scrisă în cadran roşu: „Accept termenii”.

Pe site-ul CNCAV se precizează că nu sunt necesare parolă, username sau alte informaţii de autentificare.

Descărcarea Adeverinţei electronice de vaccinare se face pe baza:

 • CNP-ului persoanei vaccinate /paşaport + cod unic RENV
 • numărului de telefon pe care s-a facut programarea sau care s-a folosit pentru introducere direct în RENV.

După ce s-au urmat paşii de mai sus, aceste date se introduc în partea centrală a ecranului, în căsuţele specificate: se introduce CNP şi telefonul asociat. Apoi se introduce codul de validare primit pe telefon.

Utilizatorul e atenţionat că trebuie să existe concordanţă între datele introduse la programare/RENV şi datele introduse pentru descărcarea adeverinţei.

Pot apărea erori în următoarele cazuri:

 • programarea s-a făcut de către angajator şi acesta nu a folosit numărul de telefon al persoanei programate la vaccinare, ci al instituţiei respective;
 • persoana s-a programat singură pe platformă şi nu a introdus corect numărul de telefon sau a introdus alt număr de telefon decât cel pe care-l introduce acum la descărcărea adeverinţei;
 • informaţiile au fost introduse direct în RENV de către registrator la nivelul centrului de vaccinare şi aceste date au fost greşit introduse.

Descărcarea adeverinţei electronice de vaccinare nu poate fi făcută dacă vreuna dintre cifre a fost greşită la introducerea celor două şiruri de numere (CNP, respectiv număr de telefon).

Aflați amănunte de pe medichub.ro.

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

Ultimul val

Cătălin ONOFREI

Ultimul val

Câţi oameni au înţelepciunea de a se îndoi de lucrurile în care cred cu atâta tărie?

Filmuletul zilei

opinii

Tokyo – motivul nostalgiei

Victor BEJAN

Tokyo – motivul nostalgiei

Trăgând cu ochiul, prin televizor, către Jocurile Olimpice de la Tokyo, nu se poate să nu mă ducă memoria și la lumea sportului nostru bahluian „oropsât”, vorba lui Creangă.

Măştile lui Adrian Marino (II)

Florin CÎNTIC

Măştile lui Adrian Marino (II)

În preambulul centenarului de la naştere (5 septembrie) aş cere îngăduinţa ca să amorsez dezbaterea reluând acest text, în trei părţi, scris în 2015, la un deceniu de la moartea cărturarului. E o discuţie care se cuvine făcută fără patimă, dar şi fără parti pris-uri, pentru a descrie şi devoala măştile succesive care se întrevăd sub chipul sever, aulic, al ieşeanului apostat.

...Şi parfumul de tei în Copou

Radu PĂRPĂUȚĂ

...Şi parfumul de tei în Copou

Se întâlneau în jurul Universităţii. Se plimbau, ţinându-se de mână, pe dealul Copoului şi pe străzile din jur: până la Biblioteca Eminescu şi luând-o apoi câteva sute de metri spre Păcurari, până-n parcul Copou spre liceul Negruzzi sau prin încrengătura de uliţe repezi din sus de liceu, pe partea cealaltă până ieşeau în Sărărie - în acest din urmă loc chiar nu-i întâlnea nimeni cunoscut. Când se întâlneau cu vreun profesor de-al lor, le era ruşine şi îşi desprindeau repede mâinile, deşi - îşi dădeau seama - profesorul sau profesoara zâmbeau când îi vedeau. Lui i s-a părut că a văzut o dată un fel de înduioşare în ochii unei profesoare la vederea lor.

pulspulspuls

Iaca secretul dosarului surpriză care a adus un vice nou la Roznovanu!

PULS

Iaca secretul dosarului surpriză care a adus un vice nou la Roznovanu!

Vă povesteam ieri aicea la rubricuţă, stimaţi telespectatori, despre cum s-a făcut şi s-a dres încât noul vice dat afară din USR, junele Ciorăpel, avea deja dosarul făcut, la cheie, ca să conteste în instanţă decizia partidului de a-l exclude, contestaţie fără de care omul ar fi rămas fără mandat şi, evident, ciuciu vice dup’aia. 

Caricatura zilei

Propunere de nou sport olimpic

Editia PDF

Bancul zilei

Când ma întâlnesc în parc si vorbesc cu barbati casatoriti, am impresia ca toti traim cu aceeasi femeie! (...)

Parteneri

Alte publicatii

  Intrebarea zilei

  Sute de persoane au ieșit în stradă pentru a protesta împotriva resticțiilor legate de COVID. Care ar trebui să fie pasul următor?

  vezi raspunsuri

  Copyright 2006-2020 © Ziaruldeiasi.ro Toate drepturile rezervate.