Patronul de la Molid Security si-a impuscat fiul

duminică, 25 noiembrie 2012, 20:59
1 MIN
 Patronul de la Molid Security si-a impuscat fiul

 Patronul firmei Molid Security a fost protagonistul unui accident nefericit, in debutul deschiderii sezonului la iepuri. Aflat la o partida de vanatoare pe domeniul de pe raza localitatii Costuleni, care apartine Asociatiei de Vanatoare „Capriorul Bohotin", din comuna Holboca, Vergil Darie si-a impuscat accidental fiul.

Baiatul, Dragos Darie, in varsta de 22 de ani, a ajuns in Unitatea de Primire Urgente a Spitalului „Sfantul Spiridon", cu o rana la nivelul coapsei stangi. Potrivit politistilor, apelul la 112 a fost facut in jurul orei 21, imediat dupa ce partida de vanatoare, organizata legal, s-a terminat.

Oamenii legii au aflat ca Vergil Darie, de 46 de ani, a descarcat manual pusca de vanatoare, un glont ricosand in coapsa stanga a lui Dragos Darie. Oamenii legii au deschis o ancheta pentru a afla cu exactitate care au fost imprejurarile in care s-a petrecut incidentul. Pana la finalizarea cercetarilor, politistii au confiscat arma lui Vergil Darie. Fiul sau a ajuns la spital si in prezent se afla in afara oricarui pericol.

Vergil Darie nu a raspuns apelurilor noastre telefonice aseara, pentru a oferi detalii despre nefericitul incident in care a fost implicat.

„Pacientul in varsta de 22 de ani a ajuns in Unitatea de Primire Urgente cu o plaga prin impuscare la nivelul coapsei stangi. Tanarul a afirmat ca a fost impuscat accidental de un coleg cu pusca de vanatoare. Acesta a fost operat si internat la Chirurgie. Starea sa este stabila", a declarat conf.dr. Diana Cimpoesu, medic-sef la UPU-SMURD.

Publicitate și alte recomandări video

Comentarii