Patru elevi de la Liceul ,,Vasile Pavelcu” Iaşi, premiaţi la Concursul Naţional pentru Elevi cu Deficienţe de Auz
anunturi
Eurotrip
grandchef
anunturi
Bolta rece
anunturi
metalco

vineri, 05.03.2021

COMUNICAT DE PRESA

Patru elevi de la Liceul ,,Vasile Pavelcu” Iaşi, premiaţi la Concursul Naţional pentru Elevi cu Deficienţe de Auz

GALERIE
Olimpiada
  • Olimpiada
- +

Elevii Liceului Tehnologic Special ,,Vasile Pavelcu” Iaşi au participat în perioada 18-21 aprilie 2018 la Concursului Naţional pentru Elevi cu Deficienţe de Auz ajuns la cea de-a VIII-a ediţie. Evenimentul a avut loc la Şcola Profesională Specială pentru Deficienţi de Auz  ,,Sfânta Maria” din Bucureşti.

Acesta este dedicat elevilor din învăţământul gimnazial special (clasa a VII-a, clasa a VIII-a) şi cuprinde patru discipline competiţionale: Limba şi literatura română, Matematică, Educaţie plastică Tehnologia informaţiei şi comunicaţiilor.

Rezultate obţinute:

Premiul I la disciplina Matematică, clasa a VIII – a, elevul Gavril Cosmin;

Premiul III la disciplina Limba şi literatura română, clasa a VII – a, elevul Aoglăjoaie Dany Constantin;

Menţiune la disciplina Limba şi literatura română, clasa a VIII – a, elevul Andrieş Lucian;

Menţiune la disciplina Tehnologia Informaţiei şi a Comunicaţiilor (TIC), clasa a VIII – a, eleva Boboc Andreea;

Menţiune la disciplina Tehnologia Informaţiei şi a Comunicaţiilor (TIC) , clasa a VII – a, eleva Diaconu Denisa Elena.

Astfel, minţile ascuţite ale elevilor cu deficienţă de auz din ţară au avut ocazia să demonstreze o dată în plus abilităţile lor speciale. Apreciem efortul depus în pregătirea competiţiei şi felicităm elevii concurenţi.

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

„Ajutorul” rusesc

Radu POPESCU

„Ajutorul” rusesc

Mai întâi se discreditează orice ajutor venit din partea României şi a Uniunii Europene, chiar dacă este vorba despre un vaccin omologat în Uniunea Europeană şi care este administrat gratuit populaţiei, pentru ca, ulterior, problema apărută să fie „rezolvată” prin importul a 1.000.000 de doze Sputnik din Rusia, vaccin care apoi va fi administrat, doar contra cost şi printr-o reţea comercială privilegiată, tuturor celor care vor să nu se îmbolnăvească de COVID.

Filmuletul zilei

Franta a construit în insula Reunion o autostrada-viaduct de 12,5 km (care a costat 1,7 miliarde euro), ce serpuieste prin O (...)

opinii

De la un martie la altul

Alexandru CĂLINESCU

De la un martie la altul

După un an la capătul căruia am văzut că, graţie inteligenţei umane, răul îşi are totuşi leac, e cazul să dăm prioritate lucidităţii, să ne dezbărăm de spaimele iraţionale şi să reîncepem, treptat, să trăim. Normal.

Nevoia de o nouă clădire simbol pentru Iaşi

George PLEȘU

Nevoia de o nouă clădire simbol pentru Iaşi

E timpul ca generaţia noastră să ofere o actualizare a identităţii oraşului prin construirea unei noi clădiri care să devină un reper (landmark) pentru comunitate, un punct de atracţie pentru vizitatori şi o ancoră pe harta regiunii, un atu în competiţia cu alte oraşe de talie similară din această zonă a Europei.

Odiseea, „la feminin”?

Nicolae CREŢU

Odiseea, „la feminin”?

Un titlu de carte, în librărie: Odiseea povestită de Penelopa, Circe, Calypso şi celelalte (Ed. Trei, 2020), de Marilu Oliva, trad. Beatrice Baciu. La ce să te aştepţi oare? Feminism, revendicativ, cu „retuşuri”, fie mai blânde, fie brutale, aduse epopeei homerice? Sau, şi mai rău, vreo tentativă de „rescriere” cu efect de intruziune „naratorială”, voit sau nu, „justiţiar” desfigurator? 

pulspulspuls

De ce-o fi dat bani Peni Hill patronului de la feisbuc? Şi cam cât?

De ce-o fi dat bani Peni Hill patronului de la feisbuc? Şi cam cât?

Ehehe, cred că nu se poate să nu ştiţi vorba aia a românului, stimaţi telespectatori: găgăuţă, dacă nu-i fudul, parcă nu e găgăuţă destul. Taare dreptate mai are şi românul ăsta necunoscut câteodată, zău aşa... 

Caricatura zilei

Dosar clasat

Editia PDF

Bancul zilei

Parintele Vasile a strâns 5 ani bani pentru clopotnita, dar nu i-au ajuns decât pentru un BMW.  

Parteneri

Alte publicatii

    Intrebarea zilei

    Relaxarea condițiilpr de deplasare în starea de alertă va duce la:

    vezi raspunsuri

    Copyright 2006-2020 © Ziaruldeiasi.ro Toate drepturile rezervate.