Patru ieșeni suspectați de viol și violențe, arestați de judecători

luni, 20 mai 2024, 09:57
2 MIN
 Patru ieșeni suspectați de viol și violențe, arestați de judecători

Polițiștii din cadrul Biroului de Investigații Criminale Iași, au reținut patru bărbati, cu vârste cuprinse între 26-37 de ani, bănuiți de comiterea unor fapte viol și lovire sau alte violențe. Ulterior, aceștia au fost arestați.

Cu ocazia cercetărilor efectuate, a rezultat faptul că cei în cauză, în după amiaza zilei de 28 aprilie a.c., într-un apartament de pe raza mun. Iași, după ce ar fi agresat sexual o tânără în vârstă de 20 de ani, ar fi săvârșit și acte de violență asupra acesteia.

La data de 17 mai a.c., în baza probatoriului administrat, polițiștii din cadrul Biroului de Investigații Criminale cu sprijinul luptătorilor SAS Iași, au efectuat percheziții domiciliare la imobilele unde aceștia locuiau, fiind identificați, reținuți pentru 24 de ore și introduşi în Arestul IPJ Iași.
La data de 18 mai a.c., aceștia au fost prezentați Judecătoriei Iași care a dispus arestarea preventivă pentru o durată de 30 de zile, fiind introduși în Arestul IPJ Iași.

În cauză este întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de „viol” și “ lovire sau alte violențe”.

Ulterior, ei au fost arestați: „Dispune arestarea preventivă pe o durată de 30 de zile, începând cu data de 18.05.2024 şi până la data de 16.06.2024 inclusiv a următorilor inculpaţi: 1. ŞUHAN EMANUEL, pentru săvârșirea infracţiunii de complicitate la ,,viol”, PRICOP ALEXANDRU-DANIEL, de ,,viol”, GOŞMAN GEORGE-CĂTĂLIN, cunoscut cu antecedente penale, pentru săvârșirea infracţiunii de ,,viol”, HIRSCH ANDREI-NICUŞOR, pentru săvârşirea infracţiunii de viol”, potrivit deciziei magistraților Judecătoriei Iași.

Publicitate și alte recomandări video

Comentarii