Patru oferte pentru primele documentaţii ale Spitalului de Boli Respiratorii
anunturi
Eurotrip
grandchef
anunturi
Bolta rece
anunturi
metalco

Patru oferte pentru primele documentaţii ale Spitalului de Boli Respiratorii

Câştigătoarea va fi anunţată în cel mult o lună.

GALERIE
constructie spital
  • constructie spital
- +

Şase firme din Iaşi şi una din Timişoara s-au înscris în licitaţia lansată luna trecută pentru atribuirea contractului de servicii de proiectare pentru construirea şi dotarea Spitalului Clinic Integrat de Boli Respiratorii. 

Mai precis, este vorba de prima etapă în realizarea acestui obiectiv de investiţii, respectiv întocmirea documentaţiilor tehnico-economice – Plan Urbanistic Zonal (PUZ) inclusiv studii aferente şi documentaţii pentru obţinerea avizelor, tema de proiectare şi studiul de prefezabilitate, inclusiv studiile aferente.

La licitaţia care a pornit de la valoarea estimată de 310 mii lei s-au înscris A.B.V. Total Proiect şi Arc Design SRL, ofertanţi unici, ieşenii de la IM Design Studio în asociere cu timişorenii de la Graphic Space, precum şi asocierea 3B Construction Project SRL - N.C.C. Proiect-Instal - R.F.N. Proiect. Cele patru oferte urmează să fie evaluate din punct de vedere tehnic şi financiar. Câştigătoarea va fi anunţată cel mai târziu pe 4 iunie şi va avea la dispoziţie 3 luni pentru predarea întregii documentaţii.

Cititi si: O apariție bruscă în planul de investiții: spital nou la Iași - Boli Respiratorii

Noul Spital de Boli Respiratorii va fi construit pe actualul amplasament al Secţiei "Dr. Clunet" din Bucium. Proiectul, cu o valoare totală estimată de 116,5 milioane de euro (fără TVA) ar putea fi edificat prin Programul Operaţional Sănătate 2021-2027, instrumentul de finanţare "Mecanismul de Redresare şi Rezilienţă". În prezent, Spitalul de Pneumoftiziologie dispune de 347 de paturi, în 6 secţii. Viitorul spital va avea o capacitate de 370 de paturi, la care se adaugă 30 din Secţia de îngrijiri paliative pneumologice.

 

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

Suflu nou în PNL, de la suflete moarte

Cosmin PAȘCA

Suflu nou în PNL, de la suflete moarte

Confruntarea dintre taberele Orban şi Cîţu în PNL nu are, până acum, nicio vagă nuanţă axiologică. Pare exclusiv o dispută pe resursele statului, asumată implicit de ambele părţi. Două armate de suflete moarte care vor să dea un „suflu nou” sifonării de fonduri publice.

Filmuletul zilei

opinii

Întâlniri

Codrin Liviu CUȚITARU

Întâlniri

„Cum, nu sunteţi profesorul Valică Şoapă de la Fizică?” „Nu”, am zis tulburat, „eu sunt de la Litere. Dumneavoastră, domnule Nefriceanu, sunteţi de la Fizică!” „Eu, Nefriceanu?” a strigat Nefriceanu uimit. „De la Fizică? Nicidecum! Sunt Placido Seringo de la Arte!”

Regionalizare (III)

George ŢURCĂNAŞU

Regionalizare (III)

Când vorbim despre necesitatea unei reforme administrative în România, cel mai adesea ne gândim doar la regionalizare, la înfiinţarea unui nivel administrativ superior judeţului. Însă, foarte important în gestionarea mai eficientă la nivelurile scalare locale e şi reînfiinţarea unui palier intermediar între comună şi judeţ.

Rolul băncilor centrale

Alin ANDRIEȘ

Rolul băncilor centrale

Băncile centrale sunt rezultatul unui îndelungat proces de evoluţie istorică, cristalizându-se organizatoric şi funcţional odată cu apariţia structurilor naţionale care le‑au creat. 

pulspulspuls

O întâlnire politică secretă între doi mari duşmani ieşeni. Ce voiau unul de la altul?

O întâlnire politică secretă între doi mari duşmani ieşeni. Ce voiau unul de la altul?

Una mai rece pe azi, taman potrivită pentru o asemenea zi caldă de vară, stimaţi telespectatori. Dar, mai întâi, să vă introducem în context. 

Caricatura zilei

Tort imobiliar

Editia PDF

Bancul zilei

De acum, la internarea în spital pacientii sunt obligati sa aiba: extinctor, trusa de prim ajutor si lanterna (...)

Parteneri

Alte publicatii

    Intrebarea zilei

    Sute de persoane au ieșit în stradă pentru a protesta împotriva resticțiilor legate de COVID. Care ar trebui să fie pasul următor?

    vezi raspunsuri

    Copyright 2006-2020 © Ziaruldeiasi.ro Toate drepturile rezervate.