Peluza Cătălin Hîldan: Oferta înaintată prin ProgramDDB a fost declinată de către conducerea clubului
anunturi
Eurotrip
grandchef
anunturi
Bolta rece
anunturi
metalco

sambata, 23.01.2021

Peluza Cătălin Hîldan: Oferta înaintată prin ProgramDDB a fost declinată de către conducerea clubului

GALERIE
PELUZA CATALIN HALDAN
  • PELUZA CATALIN HALDAN
- +

Peluza Cătălin Hîldan a anunţat, joi seată, că oferta făcută conducerii FC Dinamo prin ProgramDDB a fost refuzată şi că răspunsul oficialilor a cuprins o soluţie în care erau ignorate propunerile PCH.

“Am fost contactaţi de către conducerea spaniolă a clubului pentru a ajuta cu bani. N-am stat pe gânduri. Nu ne-am gândit nici măcar la faptul că am fost daţi jos de pe tricouri şi minţiţi în legătură cu motivele pentru care sigla DDB a fost înlăturată.  Nu ne-am gândit nici la faptul că proiectul nostru cu tricourile inscripţionate cu numele suporterilor a fost blocat în mod intenţionat de către actualul patron.  Aveam atâtea motive să răspundem scurt şi deja clasic: ”Proxima semana” (săptămâna viitoare). Dar nouă ne pasă de Dinamo. Aşa că am acţionat imediat. Am propus o ofertă cu două opţiuni, pentru ca şefii lui Dinamo să aibă de unde alege. În ambele variante Dinamo ar primi banii şi s-ar salva de la depunctare. Ştiind care este iminenţa acestor plăţi, i-am consultat de urgenţă pe membrii DDB, care au răspuns de o manieră impresionantă. Deşi platforma DDB a fost luată cu asalt şi votul a fost îngreunat, suporterii au stat până noaptea târziu şi au votat. La ora 10:00 erau 5420 de voturi, iar rezultatul 97,4% ”DA” Din păcate, dorinţa noastră de a ajuta a nu a fost luată în considerare. Oferta înaintată prin ProgramDDB a fost declinată de către conducerea clubului. Ni s-a răspuns cu o soluţie în care erau ignorate toate propunerile noastre.

Noi cerusem ca împrumutul să fie garantat printr-un gaj asupra acţiunilor deţinute de partea spaniolă. Dacă Pablo Cortacero este atât de sigur că în mai puţin de o lună va dispune de 5.000.000€ pentru majorarea de capital, e clar că nu ar trebui să fie nicio problemă să garanteze împrumutul cu acţiunile pe care le deţine. Din moment ce a refuzat oferta noastră, înseamnă că nici el nu crede în povestea cu milioanele de euro. Ba mai mult, ni s-a fluturat o hârtie cu valoare zero, prin care cineva garantează că ”săptămâna viitoare” vor intra 1.500.000€. Domnul şahist crede că ne face să schimbăm pionul pe regină...

Între timp am lucrat şi la un plan B şi suntem gata să oferim o altă soluţie pentru ca Dinamo să-şi achite datoriile urgente şi să scape de penalizare. Vom reveni cu detalii despre acest plan, în cazul în care se va apela la el”, se arată pe pagina de Facebook Peluza Cătălin Hîldan-Dinamo.

Miercuri seara, Peluza Cătălin Hîldan anunţa că doreşte să împrumute FC Dinamo cu o sumă cuprinsă între 150.000 şi 200.000 de euro şi să primească în schimb între 25 şi 30% din acţiuni după ce spaniolii din conducere au comunicat că nu pot achita datoriile restante, lucru care va duce la depunctarea echipei.

FC Dinamo a anunţat, la 13 august, că are un nou acţionar majoritar, şi anume compania Benel International SA, reprezentată de Pablo Cortacero. La 30 septembrie, Cortacero a prezentat noua conduce a clubului formată în majoritate din spanioli.

Au fost transferaţi 14 jucători la Dinamo, pe salarii foarte mari. Pană în prezent, conducerea spaniolă nu a investit nimic în clubul din Şoseaua Ştefan cel Mare.

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

Ce model alegem?

Nicolae GRECU

Ce model alegem?

În speranţa că sportul românesc va redeveni el însuşi un model în Europa, înclinăm spre Slovenia.

Filmuletul zilei

opinii

Un corifeu al „gândirii politice corecte”- Noam Chomsky (II)

Eugen MUNTEANU

Un corifeu al „gândirii politice corecte”- Noam Chomsky (II)

Sunt evidenţiate în continuare accentele antiamericane şi antioccidentale din discursul public al reputatului om de ştiinţă.

Prudenţi, nu fricoşi; blânzi, nu naivi

pr. Constantin STURZU

Prudenţi, nu fricoşi; blânzi, nu naivi

În contextul primei trimiteri a ucenicilor la propovăduire, Domnul le spune, între altele: "Iată, Eu vă trimit pe voi ca pe nişte oi în mijlocul lupilor; fiţi, dar, înţelepţi ca şerpii şi nevinovaţi ca porumbeii" (Matei 10, 16). Imaginea unei oi aflate în mijlocul lupilor stârneşte frisoane, mai ales printre credincioşii îngrijoraţi de mersul actual al lumii. Însă mesajul e mai degrabă sursa unei mari nădejdi. Căci nu ne cere Mântuitorul să acţionăm precum "lupii" - grupaţi în haite, agresivi, sălbatici -, ci să cultivăm ascultarea şi blândeţea specifice "turmei celei cuvântătoare".

O poveste sordidă

Alexandru CĂLINESCU

O poveste sordidă

Dezvăluirea a fost făcută prin intermediul unor cărţi, literatura, substituindu-se actului de justiţie, având aşadar - teoretic cel puţin - şi o funcţie terapeutică. Ceea ce nu-i absolvă pe cei care, din inconştienţă, din spirit de castă ori din dorinţa de a provoca au tolerat sau chiar au încurajat tot felul de aberaţii.

pulspulspuls

Pe senatoarea Baubau de la Iaşi ştim bine că o ştiţi. Dar pe mama ei?

Pe senatoarea Baubau de la Iaşi ştim bine că o ştiţi. Dar pe mama ei?

Câteva informaţii pe azi şi despre noii aleşi ai ieşenilor mai puţin cunoscuţi publicului în ce priveşte viaţa lor privată. 

Caricatura zilei

8x8

Editia PDF

Bancul zilei

In Antarctica s-a inregistrat cea mai scazuta temperatura de pe glob: -93,2 grade ...prin urmare va propunem sa ne reami (...)

Parteneri

Alte ziare locale

    Intrebarea zilei

    Relaxarea condițiilpr de deplasare în starea de alertă va duce la:

    vezi raspunsuri

    Copyright 2006-2020 © Ziaruldeiasi.ro Toate drepturile rezervate.