Pensionarii din Tătăraşi fac plângeri trăznite
anunturi
Eurotrip
grandchef
anunturi
Bolta rece
anunturi
metalco

Pensionarii din Tătăraşi fac plângeri trăznite

Un grup de persoane ieşite din câmpul muncii au depus sesizare la Protecţia Consumatorului împotriva RCS&RDS fiindcă tergiversa introducerea în grilă a postului Naşul TV.

GALERIE
Nasul-3-foto-Cristina-Nichitus-Roncea
  • Nasul-3-foto-Cristina-Nichitus-Roncea
- +
 

 Comisarii de la Oficiul Judeţean pentru Protecţia Consumatorului au primit zilele trecute o solicitare hazlie din partea unui grup de pensionari din cartierul Tătăraşi. Aceştia s-au declarat nemulţumiţi că firma de cablu RCS&RDS tergiversa introducerea în grila de programe a televiizuni lor preferate, Naşul TV, condus de moderatorul de talk-show-uri Radu Moraru.

În urma unei şedinţe de cartier, Dumitru Cristia, în calitate de reprezentant al pensioanrilor, s-a adresat comisarilor şi i-a rugat să intervină la conducerea companiei de cablu pentru a grăbi completarea grilei de programe. Ca o pură conincidenţă, deşi OJPC nu a solicitat încă un punct de vedere din partea companiei, luni seară a fost luată decizia de a introduce postul în grilă. În petiţie, pensionarul se arăta nemulţumit de calitatea televiziunilor de ştiri din grila RDS, în timp ce „Naşul TV” a preluat titulatura de „televiziune a poporului” de la defuncta OTV. „În urma şedinţei de cartier, am decis să solicităm Oficiului Judeţean pentru Protecţia Consumatorului să intervină la compania RCS&RDS pentru a introduce în grila de programe televiziunea poporului Naşul TV. Menţionăm că nu mai putem să privim la posturile de televiziune B1 TV, Antena sau Realitatea, acestea fiind focare de stres şi nu surse de deconectare de la necazuri”, le-a transmis Dumitru Cristia comisarilor. Şeful Comisariatului Regional pentru Protecţia Consumatorului spune că e pentru prima oară când se confruntă cu o astfel de solicitare, însă va respecta procedura şi va solicita un punct de vedere din partea RDS. „Potrivit procedurii, noi vom solicita un punct de vedere de la companie, dar nu intra in atribuţiile noastre această problemă. Cel mai probabil, în urma răspunsului de la RDS, va trebui să redirecţionăm petiţia către CNA (n.r.- Consiliul Naţional al Audiovizualului)”, a declarat Marian Grigoraş, comisar şef al CRPC.

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

Iaşul îşi merită echipa de fotbal

Cosmin PAȘCA

Iaşul îşi merită echipa de fotbal

Peste toate, lipsa unui proiect este asemănarea cea mai izbitoare dintre echipa din dealul Copoului şi cea din Podu Roş. Nu cunoaştem obiectivele Politehnicii peste cinci ani - o cerinţă banală pentru un club respectabil - la fel cum nu există o foaie de parcurs a Iaşului care să depăşească un singur ciclu electoral.

Filmuletul zilei

Franta a construit în insula Reunion o autostrada-viaduct de 12,5 km (care a costat 1,7 miliarde euro), ce serpuieste prin O (...)

opinii

Impersonare

Codrin Liviu CUȚITARU

Impersonare

„M-a echipat ca pe beizadea (e drept că şi semănam puţin cu juniorul Ceauşeştilor). Mi-a aranjat părul şi mi-a oferit un costum asemănător cu ale Nicuşorului. Mi-a spus că trebuie doar să râd zgomotos, să înjur şi să beau whiskey la greu. Aşa am procedat, mai ales la masa festivă (care s-a organizat în restaurantul meu). Mă scuzaţi, am fost pupat în fund în ziua aia, de nu vă puteţi imagina!... Totul a mers strună până în clipa în care nu mai ştiu cine a cerut ca eu să o sun pe mama, pe tovarăşa Elena, pe loc, şi să solicit fonduri suplimentare în teritoriu.”

Reţeaua urbană a Moldovei între 1774 şi 1859 (III)

George ŢURCĂNAŞU

Reţeaua urbană a Moldovei între 1774 şi 1859 (III)

Replierea teritoriului politic moldovenesc a impus mutaţii substanţiale la nivelul morfologiei şi structurii sistemului de aşezări. Din perspectiva noastră, e importantă îndesirea reţelei de aşezări urbane şi reconfigurarea ariilor de influenţă a acestora. 

Insuportabila greutate a fiinţării

Bogdan ILIESCU

Insuportabila greutate a fiinţării

„The chicken is only an egg’s way for making another egg.” (Găina este doar modul prin care un ou face un alt ou) - Richard Dawkins

pulspulspuls

Iaca unde va ajunge senatoarea panaramă de Iaşi până la urmă!

Iaca unde va ajunge senatoarea panaramă de Iaşi până la urmă!

Una scurtă dar vioaie pe astăzi despre senatoarea panaramă aleasă de ieşeni, madam Şoşoacă, despre care mulţi cică se întreabă cam ce parcurs politic ar urma să aibă, acumă că şefii ei mai tineri, prin ordin de zi pe unitate primit de la cei cu stele în rezervă, au pus-o pe liber la partid. 

Caricatura zilei

Cum s-a petrecut accidentul

Editia PDF

Bancul zilei

Parintele Vasile a strâns 5 ani bani pentru clopotnita, dar nu i-au ajuns decât pentru un BMW.  

Parteneri

Alte publicatii

    Intrebarea zilei

    Relaxarea condițiilpr de deplasare în starea de alertă va duce la:

    vezi raspunsuri

    Copyright 2006-2020 © Ziaruldeiasi.ro Toate drepturile rezervate.