Pentru al doilea an consecutiv, ieşenii pedalează, vibrează şi visează cu Arcadia!
anunturi
Eurotrip
grandchef
anunturi
Bolta rece
anunturi
metalco

ADVERTORIAL

Pentru al doilea an consecutiv, ieşenii pedalează, vibrează şi visează cu Arcadia!

GALERIE
arcadia
  • arcadia
- +

Duminică, 13 iulie, reţeaua medicală Arcadia îi invită pe toţi iubitorii de ciclism la cea de-a doua ediţie a turului ciclist BikeVibe, cel mai frumos şi mai spectaculos eveniment ciclist din Iaşi.

După succesul de anul trecut, când peste 500 de ieşeni au pedalat sub semnul sănătăţii, Arcadia şi partenerii săi pregătesc noi surprize şi o mulţime de premii pentru participanţi, dorindu-şi ca aceştia să se bucure din plin de ocazia creată pentru socializare şi relaxare.

Duminică, 13 iulie, ora 11:30 sunt aşteptaţi în piaţa Palatului Culturii toţi iubitorii de ciclism, indiferent de vârstă. Ei vor fi invitaţi să îmbrace tricoul BikeVibe şi să străbată în ritm de plimbare traseul prestabilit: Palatul Culturii – Str. Anastasie Panu – Str. Sf. Lazăr – Podu Roş – Splai Bahlui dreapta – Bd. Tudor Vladimirescu – Str. Elena Doamna – Str. Anastasie Panu – Palatul Culturii.

La sosirea din turul ciclist, participanţii vor fi răsplătiţi pentru efort şi entuziasm cu o mulţime de surprize: 70 de premii în valoare de peste 19.000 lei la tombola evenimentului, cu şanse egale de câştig pentru toţi cei care au pedalat alături de Arcadia, precum şi cadouri speciale din partea sponsorilor.

Înscrierea la turul ciclist BikeVibe este gratuită şi se face online, pe pagina dedicată evenimentului de pe site-ul Arcadia (www.arcadiamedical.ro), unde sunt disponibile şi toate detaliile despre eveniment, organizare şi regulament.

Lansat sub sloganul „Pedalează, vibrează, visează!”, turul ciclist Arcadia BikeVibe este un eveniment organizat în fiecare an de reţeaua Arcadia, cu prilejul „zilei sale de naştere”, sărbătorită în luna iulie. La 4 ani de activitate, echipa Arcadia este mai sigură ca niciodată de misiunea sa în slujba sănătăţii şi pledează pentru un stil de viaţă echilibrat şi pozitiv, din care nu trebuie să lipsească sportul, alimentaţia corectă, evaluarea medicală periodică, optimismul şi încrederea. Și, evident, înţelepciunea de a găsi timp, în programul aglomerat al vieţii moderne, pentru clipe de relaxare şi de bună dispoziţie.

Gândeşte-te la tine, la sănătatea ta, la viitorul tău – acesta e mesajul BikeVibe, îmbrăţişat de altfel şi de susţinătorii generoşi ai evenimentului: Hill Center, Vision for You, Ispal, Kosarom, Raiffeisen Bank, Betty Ice, Fiterman Pharma, Auchan, Dorna-Izvorul Alb, Nike, Club Armony, Little Texas, Rodotex.

Parteneri media: Ziarul de Iaşi, Antena 1 Iaşi, newsiasi.ro, inoras.ro, iasifun.ro, Şapte Seri, Zile şi Nopţi, oradestiri.ro, iasibusinessclass.ro.

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

Grilă de lectură pentru conflictul din Orientul Mijlociu

Alexandru LĂZESCU

Grilă de lectură pentru conflictul din Orientul Mijlociu

Încercând să revină la formulele tradiţionale de abordare în chestiunea conflictului israeliano-palestinian, formule care au eşuat de fiecare dată în trecut, şi la negocierile cu Iranul, administraţia Biden nu a făcut decât să destabilizeze şi mai mult situaţia din regiune facilitând probabil ascensiunea grupării teroriste Hamas.

Filmuletul zilei

opinii

Eu, El, Supremul

Nichita DANILOV

Eu, El, Supremul

În ciuda dansului diplomatic mai mult sau mai puţin impus din afară, fiecare parte stă la cotitură şi aşteaptă ca partea adversă să facă un pas greşit şi să clacheze.

Plugarul şi moartea

Dana ȚABREA

Plugarul şi moartea

Nu e foarte evident ce se petrece în Plugarul şi moartea deoarece, dincolo de revolta protagonistului faţă de fenomenul morţii - o revoltă deopotrivă disperată şi sfidătoare - sau de justificările aduse de personajul Moartea, nu avem o poveste aşa cum poate ne-am fi aşteptat. Cu toate acestea, datorită proiecţiilor şi a filmărilor, unele realizate de sus, a modului în care se jonglează cu decorul din scenă şi cu cel proiectat, deşi oarecum static, luând forma unei meditaţii de scenă, spectacolul are un ritm al său, chiar dacă unul mai mult interior, la care contribuie culorile, formele, hiperbolele artistice (imagini supradimensionate) şi sunetele.

Cale bătută de la ţară la oraş

Michael ASTNER

Cale bătută de la ţară la oraş

Gata. Bagajele-s făcute.

pulspulspuls

Senatoarea de la Iaşi a dat iar iama-n pălării

PULS

Senatoarea de la Iaşi a dat iar iama-n pălării

Nu ştim alţii cum sunt, dar noi, numai când vedem o nouă pălărie a madamei senator PNL de Iaşi Scântei, parcă ne tresaltă inima de ce procopseală pe capul nostru s-a ales încât să avem şansa unei aşa reprezentări în Parlament. Nu, nu vă gândiţi că e la Iaşi madama, căci auzim că pe-aici n-a mai dat de la alegeri încoace, ci undeva pe la Arad, de ziua Regelui, ştiţi voi pasiunea veche.

Caricatura zilei

WC spațial

Editia PDF

Bancul zilei

Parintele Vasile a strâns 5 ani bani pentru clopotnita, dar nu i-au ajuns decât pentru un BMW.  

Parteneri

Alte publicatii

    Intrebarea zilei

    Sute de persoane au ieșit în stradă pentru a protesta împotriva resticțiilor legate de COVID. Care ar trebui să fie pasul următor?

    vezi raspunsuri

    Copyright 2006-2020 © Ziaruldeiasi.ro Toate drepturile rezervate.