Anunturi de Mica Publicitate
Abonament la editia electronica
Iasi Tv Life
TeleM
TVR Iasi Telejurnal
Abonament la editia tiparita

Comunicat de Presă

Pentru al doilea an consecutiv vor arbitra finala Cupei României la futsal

GALERIE
WhatsApp Image 2022-03-21 at 13.20.56
  • WhatsApp Image 2022-03-21 at 13.20.56
- +

Premieră în fotbalul de sală. Arbitrii internaționali Vlad Ciobanu și Bogdan Hanceariuc vor arbitra pentru al doilea an consecutiv finala Cupei României la futsal.

Ieșenii au fost delegați anul trecut să conducă disputa finală dintre FK Odorheiul Secuiesc și Imperial Miercurea Ciuc, iar astăzi, începând cu ora 18.00, vor oficia meciul dintre CS United Galați și Autobergamo Deva.

Cele două echipe sunt de altfel cele mai valoroase la momentul actual, situându-se pe primele două locuri ale clasamentului după încheierea sezonului regulat.

Turneul final al Cupei României se dispută în aceste zile la Galați. Ieri au avut loc meciurile din cadrul semifinalelor, unde United Galați a învins cu 5-1 pe FK Odorheiul Secuiesc, în vreme ce Autobergamo Deva a dispus de concitadina West Deva, la capătul unui meci deosebit de spectaculos, cu scorul de 5-4, după prelungiri.

 „Fotbalul de sală a devenit deja o trdiție pentru arbitrii ieșeni. Vlad Ciobanu și Bogdan Hanceariuc confirmă statutul de cei mai buni arbitri români la futsal și vor arbitra o nouă finală de Cupa României, a treia din carieră pentru fiecare dintre ei și a două consecutivă la care sunt delegați împreună, după cea de anul trecut. Sunt convins că vor mai urma astfel de performanțe deoarece dau dovadă de seriozitate și profesionalism. Sunt exemple de urmat pentru mai tinerii lor colegi de la Iași.” a declarat Sorin Boca, președinteleAsociației Județene de Fotbal (AJF) Iași.

Meciul dintre Imperial Miercurea Ciuc și FK Odorheiul Secuiesc poate fi urmărit în direct, astăzi, începând cu ora 18.00, pe Digi Sport 4.
În calendarul competițional național la fotbal în sală urmează disputarea etapelor de play-ff, semifinalele și finala campionatului, care se desfășoară după sistemul cel mai bun din 5 jocuri. Pe plan internațional, între 4-13 aprilie, FIFA organizează prima etapă a preliminariilor pentru Campionatul Mondial de futsal din 2024, unde cei doi ieșeni au șanse să fie delegați pentru a oficia la jocurile uneia din cele 6 grupe.

Reamintim faptul că Vlad Ciobanu este arbitru internațional de futsal din anul 2017, fiind situat în Prima categorie la UEFA, iar Bogdan Hanceariuc a devenit internațional în 2019, fiind clasat în a doua categorie a arbitrilor de top din Europa.

 

 

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

Moştenirea toxică ce o vor lăsa rectorii ajunşi la al treilea sau al patrulea mandat

Dan CONSTANTIN

Moştenirea toxică ce o vor lăsa rectorii ajunşi la al treilea sau al patrulea mandat

Dacă distinsul profesor „X” sau remarcabilul „Z” au putut să treacă peste lege, eu de ce nu aş putea?

opinii

Roboţi

Codrin Liviu CUȚITARU

Roboţi

Robotul a trecut, treptat, de la „plimbarea” convulsivă pe coridoarele Universităţii, la alergarea „profesionistă”. Se arăta capabil să sară şi peste obstacole, plăcerea sa supremă fiind „să evite” deliberat, în viteză, femeile de serviciu îngenuncheate pe ciment şi prinse în efortul răzuirii gumelor de mestecat aruncate iresponsabil. Îngrijitoarele se speriau îngrozitor şi ţipau injurios după Robogică (foarte des îl numeau „pocitania dracului”!).

Despre discursul regionalist din Moldova (II)

George ŢURCĂNAŞU

Despre discursul regionalist din Moldova (II)

Delestaţi de centru şi captivi între statalismul teritoriului post-sovietic de la est de Prut şi desconsiderarea de la nivelul Bucureştiului, moldovenii din România aleg soluţia cea mai simplă: ştergerea sau renunţarea la identitate. Exemplele sunt multiple şi deseori invocate în scrieri mai vechi, de la divergenţele teritoriale bucovineană (în plin nucleu statal al Moldovei), vrânceană şi gălăţeană, la tendinţele actuale ale tinerilor de a migra pentru studii spre centrele universitare externe Moldovei, deseori mai prost cotate decât Iaşul în sistemul universitar. În aceste condiţii, să nu înţelegi necesitatea unor mişcări care militează pentru scoaterea Moldovei din izolarea impusă de către centru e cam prea mult!

Spărgătoarea de coduri

Bogdan ILIESCU

Spărgătoarea de coduri

Viaţa unui copil de acum 40 de ani (şi aproape sigur şi înainte) era absolut fascinantă pentru că era înmuiată din plin în toată istoria omenirii şi în tot ce avea mai valoros, adunat până atunci, în cărţi. Da, lucrurile alea cu un aer prozaic, mărturia perpetuă a unei invenţii seculare, care, prin natura lor de a păstra scris orice gând pe care i-l încredinţai, obligau la multă atenţie, şi mare responsabilitate şi scriitorul, şi cititorul.

pulspulspuls

Calcule matematice: am putea avea o premieră la locale la Iaşi de ne va durea mintea

Calcule matematice: am putea avea o premieră la locale la Iaşi de ne va durea mintea

Dacă tot v-am servit ieri aicea niscai aritmetică electorală de Bahlui, haideţi să continuăm şi azi cu olecuţă de analiză matematică plus geometrie diferenţială tot pe tema asta incitantă! Nu de alta, dar acuşi încep iar simulările de alegeri, şi măcar să fim pregătiţi.

Caricatura zilei

La reciclat pet-uri și doze

Când Sistemul Garantie Colectare te pune pe gânduri

Cumpara editia digitala

Vremea in Iasi

Curs valutar

Parteneri

Intrebarea zilei

Vladimir Putin, presedintele Federatiei Ruse, a declarant intr-un interviu dat jurnalistului american Tucker Carlson ca nu va ataca niciun stat NATO. Credeti ca isi va respecta cuvantul dat?

vezi raspunsuri