Anunturi de Mica Publicitate
Abonament la editia electronica
Iasi Tv Life
TeleM
TVR Iasi Telejurnal
Abonament la editia tiparita

vineri, 29.03.2024

Pentru Biden: Dwayne Johnson, Taylor Swift. Pentru Trump: 50 Cent, Jon Voight

GALERIE
biden trump
  • biden trump
- +

Cântăreţi şi actori americani se mobilizează pentru a-şi susţine candidatul preferat, Joe Biden sau Donald Trump, cu cel puţin 15 zile înainte de deznodământ.

Ariana Grande, fostă susţinătoare a lui Bernie Sanders, nu a încetat să-i încurajeze pe americanii din statul său de origine Florida să meargă la vot, amintindu-le că acest stat are "potenţialul de a răsturna alegerile". Ea a oferit pizza votanţilor din Florida care stăteau la coadă la urne.

Mai mulţi actori de la Hollywood şi-au afişat susţinerea pentru democratul Joe Biden şi consiliera sa, Kamala Harris.

Actorii din "Avengers", precum Chris Evans, Don Cheadle sau Scarlett Johansson, au participat la un quiz virtual cu regizorii viitoarelor filme din franciză, fraţii Russo, cu scopul de a strânge fonduri pentru candidatul democrat.

Dwayne Johnson, recent desemnat cel mai urmărit american pe Instagram, cu 200 de milioane de abonaţi, a decis să se implice în campanie, angajându-se pentru prima dată în favoarea unui candidat. Alte vedete influente, sau cel puţin foarte urmărite pe reţelele de socializare, precum Taylor Swift, i-au îndemnat pe fani să voteze pentru "a-l goni" pe Donald Trump de la putere, sau Cardi B, care îi susţin pe democraţi.

Alte personalităţi mai puţin tinere, dar la fel de angajate, au făcut la fel, precum: Madonna, Tom Hanks şi George Clooney.

Actorii Chris Rock şi Mark Ruffalo, umoriştii Sarah Silverman şi Amy Schumer sau Sacha Baron Cohen în pielea lui Borat au încercat să atragă atenţia internauţilor cu mesajul lor: cum să procedeze şi să urmeze instrucţiunile pentru ca votul să nu le fie anulat.

Regizorul Mel Brooks, 94 de ani, a realizat primul videoclip politic, aşa cum explică fiul său Max, care a difuzat o secvenţă pe Twitter. El a amintit de coronavirus, care-l împiedică să-şi vadă fiii şi nepoţii. "Şi Donald Trump nu face nimic împotriva acestor lucruri", a spus el.

Beastie Boys şi-au dat acordul pentru ca celebra lor piesă "Sabotage" să fie folosită de Joe Biden pentru un video de campanie.

Şi pentru Snoop Dogg este o premieră: "Niciodată nu am votat în avans", a declarat rapperul în vârstă de 49 de ani într-un mesaj pe Twitter. "Este timpul să ne luăm înapoi puterea. Votaţi este prima etapă", a explicat el într-un tutrial video în care explică cum să te înscrii pe listele electorale.

Susţinătorii lui Donald Trump au avut dificultăţi în a recruta susţinători printre vedetele din show-bizul american, mai ales de la Hollywood.

Actorul Jon Voight, tatăl Angelinei Jolie, este unul dintre puţinii care şi-au exprimat susţinerea pentru preşedinte. printre muzicieni, mai multe voci au apărut recent în favoarea lui Donald Trump, din diferite motive. A fost John Lydon, mai cunoscut sub numele de Jonnhy Rotten. Fostul lider al formaţiei punk Sex Pistols, care a adoptat cetăţenia americană, este decepţionat de democraţi pe care i-a susţinut înainte.

Curtis James Jackson III, cunoscut ca 50 Cent, vrea să voteze cu Trump din cauză că se teme de programul lui Biden, îngrijorat de rata de impozitare care le va fi impusă celor bogaţi. "Nu vreau să devin 20 cent", a scris el pe Twitter.

Kid Rock a cântat "All Summer long" în timpul unui miting al lui Trump în septembrie.

Familia Baldwin, imaginea pentru multe familii de americani, este profund divizată. Pe de-o parte Alec Baldwin, care în fiecare sâmbătă îl parodiază la "Saturday Night Live" pe preşedinte pe care îl detestă, pe de altă parte Stephen Baldwin, care a participat în 2008 la The Celebrity Apprentice, emisiunea lui Tump, este un susţinător al preşedintelui.

Aflați amănunte de pe news.ro.

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

Cine profită de madam Şoşoacă

Pavel LUCESCU

Cine profită de madam Şoşoacă

Campania care urmează la Iaşi nu trebuie să devină un circ de tip Şoşoacă, decât dacă vrem să ne batem joc de viitorul acestui oraş. Nu vreau să spun că madam SOS România ar trebui ignorată, ci că n-ar fi rău dacă am încerca să înţelegem mai mult ce are în cap când vine vorba de viitorul oraşului şi mai puţin ce vrea ea să ne vândă, adică scandal.

opinii

Distrugerea statuilor

Alexandru CĂLINESCU

Distrugerea statuilor

Frenezia negatoare woke e urmarea obscurantismului, a fanatismului şi a inculturii. Ideologii woke au cale liberă în mass-media, au pătruns în universităţi şi în şcoli. Acţiunile lor n-au nimic comun cu adevărul istoric. Ei pretind că fac dreptate celor ai căror strămoşi au fost umiliţi şi exploataţi, în realitate manipulează istoria şi adâncesc fracturile sociale.

De ce este atât de aspru Postul Mare?

pr. Constantin STURZU

De ce este atât de aspru Postul Mare?

Faţă de celelalte posturi de peste an, Postul Mare (care precede Sfintele Paşti) este considerat unul aspru, atât din punct de vedere alimentar, cât şi din alte puncte de vedere. De ce este – sau ni se pare a fi – Postul Mare atât de aspru? De ce, în genere, ne este atât de greu să postim? Din mulţimea de posibile răspunsuri, să reflectăm azi la trei dintre ele.

Roboţi

Codrin Liviu CUȚITARU

Roboţi

Robotul a trecut, treptat, de la „plimbarea” convulsivă pe coridoarele Universităţii, la alergarea „profesionistă”. Se arăta capabil să sară şi peste obstacole, plăcerea sa supremă fiind „să evite” deliberat, în viteză, femeile de serviciu îngenuncheate pe ciment şi prinse în efortul răzuirii gumelor de mestecat aruncate iresponsabil. Îngrijitoarele se speriau îngrozitor şi ţipau injurios după Robogică (foarte des îl numeau „pocitania dracului”!).

pulspulspuls

Un mare mister la liberalii ieşeni: cine va primi de la Bucale pâinea şi cuţitul listelor din toamnă?

Un mare mister la liberalii ieşeni: cine va primi de la Bucale pâinea şi cuţitul listelor din toamnă?

Un mare mister tace şi face pe piaţa politichiei locale în această perioadă, stimaţi electori: cine va face listele de candidaturi de la parlamentarele din toamnă la liberalii ieşeni? 

Caricatura zilei

La reciclat pet-uri și doze

Când Sistemul Garantie Colectare te pune pe gânduri

Cumpara editia digitala

Vremea in Iasi

Curs valutar

Parteneri

Intrebarea zilei

Vladimir Putin, presedintele Federatiei Ruse, a declarant intr-un interviu dat jurnalistului american Tucker Carlson ca nu va ataca niciun stat NATO. Credeti ca isi va respecta cuvantul dat?

vezi raspunsuri