anunturi
grandchef
Bolta rece
anunturi
Iasi Tv Life
TeleM
Impact FM regional
anunturi

duminica, 29.01.2023

Advertorial (P)

Pentru un strop de inspirație alegeți un card GSM cu cască

GALERIE
Pentru un strop de inspirație alegeți un card GSM cu cască
 • Pentru un strop de inspirație alegeți un card GSM cu cască
- +

De examene avem parte toată viața! Orice etapă educațională sau profesională este bine delimitată de o testare menită să ne ierahizeze într-o listă de multe ori irelevantă pentru pregătirea și efortul nostru intelectual. Cum natura nu ne-a înzestrat pe toți cu aceleași capacități și putere de concentrare în momente cruciale ale evoluției noastre școlare, uneori recurgerea la anumite mijloace tehnice, care să ne scoată dintr-o situație mai delicată pot fi o alternativă inteligentă, dar nu lipsită de riscuri.

Cu toții suntem de acord că sistemul educațional actual din România este rupt de realitate și nu ține mai deloc seama de înzestrările naturale și nevoile de pe piața forței de muncă. Manuale stufoase, informații neupdatate, materii numeroase și inutile pentru alegerile pe care vrem să le facem mai departe în  evoluția noastră profesională, sunt tot atâtea obstacole în calea achiziției unor cunoștințe folositoare.

În aceste condiții nu este de mirare că abandonul școloar și lipsa de rezultate sunt o consecință directă a sistemului educațional în ansamblu. Însă fără o diplomă sau o  calificare sansele de a obține un job scad considerabil.

Soluții există pentru toți! Și școala vieții poate fi uneori o opțiune salvatoare pentru ieșirea dintr-o situație ce nu ne avantajează. Mai importantă decât epuizarea de a memora inutil cunoștințe cărora nu le vedem rostul pentru realizarea noastră persoanlală și profesională poate fi găsirea unei alternative temporare, utile și folositoare.

Card GSM cu casca de copiat poate fi acel ajutor la care putem recurge uneori când:
•    nu nu interesează prea mult un examen, dar totuși vrem să sa îl trecem.
•    nu am avut prea mult timp să ne pregătim la o materie, știm ceva, dar nu vrem să luam o notă mică.
•    nu am avut timpul și dispiziția necesare pentru a studia pentru un examen.
•    nu vrem să ne dezamăgim părinții, care au uneori anumite așteptăti de la noi.
•    a intervenit ceva iprevizibil și nu am putut să ne pregătim  pentru o testare importantă.
•    dorim să  ajutăm un prieten aflat la mare nevoie.
Niciodată nu trebuie să pierdem din vedere riscurile la care ne expunem și posibilitatea ca uneori să pierdem mai mult decât am putea câștiga.

Cardul GSM cu microcască japoneză este cel mai modern gadget nebruiabil, cu răspuns la apel automat și transmitere sunet direct în microcasca din ureche. Având dimensiunile unui card normal poate fi ușor confundat cu acesta și este astfel mai greu de detectat.
Printe avantajele acestui produs amintim:
•    zgomot de fond mult redus
•    sunet clar
•    greu de detectat,
•    antena și capacul sunt de culoarea pielii
•    cartela sim intră direct în card, nemaifiind nevoie de telefon
•    răspuns automat
•    automomie de  baterie de 4 ore
•    un microfon ultrasensibil, care vă poate ajuta să auziți pași unei persoane care se apropie
•    acumulator Li-polimer reîncărcabil la USB.

Dacă aveți nevoie de o sursă de inspirație modernă, care să vă aducă toate avantajele tehnologiei actuale și dacă vă încearcă un ușor spirit de avantură, atunci accesați pagina Fastbay.ro  și căutați

 

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

Salvaţi de nea Cornel

Nicolae GRECU

Salvaţi de nea Cornel

Prea multe bune și rele în perspectivă se leagă de așteptata promovare a fotbaliștilot Politehnicii

opinii

Gh. Ivănescu. O poveste de iubire de odinioară (X)

Eugen MUNTEANU

Gh. Ivănescu. O poveste de iubire de odinioară (X)

Respins pe toate planurile, tânărul Gh. Ivănescu mai face o ultimă încercare de a convinge, scriindu‑le câte o scrisoare domnișoarei Viorica, mamei și tatălui acesteia.

Ortodoxie și dezvoltare economică. Un antagonism fals? (3)

Aurelian-Petruș PLOPEANU

Ortodoxie și dezvoltare economică. Un antagonism fals? (3)

Lumea ortodoxă, înghesuită vreme de secole sub povara unor imperii agresive, extensive, marginalizată în contactul cu Occidentul, nu a reușit să se racordeze în timp util la sistemul capitalist. 

Conservator? De ce nu…

Alexandru CĂLINESCU

Conservator? De ce nu…

Dacă odinioară mi se reproşa că eram prea atras de „nou”, iată că recent am fost etichetat drept „conservator”. Cum termenul are, pentru cei care l-au folosit, o conotaţie negativă, m-am întrebat în ce măsură mi se potriveşte şi dacă trebuie numaidecât să văd în asta un defect. Nu sunt, în mod clar, un „tradiţionalist”, nu mă cramponez de valori ce par - şi adesea chiar sunt - anacronice, am oroare de închistările dogmatice şi de tezismul rudimentar. În acelaşi timp constat că da, sunt zone unde agresivitatea „progresistă” mă crispează şi unde dispariţia unor criterii (morale, estetice etc.) mă deprimă.

pulspulspuls

Gata, scădeţi-i cota de advocat lui dom’ Todorel, că s-a făcut de baftă!

Gata, scădeţi-i cota de advocat lui dom’ Todorel, că s-a făcut de baftă!

Aloo, barou’, se aude? Scădeţi-i, dom’le, cota de advocat de top lui dom reftor Todorel, că nu se mai poate cu el la tarifele alea, şi asta doar ca să deschidă dosarul! Ia’n cetiţi şi vă cruciţi cam cum a păţit-o dom’ reftor, în calitatea lui de advocat de top naţional, dacă nu cumva chiar evropenesc, la un proces dintr-un judeţ din zonă! 

Caricatura zilei

Second Hand Germania

Editia PDF

Bancul zilei

Doi prieteni se întâlnesc dupa multa vreme: - Ei, prietene, cum e viata de barbat însurat? - Excelenta! Am reu (...)

Linkuri sponsorizate

Parteneri

Alte publicatii

  Fotografia zilei

  Intrebarea zilei

  Un raport al Universitatii “Babes Bolyai” din Cluj Napoca a stabilit ca teza de doctorat a ministrului de Interne este plagiata. Credeti ca Lucian Bode sa demisioneze?

  vezi raspunsuri

  Copyright 2006-2020 © Ziaruldeiasi.ro Toate drepturile rezervate.