Comunicat de presă

Pericolul a trecut. Intervenții modeste pentru administrația municipiilor și cea județeană! (P)

vineri, 07 aprilie 2023, 20:55
2 MIN

Ieșenii s-au confruntat în aceste zile cu o situație mai puțin obișnuită pentru ultimii ani. Precipitații abundente sub formă de ninsoare și zăpadă viscolită au afectat întreg județul. Un moment tocmai potrivit pentru autoritățile locale și județene de a arăta că prestează servicii de calitate pentru comunitatea pe care o reprezintă.

Senatorul Maricel Popa, președintele PSD Iași trage un semnal de alarmă și atenționează președintele Consiliului Județean Iași, dar și primarii municipiilor Iași și Pașcani că au tratat lucrurile cu superficialitate și că nu au reacționat cu profesionalism chiar dacă prognozele de vreme rea s-au primit cu suficient timp înainte pentru a se putea organiza eficient.

„Sunt dezamăgit de modul în care autoritățile locale din cele două municipii și administrația județeană au intervenit pentru a rezolva problemele apărute din cauza precipitațiilor. Chiar dacă furtuna a trecut și lucrurile s-au liniștit acum, rămân o serie de disfuncționalități la care Costel Alexe, Mihai Chirica și Marius Pintilie trebuie să dea explicații ieșenilor.

Din punctul meu de vedere, cei trei administratori au acționat modest și ineficient. În cele două municipii traficul a fost un adevărat haos, Poliția Locală era în vacanță, niciun echipaj de intervenție pe teren, iar în județ, din cauza utilajelor insuficiente a fost nevoie ca întreg Iașul să fie izolat și închise toate intrările și ieșirile. A fost nevoie de implicarea primarilor din fiecare comună și oraș pentru ca, inclusiv drumurile județene să fie deblocate.

În acest tablou sumbru, Alexe, Chirica și Pintilie ne asigurau pe facebook, din birourile călduroase, că situația este sub control și că o dată cu încălzirea temperaturilor va fi deszăpezit și județul. Le mulțumim și le transmitem că ne bucurăm că iarna a venit la noi atât de târziu și numai pentru două zile.” a declarat șeful social-democraților ieșeni.

Departamentul de comunicare al PSD Iași

Publicitate și alte recomandări video

Comentarii