Permisul de conducere se ia la Suceava cu polițiști din Bacău și Botoșani
anunturi
Eurotrip
grandchef
anunturi
Bolta rece
anunturi

sambata, 22.01.2022

Permisul de conducere se ia la Suceava cu polițiști din Bacău și Botoșani

GALERIE
examen, permis, conducere1
 • examen, permis, conducere1
- +

Prefectura Suceava a anunțat că a găsit o soluție, e drept de moment, pentru a mai decongestiona din decalajul existent între momentul susținerii probei practice și celei de traseu de către sucevenii care dau examen pentru dobândirea permisului de conducere în această perioadă. Având în vedere că Serviciul de Permise Suceava are doar trei examinatori la acest moment, pe 29 noiembrie a avut loc o sesiune de examinare care a beneficiat de aportul a cinci examinatori din județul Botoșani. În acest fel s-a reușit examinarea la proba practică, într-o zi, a unui număr de 78 candidați.

Pentru zilele de 2 și 3 decembrie, examinatorii de la Suceava vor fi sprijiniți la proba de traseu de 8 colegi din cadrul structurii similare din județul Bacău. Vor fi așadar două zile cu 11 examinatori. După cum am detaliat recent în Monitorul de Suceava, Serviciul public comunitar regim permise de conducere și înmatriculare a vehiculelor Suceava (denumirea completă a instituției) se află într-o criză acută de examinatori, cauză din care cei care au de dat examen pentru permis au fost programați la intervale extrem de mari de timp, ba chiar s-au trezit reprogramați din nou, înainte de ziua pentru care s-au pregătit. Practic, din vechea gardă care examina nu a mai rămas nimeni (o bună parte din ei, anchetați de DNA au și interdicție de a mai profesa, în timp ce alții, din varii motive, nu mai examinează). Examinatorii care mai lucrează sunt din cei noi, intrați în acest serviciu în 2021, veniți de la Poliție sau Jandarmerie. Și aceștia sunt însă foarte puțini, patru la număr. Printre ei și comisarul-șef Vasile Adrian Hlaghi, care are și atribuțiile de șef al Serviciului Permise și Înmatriculări Suceava.

Sursa: monitorulsv.ro

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

Avem selecţioner!

Nicolae GRECU

Avem selecţioner!

Dinspre conclavul de la „Casa Fotbalului” se iţesc dâre de fum alb, numai că cine e alesul rămâne un mister.

Filmuletul zilei

opinii

Seimeni (XVI). Instaurarea regimului comunist: colhozul, geaceul, ceapeul (4)

Eugen MUNTEANU

Seimeni (XVI). Instaurarea regimului comunist: colhozul, geaceul, ceapeul (4)

Autorul prezintă în continuare procesul rapid de dispariţie a ţărănimii prin colectivizarea comunistă a agriculturii, aşa cum l‑a perceput în propria copilărie.

Din bucătăria rugăciunii

pr. Constantin STURZU

Din bucătăria rugăciunii

Sfântul Sinod al Bisericii Ortodoxe Române a consacrat 2022 ca fiind "Anul omagial al rugăciunii în viaţa Bisericii şi a creştinului” şi "Anul comemorativ al sfinţilor isihaşti Simeon Noul Teolog, Grigore Palama şi Paisie de la Neamţ”. De fapt, şi când vorbim despre sfinţii isihaşti, tot despre rugăciune vorbim. Adică despre ceea ce ne orientează spre Dumnezeu.

Economia, ştiinţă sau pseudoştiinţă?

Aurelian-Petruș PLOPEANU

Economia, ştiinţă sau pseudoştiinţă?

„Când teoria matematică este arbitrul suprem al adevărului, devine dificil să vedem diferenţa dintre ştiinţă şi pseudoştiinţă. Rezultatul sunt oameni precum judecătorul din procesul lui Evangeline Adams sau Fiul Raiului din China antică, care au încredere în exactitatea matematică a teoriilor fără a lua în considerare performanţele lor - care confundă matematica cu ştiinţa, raţionalitatea cu realitatea.” (Levinovitz, 2016)

pulspulspuls

Atenţiune, atenţiune! Ta-ra-ram, ta-ra-ram: iaca noua împărţeală a dregătoriilor moldave!

Atenţiune, atenţiune! Ta-ra-ram, ta-ra-ram: iaca noua împărţeală a dregătoriilor moldave!

Veşti noi pe astăzi, stimaţi telespectatori, multe “bombă”, despre noua împărţeală de posturi de şefi regionali din Moldova, la instituţiunile ce au sediul, multe din ele, taman la Iaşi. 

Caricatura zilei

Din cauza Omicron, se lasă cu penalizări

Editia PDF

Bancul zilei

Doi tipi, amândoi casatoriti, stau de vorba: – Nu stiu ce sa ma mai fac! De câte ori vin acasa, dupa ce am ba (...)

Parteneri

Alte publicatii

  Intrebarea zilei

  Implementarea benzii unice pentru mijloacele de transport în comun pe toată lungimea șoselei Nicolina, o apreciați ca fiind benefică fluidizării traficului din zonă?

  vezi raspunsuri

  Copyright 2006-2020 © Ziaruldeiasi.ro Toate drepturile rezervate.

  X