Persoanele înregistrate în Spaţiul Privat Virtual pot face plata obligaţiilor fiscale cu cardul
anunturi
Eurotrip
grandchef
anunturi
Bolta rece
anunturi
metalco

Fiscul a descoperit plăţile cu cardul la “un secol” de la apariţie

Persoanele înregistrate în Spaţiul Privat Virtual pot face plata obligaţiilor fiscale cu cardul

GALERIE
plata cu cardul
  • plata cu cardul
- +

Agenţia Naţională de Administrare Fiscală (ANAF) a anunţat vineri noi facilităţi ale serviciului Spaţiul Privat Virtual, astfel că persoanele înregistrate în Spaţiul Privat Virtual pot face plata obligaţiilor fiscale la buget direct cu cardul bancar prin interconectarea cu ghişeul.ro, soluţie care permite achitarea a peste 30 de impozite şi contribuţii.

”Ministerul Finanţelor Publice şi Agenţia Naţionalã de Administrare Fiscalã dezvoltã şi implementeazã, permanent, noi facilitãţi ale Spaţiului Privat Virtual pentru a oferi servicii facile şi utile tuturor contribuabililor. Astfel, persoanele înregistrate în Spaţiul Privat Virtual pot face plata obligaţiilor fiscale la buget direct cu cardul bancar prin interconectarea cu ghişeul.ro, soluţie care permite achitarea a peste 30 de impozite şi contribuţii”, a informat ANAF.

Acestã facilitate este operaţionalã de joi, primele plãţi fiind deja efectuate de cãtre contribuabili.
Plata a fost introdusã pentru toate tipurile de creanţe fiscale care se pot plãti cu cardul prin Sistemul Naţional Electronic de Plãţi, iar instrucţiunile pentru utilizarea acestui serviciu sunt disponibile pe site-ul instituţiei, la urmãtorul link https://static.anaf.ro/static/10/SPV/Instructiuni_plata_prin_SPV.pdf.

În Spaţiul Privat Virtual, la accesarea serviciului “Plata obligaţiilor fiscale”, se afişeazã pagina de pornire, în care trebuie ales CNP-ul pentru care se doreşte plata. În cazul persoanelor care se autentificã în SPV cu NPOTP (nume, parola si OTP), în listã apare doar CNP-ul titularului de cont.

La apãsarea butonului ”Afişare obligaţii restante”, se afişeazã lista obligaţiilor ce pot fi plãtite prin platforma ghiseul.ro şi care cuprinde peste 30 de poziţii, de la impozitul pe venituri, la contribuţii, accize colectate şi pânã la plata unor penalitãţi. La apãsarea butonului „Plãteşte”, utilizatorul este direcţionat cãtre serviciul de platã online al platformei ghiseul.ro, unde se bifeazã cãsuţa „Aprob plata şi sunt de acord cu termenii şi condiţiile de utilizare” si butonul „PLATESTE”. Din aceastã paginã nu mai existã posibilitatea întoarcerii la serviciul disponibil în SPV.

 

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

Zboară, Puiule, zboară! Şi cu ce ne ajută că a zburat?

Cosmin PAȘCA

Zboară, Puiule, zboară! Şi cu ce ne ajută că a zburat?

Într-o ţară în care trenurile care transportă butuci la export stârnesc mai multe lacrimi pe Facebook decât imaginile cu pacienţii de la terapie intensivă, un astfel de subiect ar fi trebuit să scandalizeze opinia publică şi să producă un cutremur în structurile de putere din Palatul Victoria şi „conacul” din Modrogan.

Filmuletul zilei

opinii

Canonizare

Codrin Liviu CUȚITARU

Canonizare

„Dispariţia mea fizică devenise o urgenţă istorică... Iată că pigmeii mă venerează în sfârşit! Îmi pun numele pe plăcuţe, îmi sculptează chipul, îmi ridică osanale. S-a făcut dreptate. Acesta a fost dintotdeauna raportul real dintre mine şi ei! Ei, muritorii prosternaţi în admiraţie pentru adevăratul maestru, eu, olimpianul - nu bietul Hermes, ci Zeus, cum ar trebui de fapt să mă cheme, dacă ai mei ar fi fost un pic mai inspiraţi!”

Omul care îşi confunda soţia cu o pălărie* - Capcana Facebook

Bogdan ILIESCU

Omul care îşi confunda soţia cu o pălărie* - Capcana Facebook

„Reality is merely an illusion, albeit a very persistent one./ Realitatea este doar o iluzie, deşi una foarte persistentă” - Albert Einstein

Mircea Eliade & Vasile Conta. Coda (I)

Florin CÎNTIC

Mircea Eliade & Vasile Conta. Coda (I)

Ultima decadă a lunii aprilie marchează pentru mine două comemorări speciale ale unor figuri intelectuale româneşti de care s-a întâmplat să mă ocup şi care s-au săvârşit din viaţă una după alta, chiar dacă la un secol distanţă: Vasile Conta (21 aprilie 1882) şi Mircea Eliade (22 aprilie 1986).

pulspulspuls

Iar dumnezăieşte Cîţu la adresa Iaşului. De data asta chiar are şi de ce

Iar dumnezăieşte Cîţu la adresa Iaşului. De data asta chiar are şi de ce

Filmuleţul cu ameninţarea auditului la adresa şefilor de la Romsilva din judeţe puşi de PSD ca să-şi dea demisia şi să lase locul celor de la PNL, difuzat alaltăieri de băieţii de la Recorder, cică a picat cum mai prost nu numai pentru Gelu Puiu, băiatul de mingi al lui Flutur bucovineanul încă de pe vremea când era şef de ocol la Cârlibaba, cel care dădea telefoanele, sau pentru Alexe de la Iaşi, şeful lui, ci mai ales cică pentru PNL şi Cîţu. 

Caricatura zilei

Urare

Editia PDF

Bancul zilei

Parintele Vasile a strâns 5 ani bani pentru clopotnita, dar nu i-au ajuns decât pentru un BMW.  

Parteneri

Alte publicatii

    Intrebarea zilei

    Sute de persoane au ieșit în stradă pentru a protesta împotriva resticțiilor legate de COVID. Care ar trebui să fie pasul următor?

    vezi raspunsuri

    Copyright 2006-2020 © Ziaruldeiasi.ro Toate drepturile rezervate.