anunturi
Eurotrip
grandchef
anunturi
Bolta rece
anunturi
metalco

vineri, 25.09.2020

Peste 1500 diplome Cambridge decernate de Twinkle Star elevilor ieșeni

GALERIE
image001
  • image001
- +

Festivitate de Premiere CAMBRIDGE 2019, organizată de TWINKLE STAR, centru lingvistic autorizat
09:00 - 14:00 | 09:00 – 15:30
7 & 8 SEPTEMBRIE 2019
Sălile Rossini & Verdi @ PALAS

Având peste zece ani de experiență de colaborare cu Cambridge Assessment English și pornind la drum ca centru de pregătire pentru examene, Twinkle Star este unul dintre cele patru centre autorizate de examinare din România care oferă posibilitatea certificării nivelului de cunoștințe de limba engleză cu recunoaștere internațională și valabilitate permanentă.

 Pe 7 și 8 septembrie 2019, peste 1500 candidați se vor bucura de reușitele lor la ceremonia anuală  Cambridge care va avea loc la ansamblul urban Palas din Iași. In cei 11 ani de la înființare peste 6200 candidați au susținut examene Cambridge alături de Twinkle Star.

Începând cu anul 2008, chiar înainte de începerea noului an școlar, organizăm ceea ce a devenit un eveniment de prestigiu local pentru a felicita candidații noștri pentru promovarea cu succes a examenului de limbă din anul precedent (engleză si germană) - cu o rată de succes de peste 99%. Credem că elevii noștri, cu sprijinul părinților lor, investesc mult efort și alături de profesorii Twinkle Star demostrează performanță în limbile engleză și germană.

Pe scurt, povestea noastră este despre creștere și dezvoltare continuă; despre profesori bine pregătiți, motivați să creeze o atmosferă pozitivă, de colaborare cu elevii lor; despre învățarea limbii engleze cu plăcere după metode și materiale moderne, precum și despre evaluări obiective si sincere.

Twinkle Star este o idee născută în timpul facultății, perioadă în care predam limba engleză copiilor de grădiniță, resursele didactice erau limitate și posibilitățile unei evaluări specifice acelei vârste și nivelului lor de cunoștințe erau doar un vis frumos. După lungi căutări pe plan local și național am extins căutările la nivel internațional și așa am descoperit Cambridge Young Learners of English, o certificare lingvistică internațională care a devenit baza unei educații de calitate. Pe lângă o experiență altfel decât ceea ce se cunoștea până atunci despre noțiunea de examen, primii mei 14 candidați au avut un succes deosebit, iar reușita lor m-a determinat să îmi urmez visul.

Cei paisprezece cursanți au devenit între timp câteva mii, ale căror zâmbete și reușite mi-au confirmat că drumul pe care l-am ales este cel care mi se potrivește.” – Ruxandra Rață-Bucevschi, Manager Twinkle Star.

Twinkle Star este un centru lingvistic cu dotări moderne, cu peste 30 de săli de curs, care sunt frecventate de 3500 de cursanți începând de la vârsta de 3 ani dar și de adulți care doresc îmbunătățirea abilităților lingvistice în ceea ce privește limba engleză și germană. Cei care își doresc obținerea unui certificări internaționale pot opta pentru din numeroasele sesiuni disponibile ale centrului.
Centrul Twinkle Star se mândrește cu rezultate care depășesc atât media națională cât si cea pe plan modial conform statisticilor oficiale Cambridge Assessment English.

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

Patriotismul la români faţă în faţă cu cocina umană din păduri

Dan CONSTANTIN

Patriotismul la români faţă în faţă cu cocina umană din păduri

Peisajul din pădurile noastre frumoase, atâtea câte au mai rămas, este unul apocaliptic. Cel mai probabil puştii abia născuţi se vor obişnui cu acest peisaj şi vor crede că aşa ceva este normal şi de fapt asta este natura.

Filmuletul zilei

opinii

Ghidul bunului alegător

Alexandru CĂLINESCU

Ghidul bunului alegător

Cartea lui Cristian Preda este un ghid extrem de util pentru cei care doresc să înţeleagă mecanismele democraţiei. Iar atunci când votează, să o facă în cunoştinţă de cauză.

Partidul şpăgar electoral

Nicolae CREŢU

Partidul şpăgar electoral

S-a tot vorbit şi scris despre şpaga electorală. De-a lungul scurselor decenii de „democraţie” românească, postceauşistă. 

Folcloristică

Codrin Liviu CUȚITARU

Folcloristică

„Tremurând, un băietan s-a ridicat şi a spus, în încuviinţarea îngrozită a întregului amfiteatru, că nu făcuseră altceva decât să scrie ce învăţaseră din notiţele Pravoslavinei, ea fiind singura care le avea integral... În aritmie cardiacă, privind-o feroce pe Ţăcănel, am reuşit să îngaim o singură întrebare - Şi cu calul, cu calul cum e? Cu ochi de căprioară rănită, studenta a sărit în picioare şi a nechezat solemn - Mihahaha!”

pulspulspuls

Poveste cu șpioni roşii infiltraţi la Iaşi. Ce treabă are asta cu premarele?

Poveste cu șpioni roşii infiltraţi la Iaşi. Ce treabă are asta cu premarele?

Apropo de manifestaţiile împotriva măştii de protecţie care au loc în ultima perioadă la Bucureşti, despre care presa din Bucureşti a prezentat dovezi clare că au în spate nu numai imbolduri, dar şi bănuţi dinspre Moscova, voi aţi observat ceva ciudat, bizar, ce am văzut şi noi? 

Caricatura zilei

Teleportare

Editia PDF

Bancul zilei

Îi datoram multe coronavirusului. A reusit sa-i aduca pe români înapoi în tara si a putut sa le înve (...)

Linkuri

Alte ziare locale

    Intrebarea zilei

    Relaxarea condițiilpr de deplasare în starea de alertă va duce la:

    vezi raspunsuri

    Copyright 2006-2020 © Ziaruldeiasi.ro Toate drepturile rezervate.