Peste 1500 diplome Cambridge decernate de Twinkle Star elevilor ieșeni
anunturi
Eurotrip
grandchef
anunturi
Bolta rece
anunturi
metalco
agri.shop

vineri, 07.05.2021

Peste 1500 diplome Cambridge decernate de Twinkle Star elevilor ieșeni

GALERIE
image001
  • image001
- +

Festivitate de Premiere CAMBRIDGE 2019, organizată de TWINKLE STAR, centru lingvistic autorizat
09:00 - 14:00 | 09:00 – 15:30
7 & 8 SEPTEMBRIE 2019
Sălile Rossini & Verdi @ PALAS

Având peste zece ani de experiență de colaborare cu Cambridge Assessment English și pornind la drum ca centru de pregătire pentru examene, Twinkle Star este unul dintre cele patru centre autorizate de examinare din România care oferă posibilitatea certificării nivelului de cunoștințe de limba engleză cu recunoaștere internațională și valabilitate permanentă.

 Pe 7 și 8 septembrie 2019, peste 1500 candidați se vor bucura de reușitele lor la ceremonia anuală  Cambridge care va avea loc la ansamblul urban Palas din Iași. In cei 11 ani de la înființare peste 6200 candidați au susținut examene Cambridge alături de Twinkle Star.

Începând cu anul 2008, chiar înainte de începerea noului an școlar, organizăm ceea ce a devenit un eveniment de prestigiu local pentru a felicita candidații noștri pentru promovarea cu succes a examenului de limbă din anul precedent (engleză si germană) - cu o rată de succes de peste 99%. Credem că elevii noștri, cu sprijinul părinților lor, investesc mult efort și alături de profesorii Twinkle Star demostrează performanță în limbile engleză și germană.

Pe scurt, povestea noastră este despre creștere și dezvoltare continuă; despre profesori bine pregătiți, motivați să creeze o atmosferă pozitivă, de colaborare cu elevii lor; despre învățarea limbii engleze cu plăcere după metode și materiale moderne, precum și despre evaluări obiective si sincere.

Twinkle Star este o idee născută în timpul facultății, perioadă în care predam limba engleză copiilor de grădiniță, resursele didactice erau limitate și posibilitățile unei evaluări specifice acelei vârste și nivelului lor de cunoștințe erau doar un vis frumos. După lungi căutări pe plan local și național am extins căutările la nivel internațional și așa am descoperit Cambridge Young Learners of English, o certificare lingvistică internațională care a devenit baza unei educații de calitate. Pe lângă o experiență altfel decât ceea ce se cunoștea până atunci despre noțiunea de examen, primii mei 14 candidați au avut un succes deosebit, iar reușita lor m-a determinat să îmi urmez visul.

Cei paisprezece cursanți au devenit între timp câteva mii, ale căror zâmbete și reușite mi-au confirmat că drumul pe care l-am ales este cel care mi se potrivește.” – Ruxandra Rață-Bucevschi, Manager Twinkle Star.

Twinkle Star este un centru lingvistic cu dotări moderne, cu peste 30 de săli de curs, care sunt frecventate de 3500 de cursanți începând de la vârsta de 3 ani dar și de adulți care doresc îmbunătățirea abilităților lingvistice în ceea ce privește limba engleză și germană. Cei care își doresc obținerea unui certificări internaționale pot opta pentru din numeroasele sesiuni disponibile ale centrului.
Centrul Twinkle Star se mândrește cu rezultate care depășesc atât media națională cât si cea pe plan modial conform statisticilor oficiale Cambridge Assessment English.

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

Cu primarul Mihai Chirica la Zoiosu’

Toni HRIŢAC

Cu primarul Mihai Chirica la Zoiosu’

Primarul foloseşte resursele patrimoniale şi juridice ale primăriei ca să-şi gestioneze destinul politic.

Filmuletul zilei

opinii

Dezastru de sărbători

Alexandru CĂLINESCU

Dezastru de sărbători

Să nu ne amăgim cu gândul că lumea, în special tinerii, nu se mai uită la televizor. România TV are audienţă la un segment deloc neglijabil din populaţie, sensibil la „patriotism” şi la grija pentru „nevoile românilor”. Direct sau insidios, postul exercită o influenţă nefastă, cu consecinţe pe termen lung.

Marte

Neculai SEGHEDIN

Marte

Aşa cum românii au aşteptat în zadar sosirea americanilor (au venit, ce-i drept, dar cam târziu!), aşa şi pământenii au aşteptat invazia marţienilor până când s-au plictisit şi atunci au trimis ei diverşi emisari către planeta vecină.

De ce romanul? (I)

Nicolae CREŢU

De ce romanul? (I)

A trecut de mult vremea întrebării simptomatic reluate pe atunci „De ce nu avem roman?”. În zilele noastre mai că-ţi vine să (te) întrebi, în faţa producţiei de titluri, altceva: dar oare chiar avem atât de mulţi romancieri? Asta, înainte de a-i citi? După lectură, schimbând ceea ce e de schimbat: oare cum s-o fi explicând iluzia atâtor „romancieri” despre ceea ce scriu ai? Pentru că, la drept vorbind, proporţia de autentice romane din „avalanşa” editorială readuce percepţia realităţii la adevărata şi onesta ei măsură.

pulspulspuls

Mărirea şi decăderea lui Mihăiţă vodă Chirica: cine i-a tras scatoalca ce l-a dat jos de pe cal?

Mărirea şi decăderea lui Mihăiţă vodă Chirica: cine i-a tras scatoalca ce l-a dat jos de pe cal?

Una bucăţică de analiză politico-mondenă de Bahlui pe ziua de azi, stimaţi telespectatori, dacă tot e ziua Izvorului Tămăduirii, sărbătoare cu cruce roşie.

Caricatura zilei

Două măști

Editia PDF

Bancul zilei

Parintele Vasile a strâns 5 ani bani pentru clopotnita, dar nu i-au ajuns decât pentru un BMW.  

Parteneri

Alte publicatii

    Intrebarea zilei

    Sute de persoane au ieșit în stradă pentru a protesta împotriva resticțiilor legate de COVID. Care ar trebui să fie pasul următor?

    vezi raspunsuri

    Copyright 2006-2020 © Ziaruldeiasi.ro Toate drepturile rezervate.