anunturi
grandchef
Bolta rece
Iasi Tv Life
TeleM

Peste 1500 diplome Cambridge decernate de Twinkle Star elevilor ieșeni

GALERIE
image001
 • image001
- +

Festivitate de Premiere CAMBRIDGE 2019, organizată de TWINKLE STAR, centru lingvistic autorizat
09:00 - 14:00 | 09:00 – 15:30
7 & 8 SEPTEMBRIE 2019
Sălile Rossini & Verdi @ PALAS

Având peste zece ani de experiență de colaborare cu Cambridge Assessment English și pornind la drum ca centru de pregătire pentru examene, Twinkle Star este unul dintre cele patru centre autorizate de examinare din România care oferă posibilitatea certificării nivelului de cunoștințe de limba engleză cu recunoaștere internațională și valabilitate permanentă.

 Pe 7 și 8 septembrie 2019, peste 1500 candidați se vor bucura de reușitele lor la ceremonia anuală  Cambridge care va avea loc la ansamblul urban Palas din Iași. In cei 11 ani de la înființare peste 6200 candidați au susținut examene Cambridge alături de Twinkle Star.

Începând cu anul 2008, chiar înainte de începerea noului an școlar, organizăm ceea ce a devenit un eveniment de prestigiu local pentru a felicita candidații noștri pentru promovarea cu succes a examenului de limbă din anul precedent (engleză si germană) - cu o rată de succes de peste 99%. Credem că elevii noștri, cu sprijinul părinților lor, investesc mult efort și alături de profesorii Twinkle Star demostrează performanță în limbile engleză și germană.

Pe scurt, povestea noastră este despre creștere și dezvoltare continuă; despre profesori bine pregătiți, motivați să creeze o atmosferă pozitivă, de colaborare cu elevii lor; despre învățarea limbii engleze cu plăcere după metode și materiale moderne, precum și despre evaluări obiective si sincere.

Twinkle Star este o idee născută în timpul facultății, perioadă în care predam limba engleză copiilor de grădiniță, resursele didactice erau limitate și posibilitățile unei evaluări specifice acelei vârste și nivelului lor de cunoștințe erau doar un vis frumos. După lungi căutări pe plan local și național am extins căutările la nivel internațional și așa am descoperit Cambridge Young Learners of English, o certificare lingvistică internațională care a devenit baza unei educații de calitate. Pe lângă o experiență altfel decât ceea ce se cunoștea până atunci despre noțiunea de examen, primii mei 14 candidați au avut un succes deosebit, iar reușita lor m-a determinat să îmi urmez visul.

Cei paisprezece cursanți au devenit între timp câteva mii, ale căror zâmbete și reușite mi-au confirmat că drumul pe care l-am ales este cel care mi se potrivește.” – Ruxandra Rață-Bucevschi, Manager Twinkle Star.

Twinkle Star este un centru lingvistic cu dotări moderne, cu peste 30 de săli de curs, care sunt frecventate de 3500 de cursanți începând de la vârsta de 3 ani dar și de adulți care doresc îmbunătățirea abilităților lingvistice în ceea ce privește limba engleză și germană. Cei care își doresc obținerea unui certificări internaționale pot opta pentru din numeroasele sesiuni disponibile ale centrului.
Centrul Twinkle Star se mândrește cu rezultate care depășesc atât media națională cât si cea pe plan modial conform statisticilor oficiale Cambridge Assessment English.

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

NATO în faţa unei noi extinderi

Lucian DÎRDALA

NATO în faţa unei noi extinderi

Pentru Alianţă, cererile de aderare ale Suediei şi Finlandei sunt uşor de gestionat din perspectiva compatibilităţii. Există însă unele presiuni şi constrângeri de cu totul altă natură.  

opinii

Metamorfozele lui Eugenides

Codrin Liviu CUȚITARU

Metamorfozele lui Eugenides

Deşi unii comentatori vorbesc despre o „moarte” a postmodernismului american - prin revenirea romanului recent la epic, la poveste -, în realitate nu asistăm acum decît la remodelarea vechilor structuri moştenite de la Barth sau Hassan şi la reconsiderarea funcţiilor esenţiale ale ficţiunii. Reabilitarea instrumentarului epic reprezintă contribuţia estetică a „generaţiei următoare”, în interiorul căreia strălucesc deja Jeffrey Eugenides (laureat al Premiului Pulitzer în 2003) şi Jonathan Franzen (distins cu National Book Award în 2001). 

Politica monetară şi inflaţia

Alin ANDRIEȘ

Politica monetară şi inflaţia

În ultima perioadă se discută foarte mult despre creşterea preţurilor şi reducerea puterii de cumpărare, dar mai puţin despre soluţii şi măsurile ce ar trebui adoptate de autorităţi. Preţurile de consum au crescut în România şîn aprilie?ţ cu 3,7% comparativ cu luna martie 2022, astfel rata anuală a inflaţiei în luna aprilie 2022 comparativ cu luna aprilie 2021 a atins nivelul de 13,8% cel mai ridicat din 2004 când rata inflaţiei a fost 11,9%ş1ţ. 

Dacă nu au profesorii pâine, să mănânce cozonac!

Mircea MORARIU

Dacă nu au profesorii pâine, să mănânce cozonac!

Nu trebuie să fii un observator din cale afară de atent al vieţii politice interne pentru a băga de seamă că dl. prof.dr. Sorin Cîmpeanu este unul dintre cei mai activi miniştri din guvernul Ciucă. Apare aproape zilnic la câte un post de televiziune cu acoperire naţională (şi, slavă Domnului!avem multe), face mereu anunţuri legate de schimbări în sistemul de învăţământ, în procedurile de evaluare,vrea să se renunţe la teze, schimbă pe nepusă masă structura anului şcolar, cheamă pe neaşteptate studenţii din online în sălile de curs, anunţă că profesorilor le va fi prin lege interzis să îşi mediteze propriii elevi. 

pulspulspuls

Cum vorbeşti în dodii când te plesneşte statul cu leafă de 20.000/lună

PULS

Cum vorbeşti în dodii când te plesneşte statul cu leafă de 20.000/lună

Pentru că tot am adus ieri vorba de postări lugubre, pomenind-o pe aia a conţilierului premarelui Chirica, musiu fost vice Botez, care făcea apologia rublei ruseşti, iacătă că unii cetitori mai atenţi ca noi ne-au şi probozit olecuţă, pe motiv că nu vedem şi pe alţii, mai importanţi, care bat câmpii prin bălăriile cu ciulini ale facebook-ului cu şi mai multă graţie.

Caricatura zilei

Cireșe, nu ruble

Editia PDF

Bancul zilei

Doi rechini : - Ce faci, ma? - Am fost bolnav... - Pai, ce-ai avut?  - Am mâncat un general rus si o saptamân (...)

Parteneri

Alte publicatii

  Fotografia zilei

  Intrebarea zilei

  Implementarea benzii unice pentru mijloacele de transport în comun pe toată lungimea șoselei Nicolina, o apreciați ca fiind benefică fluidizării traficului din zonă?

  vezi raspunsuri

  Copyright 2006-2020 © Ziaruldeiasi.ro Toate drepturile rezervate.