Peste 20 de străzi din oraş intră în şantier de reabilitare. Iată lista!

marți, 21 iunie 2022, 20:27
1 MIN
 Peste 20 de străzi din oraş intră în şantier de reabilitare. Iată lista!

Mai multe străzi vor intra în reabilitare în perioada următoare, fiind semnate contracte de execuţie în acest sens de către municipalitate.

 Primarul Mihai Chirica a prezentat ieri lista acestora, cu menţiunea că pe unele dintre artere deja a fost făcută organizarea de şantier. Potrivit edilului, este vorba spre următoarele străzi: Văscăuţeanu, Victor Babeş, Nicolae Istrati, Titu Maiorescu, Ion Roată, Turcu, şos. Munteni, Dr. Vicol, George Coşbuc, Alexandru Vlahuţă, Cantacuzino, Simion Bărnuţiu, stradela Sofia Nădejde, var. Rediu, Lupiţei, Albineţ, Hotin, Mironescu, Ţicăul de Jos, Dochia, Roşcani, Timpului, Viticultori, Şt. O. Iosif şi aleea Copou. Principalul contractor actual al Primăriei pe partea de infrastructură rutieră este asocierea Alpenside – Concret Drum.

Pe unele dintre străzile enumerate mai sus, lucrările au demarat la începutul anului dar, ulterior, şantierele au fost abandonate. Pe lista străzilor în lucru, primarul a mai inclus străzile Orientului, Romană, Simionescu şi Aurel Vlaicu, artere care beneficiază de finanţarea europeană sau de la bugetul local. În ceea ce priveşte şos. Bucium, Primăria încă se află în faza de evaluare a ofertelor depuse. Edilul-şef al Iaşului a mai enumerat şi alte străzi, dar acestea se află doar la faza de proiectare.

Publicitate și alte recomandări video

Comentarii