Peste 50 de autoturisme de lux ajung de la Casa Auto Iași la Autonom Rent-a-Car & Lease
anunturi
Eurotrip
grandchef
anunturi
Bolta rece
anunturi
metalco

miercuri, 02.12.2020

COMUNICAT DE PRESĂ

Peste 50 de autoturisme de lux ajung de la Casa Auto Iași la Autonom Rent-a-Car & Lease

Livrare-eveniment pe piața auto

GALERIE
livrare Mercedes Iasi_1livrare Mercedes Iasi_2livrare Mercedes Iasi_3
 • livrare Mercedes Iasi_1
 • livrare Mercedes Iasi_2
 • livrare Mercedes Iasi_3
- +

Casa Auto Iași s-a alăturat demersului Autonom de a oferi experiențe de conducere superioare clienților din România. Dealerul din Iași va livra pe parcursul anului 2016 către compania de servicii de închiriere mașini și leasing operațional peste 50 de autoturisme Mercedes-Benz de ultimă generație.

Una dintre cele mai impresionante livrări de mașini high-class se desfășoară anul acesta în România. Dealerul Mercedes-Benz din Iași, Casa Auto, livrează către Autonom peste 50 de mașini premium, astfel încât seducătoarele modele Mercedes-Benz să completeze parcul auto al cunoscutului operator de servicii de închiriere și să contribuie la satisfacerea celor mai exigente așteptări ale clienților săi.

Valoarea comenzii depășește 2,2 milioane euro fără TVA și poate fi considerată o vânzare record pe care Casa Auto Iași o realizează în categoria flotelor de mașini high-class. În prima etapă de livrare, care a avut loc recent, incluzând 19 autoturisme, opțiunile Autonom s-au îndreptat către 4 limuzine Clasa E și 15 autoturisme Clasa A.

„Sunt primele unități ale noului model Clasa E care intră în flota unei companii de servicii de rent-a-car și leasing operațional. Sunt mașini dotate peste medie, care prezintă ultimele inovații tehnologice ale concernului Mercedes-Benz și care demonstrează în cel mai înalt grad cât de adevărat și adecvat este sloganul sub care a fost lansat modelul, „Masterpiece of Intelligence”. Suntem de asemenea bucuroși că adăugăm la comandă mașinile Clasa A, prezente în flota Autonom în 5 culori diferite, fiind vorba și de această dată de modele cu echipări superioare, care pun perfect în evidență standardele Mercedes-Benz și care vor aduce deplină satisfacție clienților Autonom”, arată Andrei Haidan, director de vânzări Mercedes-Benz la Casa Auto Iași.

Gama Mercedes-Benz disponibilă în parcul auto Autonom în urma primei livrări efectuate de Casa Auto Iași este impresionantă din toate punctele de vedere: un spectacol al performanței auto, prin echipările speciale ale mașinilor de lux, dar și un spectacol vizual, prin designul și culorile cuceritoare ale modelelor alese. Orașele în care cele mai noi mașini Mercedes-Benz vor putea fi închiriate sunt Iași, Timișoara, Cluj-Napoca, București, Craiova, Sibiu, Târgu Mureș.

În afară de Clasa A, nou intrată în flotă, Autonom mai deține limuzine Clasa E din modelul anterior, Clasa M, Clasa GLE și Clasa C. În toamnă, flota va fi extinsă și cu clasele GLA și GLC. Experiența Mercedes-Benz devine astfel accesibilă mai multor categorii de clienți, în funcție de cerințele, așteptările și nevoile fiecăruia. Ceea ce va rămâne valabil pentru toți însă, indiferent de modelul Mercedes-Benz ales sau de echipările sale, va fi calitatea premium a mașinii, confortul excepțional la volan, plăcerea desăvârșită de a conduce – în condiții de perfectă siguranță – un autoturism de lux.

„Suntem onorați că opțiunea Autonom s-a îndreptat către Casa Auto Iași, ca furnizor pentru completarea flotei sale de mașini, mai ales în segmentul premium, și suntem convinși că acest parteneriat poate continua pe termen lung, fiind pregătiți ca – prin experiență, seriozitate, promptitudine și flexibilitate – să oferim mereu o soluție de cea mai înaltă calitate la nevoile și așteptările clientului nostru. În egală măsură, apreciem calitatea flotei auto comandate. Știm sigur că mașinile Mercedes-Benz vor aduce o semnificativă plus-valoare parcului auto și că îi vor încânta pe viitorii șoferi”, a precizat Bogdan Toporaș Pițigoi, director general Casa Auto Iași, cu ocazia primei livrări.

Achiziția de mașini premium este una dintre direcțiile cheie de dezvoltare vizate de Autonom. Colaborarea cu Casa Auto Iași pentru mașinile Mercedes-Benz a venit în acest context ca un răspuns la nevoia de a oferi o gamă de lux clienților deja obișnuiți cu cele mai înalte standarde.

„Casa Auto Iași este partenerul nostru de peste 4 ani, timp în care a dat dovadă de multă flexibilitate, deschidere și profesionalism. Iar în 2016, parteneriatul cu Mercedes intră într-o noua etapă: avem acum în parcul nostru pentru închirieri și transferuri volume semnificative din majoritatea claselor Mercedes: A, GLA, GLC, C, E și GLE. Extinderea serviciilor în gama premium este o componentă importantă a strategiei noastre de a deveni cel mai relevant furnizor de mobilitate din România”, declară Dan Ștefan, fondator și Managing Partner Autonom.

Casa Auto Iași este cel mai mare complex auto din regiunea Moldovei, reunind sub același acoperiș 7 cunoscute branduri de mașini: Mercedes-Benz, Jaguar-Land Rover, Mitsubishi, Honda, Hyundai și Mazda. Parte a grupului Tester, Casa Auto este dealer Mercedes-Benz din anul 2001 și, de-a lungul celor peste 15 ani de reprezentanță a celebrei mărci germane, a făcut parte integrantă din istoria Mercedes-Benz în România. În anul 2014, Casa Auto Iași a inaugurat primul showroom Mercedes-Benz din țară la noile standarde.

Contact:
Casa Auto Iaşi
Centru autorizat de vânzări şi service Mercedes-Benz
Iași, Şos. Păcurari, nr. 177
Tel: 0232 933

Autonom este liderul pieței de închirieri mașini din România. Compania oferă servicii de mobilitate pentru persoane fizice și juridice, prin intermediul celei mai extinse rețele de închirieri auto din România: 41 de centre în 28 de orașe. Principalele servicii ale companiei sunt: închirieri pe termen scurt și mediu, leasing operațional, transferuri cu șofer, închirierea temporară de flote și servicii de fleet management.

Contact:
Autonom Rent-a-Car
Piatra Neamț, Str. Fermelor nr. 4
Tel: +(4)0212.32.43.25

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

Vot de Sf. Nicolae

Lucian DÎRDALA

Vot de Sf. Nicolae

Chiar dacă parlamentarii şi Parlamentul, ca instituţie, nu se bucură de încredere în rândul opiniei publice, cetăţenii României sunt singurii care pot remedia această situaţie, prin voturile lor. Singura condiţie ar fi ca ele să fie rezultatul unui proces de reflecţie atentă şi, poate, de deliberare sinceră cu cei apropiaţi.

Filmuletul zilei

opinii

Votul ca dar

Florin CÎNTIC

Votul ca dar

Deşi nu sunt superstiţios, m-am gândit să reiau acest text scris înainte de europarlamentarele de anul trecut, cu speranţa că poate nu şi-a pierdut din caracterul său profetic şi duminică va fi dusă la bun sfârşit o acţiune începută atunci.

O lume ce gândea în basme şi vorbea în poezii

Radu PĂRPĂUȚĂ

O lume ce gândea în basme şi vorbea în poezii

Această lume nu judeca sau, vai! nu condamna lumea de ieri cu mintea de azi, stângistă, de un neomarxism avântat şi prostesc. Măcar de-ar fi numai prefăcut, dar e prostesc. Nu cunoştea „progresismul” actual şi nici nu-l practica. Pentru ea lumea veche era şi lumea de azi, nu era una „mai înaintată”. 

Boala locvacităţii deşănţate

Ioan MILICĂ

Boala locvacităţii deşănţate

Să ne imaginăm, urmând firul consideraţiilor lui Huxley, că apocalipsa discursivă declanşată pe durata pandemiei actuale se traduce nu numai într-un puhoi de bâlbe, aberaţii, confuzii şi nehotărâri de tot soiul, ci şi într-un lanţ de constrângeri, privaţiuni şi pedepse, impuse printr-un discurs public ofensiv şi cinic, care amplifică încordarea şi istovirea psihică a indivizilor. 

pulspulspuls

Mesaj pentru nea Orban: iacătă de ce tac mâlc băieţii matale!

Mesaj pentru nea Orban: iacătă de ce tac mâlc băieţii matale!

Fiindc-am auzit că tot a anunţat nea Şică Orban că vine azi la Iaşi, am zis că merită să-i transmitem pe această cale şi o anume informare despre care suntem siguri că nu ştiu să i-o spună conţilierii lui de la Bucureşti, în legătură cu Iaşul. 

Caricatura zilei

Moldova: ”Avem autostradă, doar că-i la Bacău”

Editia PDF

Bancul zilei

O ambulanta goneste pe strazi si, la o intersectie rastoarna si accidenteaza un pieton. Soferul coboara imediat, ridica victima (...)

Linkuri

Alte ziare locale

  Intrebarea zilei

  Relaxarea condițiilpr de deplasare în starea de alertă va duce la:

  vezi raspunsuri

  Copyright 2006-2020 © Ziaruldeiasi.ro Toate drepturile rezervate.