anunturi
grandchef
mineralia
Bolta rece
Iasi Tv Life
TeleM
Impact FM regional

sambata, 02.07.2022

Peste 700 de joburi disponibile pentru tineri la nivel național în cadrul Târgului Virtual Hipo.ro pentru Absolvenți

GALERIE
concept
 • concept
- +
Doar până pe 13 august studenții, absolvenții și tinerii cu până la 3 ani experiență mai pot aplica la oportunitățile din cadrul Târgului Virtual Hipo.ro pentru Absolvenți, cel mai complex eveniment de recrutare online pentru juniori.  Tinerii pot aplica la peste 700 de joburi și programe de internship din cadrul a 26 de companii de top.
Târgul de joburi se desfășoară online, astfel este accesibil tuturor indiferent de locația în care se află. Cele mai multe joburi disponibile sunt în București, Cluj Napoca, Timișoara, Blaj și Zalău. 
 
Cât de ușor își pot găsi tinerii un loc de muncă?
 
Dacă anul 2020 a fost unul dificil pentru juniorii care își căutau un job, anul 2021 este unul favorabil pentru cei aflați la început de carieră.
Pentru absolvenții generațiilor trecute putem considera că aceștia și-au găsit cu usurință un loc de muncă după absolvirea facultății – 57% dintre cei care au participat la studiul Hipo.ro realizat la începutul verii au declarat că erau deja angajați sau și-au găsit un job în primele 3 luni de la absolvire. 
În ceea ce privește durata procesului de angajare (căutarea jobului, interviuri etc) pentru 56% dintre ei procesul a durat sub 3 luni de zile.
 
Absolvenții facultăților cu profil tehnic și economic sunt cei mai doriți candidați anul acesta, potrivit Raportului Hipo – Piața forței de muncă, interes care se reflectă și în domeniile care au cele mai multe joburi la Târgul Virtual Hipo.ro pentru Absolvenți:
 
• IT Software & Hardware
• Inginerie 
• Customer Support – Client service
• Contabilitate Finanțe 
• Marketing 
 
“Cred că este un moment oportun pentru tinerii care își caută un job vara aceasta. Companiile sunt interesate să recruteze juniorii, lucru care se reflectă și în numărul de oportunităț disponibile. Ținând cont de domeniile și pozițiile diverse disponibile, cu siguranță, orice student sau absolvent își poate găsi jobul potrivit la Târgul Virtual.” Ancuța Popa, Project Manager, Târgul Virtual Hipo.ro pentru Absolvenți.
 
În plus, cei care își creează un cont pe Hipo sau au un CV completat în proporție de 50% sunt automat înscriși în tragerea la sorți pentru un voucher eMAG de 1000 RON.
 
Ediția cu numărul 15 reunește companii de top de la nivel național la Târgul Virtual Hipo.ro pentru Absolvenți:
 
Austrian Business Agency – Work in Austria, Bosch Romania, British American Tobacco,  Deloitte România, Emerson, Evalueserve, GEP, Gi Group România, Grupul Enel, Ipsos Interactive Services, Nestle România, P&G, Tech Machindra, TBI Bank, TELUS International, TenarisSilcotub, Valoris Center, Veeam Software, Vodafone România, BDO România, Bookster, dalli group, GF Casting Solutions, NOBEL, Pharmafarm (Consortiul Gedeon Richter), Ziarul Bursa.
Până pe 13 august, tinerii cu o experiență profesională de 0-3 ani pot accesa pagina evenimentului Târgul Virtual Hipo.ro pentru Absolvenți pentru cele mai cool  joburi și programe de internship oferite de companiile participante.

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

Efectul mediatic David Popovici

Nicolae GRECU

Efectul mediatic David Popovici

Banii, decoraţiile şi capra vecinilor sunt subiectele la modă după performanţa tânărului înotător.

opinii

Curentul latinist şi configurarea conştiinţei identitare româneşti moderne (V)

Eugen MUNTEANU

Curentul latinist şi configurarea conştiinţei identitare româneşti moderne (V)

În ultimul foileton al seriei, autorul sintetizează efectele acţiunii curentului latinist din Transilvania asupra configurării conştiinţei identitare româneşti, în special în chestiunile de fixare a normelor limbii literare şi ale ortografiei româneşti moderne.

Crize, amăgiri şi limpeziri

pr. Constantin STURZU

Crize, amăgiri şi limpeziri

Între cei 12 ucenici mai apropiaţi, Mântuitorul a ales şi pe doi care aveau să comită acte de trădare cumplite: este vorba despre Iuda, cel care L-a vândut, şi despre Petru (Chefa), cel care s-a lepădat de trei ori de El, în mod public. Nu ştia Domnul pe cine alege? 

Marele plan urbanistic zonal

arh. Ionel OANCEA

Marele plan urbanistic zonal

Urbanismul este un instrument de planificare spaţială în scopul armonizării funcţiunilor vitale ale oraşului astfel încât forma, imaginea de ansamblu, să povestească despre frumuseţea comunităţii. Ideile urbanistice s-au născut o dată cu locuirea. Astăzi oraşul este un organism atât de complex, de sensibil, încât urbanismul ca disciplină de sinteză trebuie să fie o activitate permanentă, altfel apar fracturile, sincopele în evoluţia spaţiului cu efecte similare bolilor greu vindecabile.

pulspulspuls

Semnificaţii şi coincidenţe stranii legate de disputa mitropoliilor actuale şi viitoare

Semnificaţii şi coincidenţe stranii legate de disputa mitropoliilor actuale şi viitoare

Pentru că ieri am auzit că ne-au cam probozit olecuţă, amical, unele feţe bisericeşti din zona mitropoliei, pe motiv că n-ar fi Fluturelul bocovinean pe atât de isteţ şi influent pe cât ar vrea să pară în lumea asta preoţească, şi că elucubraţiunile alea ale lui cu mitropolie la Suceava n-ar trebui luate prea în serios, ei bine, pentru asta am zis că musai să mai venim cu ceva amănunte pe care unii prelaţi de la Iaşi, fie cu iertare, par a nu le fi sesizat. 

Caricatura zilei

Retragere din Insula Serpilor

Editia PDF

Bancul zilei

Doctorul, panicat de o spargere de teava, suna repede instalatorul: -Hai, te rog, urgent, toata pivnita e inundata din cauza un (...)

Linkuri sponsorizate

Parteneri

Alte publicatii

  Fotografia zilei

  Intrebarea zilei

  Implementarea benzii unice pentru mijloacele de transport în comun pe toată lungimea șoselei Nicolina, o apreciați ca fiind benefică fluidizării traficului din zonă?

  vezi raspunsuri

  Copyright 2006-2020 © Ziaruldeiasi.ro Toate drepturile rezervate.