Petrecere mare în familia lui Tudorel Toader: fiul cel mic s-a căsătorit

luni, 20 mai 2024, 08:12
2 MIN
 Petrecere mare în familia lui Tudorel Toader: fiul cel mic s-a căsătorit

Nuntă mare, duminică 19 mai 2024, în familia lui Tudorel Toader,  fostul rector al Universității „Alexandru Ioan Cuza” . Fiul cel mic, Teodor, avocat stagiar în Baroul Iași, s-a căsătorit cu o studentă la Universitatea de Medicină și Farmacie din Iași. Petrecerea de nuntă a avut loc la restaurantul ”La Castel” din municipiul Iași.

În acest sfârșit de săptămână Teodor Andrei Toader, 27 ani, s-a căsătorit cu Alexandra Marcu, o tânără de 23 ani, studentă în cadrul Universității de Medicină și Farmacie ”Gr. T. Popa” din Iași. Tânăra mireasă este de loc din Gura Humorului, județul Suceava. Nașii celor doi tineri însurăței sunt medicii stomatologi Luminiţa şi Mihai Nedelcu din municipiul Focșani. Declarația de căsătorie a fost înregistrată la Starea Civilă pe 9 mai 2024, conform documentelor publicate de instituție.

Cununia civilă și cea religioasă au avut loc duminică 19 mai 2024 la Biserica ”Sf. Sava” din zona centrală a municipiului Iași. De altfel, cuplul a ales ca oficierea cununiei să aibă loc în afara Stării Civile, aceasta fiind oficiată de primarul Mihai Chirica.

După oficierea cununiei civile și a celei religioase, cuplul a organizat petrecerea de nuntă la restaurantul ”La Castel”, local aflat la ieșirea din municipiu Iași spre zona Breazu. La petrecere au participati peste 400 de invitați din întreaga țară.

Din județul Vrancea au fost prezenți primarul municipiului Focșani Cristi Valentin Misăilă cu soția precum și primarul comunei Vulturu, Nicușor Păcuraru.

Atmosfera de petrecere a fost întreținută de ansamblul etnofolcloric „Plăeșii din Chișinău”, unul din cele mai cunoscute din Republica Moldova.

Fiul cel mare al lui Tudorel Toader, Ionuț Alexandru, s-a căsătorit în 2018 cu Bianca Miron, stomatolog în municipiul Iași, cununia civilă fiind oficiată tot de primarul Mihai Chirica.

Mai multe pe Ziarul de Vrancea

Publicitate și alte recomandări video

Comentarii