anunturi
grandchef
Bolta rece
Iasi Tv Life
TeleM
Impact FM regional

vineri, 12.08.2022

Advertorial (P)

Pink Post rămâne în mișcare. Cu zâmbet, cu siguranță

GALERIE
_GCC2607
 • _GCC2607
- +

De câteva săptămâni, rutina zilnică a celor mai mulți dintre noi nu mai seamănă deloc cu cea știută. Anulăm și schimbăm planuri, învățăm să ne creăm noi obiceiuri și să le adaptăm pe cele actuale, să ne bucurăm altfel de timpul nostru acum, cât timp #stămacasă. Iar acest lucru este mai ușor atunci când ne putem baza pe cei care au grijă să rămânem în continuare conectați la lucrurile și persoanele de care avem nevoie.


La Pink Post Iași, rutina zilnică rămâne aceeași și în această perioadă. Ne facem treaba ca și până acum și, alături de partenerii noștri, rămânem în mișcare pentru ca voi să rămâneți acasă fără vreo grijă în plus. Poștașii noștri ajung în fiecare zi la sediu pentru preluarea corespondenței, și pornesc apoi la drum către destinatari, ca de obicei. Puțin diferit, ce-i drept, cu măști și mănuși, dar pregătiți pentru orice situație.

Ne-am pregătit corespunzător și am luat măsurile necesare „acasă” la Pink Post 

La fel ca până acum, rămânem în permanență alături de colegii noștri și îi ținem la curent cu recomandările oficiale de sănătate și siguranță pe care trebuie să le urmeze, pentru a ne asigura că atât ei, cât și persoanele cu care ar putea interacționa, sunt în siguranță.

În această perioadă, poștașii Pink Post din Iași, dar și din celelalte sedii din țară, pleacă la drum echipați corespunzător, cu mănuși și măști de protecție și au asupra lor declarația obligatorie de la angajator pentru deplasarea în interes de serviciu.

Rămânem o echipă unită în orice situație, oricât de neprevăzută, ne conectăm digital și informăm poștașii despre noile recomandări oficiale de sănătate și siguranță venite din partea autorităților. Grupurile de WhatsApp sunt active mai mult decât în oricare altă perioadă, dar credem că numai împreună putem face față acestei noi provocări. Cele mai frumoase mesaje sunt, la final de zi, cele de încurajare către toți colegii noștri.

Rămâi în siguranță, la tine acasă

În cazul în care te întrebi ce ai putea face zilele acestea ca să intri în comunitatea celor care ajută având grijă de ei, avem și pentru tine câteva soluții simple.
Plicurile noastre sunt transportate cu grijă, dar nu strică să iei măsuri de precauție și să te speli pe mâini după ce ai ajuns înapoi în casă. Stai în legătură permanentă cu vecinii tăi pe grupul de WhatsApp sau oriunde obișnuiți să comunicați și fi alături de cei mai puțin norocoși. În perioada aceasta e important să știm că toată lumea e în siguranță sau că avem cui să cerem ajutor atunci când avem nevoie.

Câteva lucruri despre noi

Pink Post este cel mai mare operator privat de servicii poștale din România, cu o experiență de 10 ani pe piață. În acest timp, curierii noștri au parcurs pe jos în jur de 20 milioane km și au condus 35 milioane km pentru livrarea sutelor de milioane de plicuri care au ajuns în toate colțurile țării. În prezent, cu ajutorul echipei noastre peste 1600 de angajați, ajungem la românii din toată țara, pentru cei 200 de parteneri cu care lucrăm printre care se numără mari companii din toate industriile, precum utilități, retail, instituții financiar bancare sau companii din industria telecomunicațiilor.

Răbdarea și înțelegerea cu care ne întâmpină destinatarii noștri, din Iași și restul țării, sunt lucrurile care ne țin în mișcare în această perioadă, pe noi și pe colegii de breaslă. Alături de ei, lucrăm în continuare pentru ca serviciile pe care le oferim să rămână în continuare de calitate, dar mai ales sigure. Așadar, rămâneți în siguranță acasă, în timp ce noi rămânem în mișcare, cu zâmbet, cu siguranță, așa cum v-am obișnuit.

 

 

 

 

 

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

Liviu Dragnea să ne ierţi

Liviu Dragnea să ne ierţi

Dosarele deschise cu greu de procurori împotriva suspecţilor de abuz şi alte infracţiuni se tot înfundă. Unele se închid, mai nimeni nu e vinovat de nimic. După fumul gros de la gazele jandarmilor din 10 august, peste evenimentele din piaţă se aşază ceaţa unei justiţii inerte. Ceaţa persistă şi azi, dar azi ştim deja multe şi lucrurile deja nu mai par ceea ce păreau pe-atunci.

opinii

O limbă din prefabricate

Alexandru CĂLINESCU

O limbă din prefabricate

Un fenomen frapant care se petrece astăzi este ceea ce aş numi proliferarea prefabricatelor. Nu e ceva nou, dar devine tot mai accentuat şi, pentru cine ţine la expresivitatea limbii, tot mai supărător. Spun „prefabricate” pentru că e vorba de cuvinte şi formule luate de-a gata şi puse uneori în cele mai neaşteptate contexte. Au făcut de pe acum o glorioasă carieră la televiziune, politicienii şi jurnaliştii le rostesc cu o voluptate solemnă, convinşi că impresionează publicul printr-un limbaj elevat.

Tehnologie şi muzică (2)

Neculai SEGHEDIN

Tehnologie şi muzică (2)

Chitarele electrice au pătruns în România în anii '50-'60, odată cu muzica rock-and-roll, devenită, apoi, muzica rock. Bineînţeles că limitările ideologice ale vremii nu permiteau o dezvoltare pe scară largă a culturii rock, un curent muzical care era o expresie a libertăţii de exprimare şi care utiliza mijloace de expresie artistică nemaivăzute până atunci. Însă, cu toate barierele de comunicare cu vestul, tinerii din România, în special studenţii, erau la curent, atât cât se putea, cu noile orientări muzicale occidentale. Pe lângă aceste constrângeri, mai apărea o problemă, aceea a instrumentelor muzicale, care presupuneau o tehnologie nouă, aveau costuri ridicate, se procurau greu şi nu se fabricau în ţară.

Nebuna de la Rhornfield Hall

Codrin Liviu CUȚITARU

Nebuna de la Rhornfield Hall

Meritul „intertextului” lui Jean Rhys este acela de a reconfigura un personaj schematic (în forma sa iniţială) şi de a-i conferi dimensiune psihologică. Fantoma lunatică „Bertha” devine, în acest roman postmodern, sensibila şi nevropata „Antoinette”, victima unui univers rigid şi extrem de neconcesiv cu inadaptaţii.

pulspulspuls

Zilele trecute am celebrat patru ani de la această semnătură istorică a premarelui. Fie primit (ştiţi voi unde)!

Zilele trecute am celebrat patru ani de la această semnătură istorică a premarelui. Fie primit (ştiţi voi unde)!

Iacătă, stimaţi telespectatori, că, graţie unei vigilenţe sporite a unui amic de la presa concurentă din târg, am intrat şi noi în posesia unei fotografii document. 

Caricatura zilei

Isărescu și calul

Editia PDF

Bancul zilei

Un sofer de TIR opreste la un popas, comanda un sandwich, o cafea si o placinta. Intra trei motociclisti rai, unul îi man&ac (...)

Linkuri sponsorizate

Parteneri

Alte publicatii

  Fotografia zilei

  Intrebarea zilei

  Implementarea benzii unice pentru mijloacele de transport în comun pe toată lungimea șoselei Nicolina, o apreciați ca fiind benefică fluidizării traficului din zonă?

  vezi raspunsuri

  Copyright 2006-2020 © Ziaruldeiasi.ro Toate drepturile rezervate.