Pisicile negre nu vor mai aduce ghinion, iar înălbitorul de rufe va fi scos de pe piaţă
anunturi
Eurotrip
grandchef
anunturi
Bolta rece
anunturi
metalco

sambata, 27.02.2021

Pisicile negre nu vor mai aduce ghinion, iar înălbitorul de rufe va fi scos de pe piaţă

GALERIE
Patratel VINERI, 3 iulie 2020 - 1Patratel VINERI, 3 iulie 2020 - 2
  • Patratel VINERI, 3 iulie 2020 - 1
  • Patratel VINERI, 3 iulie 2020 - 2
- +

* Trăim vremuri fierbinţi, fără legătură cu canicula ori cu pandemia, trăim vremuri de schimbare, în care toţi trebuie să aibă grijă ce vorbesc şi ce scriu, fiindcă după aia se interpretează. Posibile schimbări în ton cu noul trend mondial, în cele ce urmează:

* La cererea multor organizaţii, pisicile negre nu vor mai purta ghinion; oamenii sunt sfătuiţi să-şi scuipe în sân de trei ori dacă le taie calea o pisică de Angora.

* Noua denumire a filmului "Pisica neagră, pisica albă", regizat de Emir Kusturica, va fi "Două pisici de orice fel".

* Şi numele pieţei "Doi Băieţi" va fi modificat, el devenind "Piaţa două persoane de ce sex şi gen doresc ele".

* Se impune o schimbare de nume în cazul personajului Albă ca Zăpada; deoarece, după cum se ştie, există şi zăpadă galbenă, precum şi zăpadă neagră (cum era la Copşa Mică), domnişoara va purta numele provizoriu de "Incolora" şi va fi însoţită de şapte "persoane cu statură sub medie".

* La fel ca mai sus şi pentru personajul de poveste "Harap-Alb", care va fi redenumit "Locuitor din nordul Africii suferind o depigmentare cauzată de absenţa melaninei".

* Numele oraşului Alba Iulia va deveni, pur şi simplu, Iulia, Vama Albiţa va deveni Vama, iar localităţile româneşti purtând numele de Negreşti se vor numi Eşti.

* Negru Vodă, fondatorul şi primul domn al Ţării Româneşti, va fi trecut în viitoarele manuale de istorie cu numele de Bronzat Vodă.

* Binecunoscutul joc "Alba-neagra" îşi va modifica şi el denumirea în "Bicolora".

* Până la apariţia produselor "Înnegritor" şi "Îngălbenitor", înălbitorul de rufe va fi scos de pe piaţă, întocmai ca detergenţii care incită la segregare "numai pentru rufe albe"!

* Există deja unele voci care cer schimbarea denumirii Liceului "C. Negruzzi"!

* Viitor anunţ de la mica publicitate: "Posesor de câine indiferent de rasă, caut pentru montă câine indiferent de sex".

* Alt anunţ: "Local de noapte litoral, cu program strip-tease, angajăm dansatori din buric de orice sex şi de orice vârstă".

* Cabinetele stomatologice în care se realizează albirea dinţilor se vor ocupa şi de înnegrirea lor.

* Ca să nu existe acuzaţii de discriminare, vor fi eliminate anunţurile "Nu vindem ţigări şi alcool minorilor!" şi "Nu servim clienţi în stare de ebrietate!". Vom reveni!

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

Volei, handbal, rugby

Nicolae GRECU

Volei, handbal, rugby

Dacă ar fi de ales trei jocuri sportive pentru a le sprijini, tradiţia  ar obliga guvernanţii să se opreasă la cele trei.

Filmuletul zilei

Franta a construit în insula Reunion o autostrada-viaduct de 12,5 km (care a costat 1,7 miliarde euro), ce serpuieste prin O (...)

opinii

Monumenta linguae Dacoromanorum. Scurt istoric al unui proiect filologic major (III)

Eugen MUNTEANU

Monumenta linguae Dacoromanorum. Scurt istoric al unui proiect filologic major (III)

În episodul de faţă sunt menţionate numele tuturor cercetătorilor care au contribuit la finalizarea proiectului.

Însemnări pentru predica de mâine

pr. Constantin STURZU

Însemnări pentru predica de mâine

Pilda întoarcerii fiului risipitor este considerată de scriitorul Charles Dickens cel "mai măreţ pasaj din literatura universală". Nu cred că este inimă care să nu vibreze la citirea ei. 

Forma oraşului

arh. Ionel OANCEA

Forma oraşului

O ştire surprinzătoare, învelită în trecut, revelatoare pentru ieşeni, vine tocmai de la începutul secolului nouăsprezece. Oraşul avea pe atunci aproximativ zece mii de suflete în structură cosmopolită, cum stă bine unei capitale de ţară, moldoveni, evrei, greci, armeni, albanezi, ruşi şi mulţi alţii în procente mai mici. 

pulspulspuls

Aventurile lui Peni Hill la un ziar din capitală

Aventurile lui Peni Hill la un ziar din capitală

S-a dus Peni Hill deunăzi şi a dat interviu la un ziar din capitală, ca să mai scoată capul în lume după problemele cu justiţia. 

Caricatura zilei

Bloc lângă vilă

Editia PDF

Bancul zilei

Parintele Vasile a strâns 5 ani bani pentru clopotnita, dar nu i-au ajuns decât pentru un BMW.  

Parteneri

Alte publicatii

    Intrebarea zilei

    Relaxarea condițiilpr de deplasare în starea de alertă va duce la:

    vezi raspunsuri

    Copyright 2006-2020 © Ziaruldeiasi.ro Toate drepturile rezervate.