Pizza pe săturate contra fapte bune
anunturi
Eurotrip
grandchef
anunturi
Bolta rece
anunturi
metalco

Pizza pe săturate contra fapte bune

GALERIE
pizza
  • pizza
- +

Pro Vita Iaşi desfăşoară o campanie în cadrul căreia 10.000 de elevi vor dona 20 de tone de alimente neperisabile pentru sprijinirea familiilor cu mulţi copii din judeţele Iaşi, Botoşani şi Neamţ. Aceasta a început deja şi se va încheia pe 17 decembrie, poartă numele „Bucurie în familie - pizza pentru fapte bune“ şi are 55 de parteneri, instituţii de învăţământ din Moldova. 

Se vor bucura de cele strânse de elevi 147 de familii care au peste 7 copii, în total 1.497 de copii aflaţi în întreţinere, care se află în bazele de date ale Pro Vita. „Campania se desfăşoară sub forma unui concurs de fapte bune. Elevii din instituţiile de învăţământ partenere sunt invitaţi să doneze alimente neperisabile pentru ajutorarea familiilor numeroase. Clasele care adună cea mai mare cantitate de alimente (faină, ulei, paste etc.) câştigă pizza pe săturate.

Concursul se desfăşoară în mod separat în fiecare unitate de învăţământ parteneră şi pe fiecare an de studiu. Alimentele strânse vor fi donate beneficiarilor cu ocazia Sărbătorii Naşterii Domnului nostru Iisus Hristos pentru a le fi de folos pentru o perioadă mai îndelungată de timp“, au precizat reprezentanţii Pro Vita. După ce alimentele vor fi distribuite către familii, în Sala Iustin Moisescu, de la Ansamblul Mitropolitan, va avea loc, pe 17 decembrie, o Gală numită - Bucurie în familie. Aceeaşi campanie s-a mai desfăşurat în 2017, când au fost doar 8 instituţii de învăţământ partenere în Iaşi şi s-au strâns aproape 3.600 de kilograme de alimente, iar în 2018 au fost 18 instituţii de învăţământ implicate şi s-au strâns aproape 10 tone de alimente.

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

Protestele din Cuba creează probleme curentului radical progresist din America (II)

Alexandru LĂZESCU

Protestele din Cuba creează probleme curentului radical progresist din America (II)

Atunci când ţările în care se aplică politicile socialiste intră invariabil într-o criză profundă, ajung în ruină economică şi la proteste reprimate brutal, ampla falangă progresistă din zona politică, academică şi din mass media din Occident ne explică că motivul este că acolo nu se aplica cu adevărat socialismul.

Filmuletul zilei

opinii

Oraşe de antichităţi

Briscan ZARA

Oraşe de antichităţi

Comunismul a fost o idee proastă, fără discuţie. Aşa ceva nu se poate aplica decât poate într-o societate cu mult mai dezvoltată şi conştientă de sine decât cele existente acum şi cu 50 de ani în urmă. A organiza o ţară întreagă după nişte principii fixe, nivelatoare, înjositoare pentru unii şi înălţătoare pentru alţii, ambele pe nedrept, este o crimă adevărată. Nu poţi neglija cu totul individul, cu unicitatea lui, pentru binele societăţii în ansamblu. Pentru că ăsta e comunismul, ca orice regim totalitar, un sistem care neglijează individul.

Povestea de război a marii Regine (II)

Mihai DORIN

Povestea de război a marii Regine (II)

Istoria românilor, dar şi cea universală, stă mărturie că monarhia este regimul care, în toate timpurile, a beneficiat de cea mai mare încredere din partea oamenilor. Să reţinem şi faptul că pe această relaţie de încredere s-au structurat marile idealuri în istorie, în vreme ce neîncrederea le-a năruit. În fine, regele reprezintă o triplă "realitate socială, politică, religioasă". Însă fundamentul regalităţii în economia istoriei este faptul că aceasta este cel mai puternic simbol al naţiunii, al unităţii, al continuităţii, al fertilităţii şi al mântuirii.

Final de admitere. Studenţia ca scurtătură

Ioan Alexandru TOFAN

Final de admitere. Studenţia ca scurtătură

S-a terminat admiterea şi atmosfera în universitate este aceeaşi ca la sfârşitul unei nunţi la un cămin cultural de la sat. Mormane de hârtii (chiar dacă există o platformă online de înscriere, dosarul plic este inevitabil ca o lege a firii), sticle cu apă sălcie, scrumiere pline, pixuri aruncate, priviri obosite, transpiraţie, poveşti amuzante sau teribile. Dar şi un sentiment de mulţumire, ca după număratul darului: au venit şi anul acesta studenţi, nu ne desfiinţează nimeni. Ba chiar au venit mai mulţi decât anul trecut, cel puţin la licenţă.

pulspulspuls

Iaca scenariu pentru dl scenarist vasluian Porumboiu: A fost sau n-a fost informată Cozet?

PULS

Iaca scenariu pentru dl scenarist vasluian Porumboiu: A fost sau n-a fost informată Cozet?

Iată, stimaţi participanţi la trafic, că deşi a trecut atâta vreme de la ceea ce colegii lui au acuzat la junele conţilier userist Ciorăpel că este de-a dreptul trădare în favoarea hidrei chiriciste, încă mai apar pe surse detalii interesante despre acea joie neagră şi mâloasă a politichiei de Bahlui. 

Caricatura zilei

După o analiză mai atentă, Rădoi a descoperit motivul pentru care România a luat bătaie de la Coreea

Editia PDF

Bancul zilei

Când ma întâlnesc în parc si vorbesc cu barbati casatoriti, am impresia ca toti traim cu aceeasi femeie! (...)

Parteneri

Alte publicatii

    Intrebarea zilei

    Sute de persoane au ieșit în stradă pentru a protesta împotriva resticțiilor legate de COVID. Care ar trebui să fie pasul următor?

    vezi raspunsuri

    Copyright 2006-2020 © Ziaruldeiasi.ro Toate drepturile rezervate.