Plagiatul - de ce acest tip de conținut afectează negativ SEO? (P)
anunturi
Eurotrip
grandchef
anunturi
Bolta rece
anunturi
metalco

duminica, 16.05.2021

Advertorial

Plagiatul - de ce acest tip de conținut afectează negativ SEO? (P)

GALERIE
plagiarism optimizare seo
  • plagiarism optimizare seo
- +
Ați auzit de conținut plagiat? Știți ce este plagiatul și cum afectează performanța SEO a unui website? Reprezintă un impediment nu doar pentru motoarele de căutare, dar și o atitudine nepotrivită față de utilizatori.
 
Știm cu toții că, în ultimul deceniu, crearea de conținut s-a dezvoltat ca o industrie independentă.
 
Conținutul este baza existenței de succes și optimizată a companiilor pe web. Există o concurență puternică între diferitele website-uri care se luptă pentru a obține clasamentul de top în motoarele de căutare prin conținut.
 
Dar, în acest proces, este un fapt nefericit că și plagiatul câștigă prevalență. Tot în această categorie intră și aspectele care țin de un conținut duplicat.
Conținutul unui număr mare de website-uri este plagiat, motiv pentru care există o mulțime de duplicări ale conținutului. În cele din urmă, din cauza plagiatului, clasamentul în motoarele de căutare scade.
 
Este un fapt incontestabil că plagiatul este greșit. Nu puteți face nimic pentru a justifica acest lucru. Dacă doriți un conținut plagiat, atunci cu siguranță website-ul dvs. este degradat, iar conținutul acestuia nu are nicio valoare.
 
Să aruncăm o privire asupra unora dintre dezavantajele conținutului plagiat.
 
De ce conținutul plagiat nu trebuie niciodată încorporat într-un website?
 
Atunci când plagiați conținutul, furați creația cuiva. Este un fel de "cea mai proastă tehnică" pe care ați putea-o avea vreodată. Conținutul plagiat va cauza o mulțime de probleme pe website-ul dvs., deoarece încalcă regulile de optimizare SEO și vă poate degrada clasamentul.
 
Revendicarea unui conținut care nu este creat de dvs. și copiat de pe alte website-uri sau bloguri vă poate afecta SEO foarte grav. Unele dintre consecințele conținutului plagiat pot fi:
• website-ul dvs. poate fi interzis;
• șanse foarte minime de clasare în SERP;
• oportunitatea pierdută pentru afacere în mediul online.
 
Mulți dintre proprietarii de website-uri și bloggeri folosesc instrumente anti-plagiat astfel încât plagiatul să poată fi verificat și corectat înainte de publicare. Plagiatul încalcă, de asemenea, legile drepturilor de autor și este o activitate foarte ilegală și neetică. Este un aspect extrem de rău pentru afacere.
Trebuie să înțelegeți că, cu cât conținutul dvs. are mai mult plagiat, cu atât website-ul dvs. va fi mai afectat.
 
Cititorii pot evalua un website atunci când conținutul este original sau nu
Dacă cineva crede că el sau ea va fi capabil să păcălească publicul, nu se va întâmpla pentru o lungă perioadă de timp. În cele din urmă, toate audiențele vor înțelege că se face copierea unor texte.
Dacă utilizați conținutul oricărui website de înaltă autoritate, cu siguranță că va avea un clasament mai bun pentru căutare. Deci, cititorii vor afla într-o zi că folosiți conținut plagiat.
 
Dacă doriți să aveți cel mai bun conținut pe website-ul dvs., este întotdeauna o opțiune mai bună să colaborați cu un scriitor profesionist. În acest fel, veți avea conținut autentic atunci când doriți să implementați strategia SEO și tehnicile aferente acesteia.
 
Conținutul ar trebui să aibă, de asemenea, o lizibilitate bună, precum și o capacitate de scanare, astfel încât cititorii să se poată angaja în același lucru.
Conținutul plagiat vă distruge optimizarea pentru motoarele de căutare. Cititorii distrați nu vor da click pe website-ul dvs., ceea ce va reduce în cele din urmă clasamentul în rezultatele de căutare.
 
Există două surse prin care conținutul poate fi interpretat ca plagiat și ambele sunt distructive. Acestea sunt:
• fie folosiți conținut plagiat;
• fie alții vă plagiază conținutul.
 
Dacă discutăm despre plagiat, poate fi distructiv și atunci când alți bloggeri sau proprietari de website-uri plagiază conținutul dvs. De aceea, este sugerat să păstrați o supraveghere strictă, astfel încât conținutul dvs. să nu fie plagiat.
 
Chiar și în unele cazuri, conținutul dvs. ar putea fi folosit de altcineva atât de priceput încât va începe să se claseze mai bine și veți fi penalizat. De aceea, protejarea conținutului dvs. de a fi plagiat este, de asemenea, importantă.
 
Diferite tipuri și grade de plagiat care sunt adoptate în mediul online
Puteți întâlni în mediul online trei tipuri diferite de plagiat:
• patchwriting;
• copy and paste (copiați și lipiți);
• plagiat involuntar.
 
Să aprofundăm aceste tipuri de plagiat prin a vedea și a înțelege ce este greșit atunci când le folosim.
Patchwriting
Este una dintre tehnicile de plagiat folosite de scriitori pentru rescrierea conținutului unui website existent. În acest sens, ei i-au o oarecare măsură de conținut de pe alte website-uri și o rescriu în limba lor.
Dacă apelați la patchwriting, atunci este lipsit de etică, deoarece nu va fi adăugat conținut bun pe website și va fi pierderea dvs. În astfel de circumstanțe, dacă conținutul rescris nu oferă nimic nou și mai valoros, atunci acesta va fi mai puțin valoros decât conținutul original.
Copiază și lipește (copy&paste)
Al doilea tip de plagiat care este folosit de către editori este politica de copiere, deoarece, în acest caz, opera oricărui alt scriitor este copiată integral și lipită pe celălalt website.
Aceasta va crea mai multe copii identice ale conținutului pe diferite website-uri. Ar trebui să înțelegeți că veți fi penalizați din cauza acestui tip de practică.
Plagiat "neglijent"
Acesta este al treilea tip de conținut plagiat care nu este folosit în mod deliberat de către scriitori, dar apare accidental.
 
De fapt, în Search Marketing, articolele și blogurile orientate către cuvinte cheie se învârt în jurul unor fraze și concepte specifice. Pe acest fond, uneori apare plagiatul accidental. De asemenea, puteți copia chiar și articolul dvs. mai vechi, uneori, discutând idei similare pentru o anumită nișă.
Acum, după cum știți ce este plagiatul și care sunt diferitele tipuri de plagiat, permiteți-ne să discutăm despre cum puteți evita problema conținutului plagiat.
 
Cum să eviți plagiatul?
Puteți evita plagiatul doar cu un pic de precauție și efort. Este esențial ca fiecare scriitor de conținut să aibă unele linii directoare pentru activitatea sa. Fiecare sursă de conținut ar trebui să fie, de asemenea, autentică.
Dacă doriți să controlați plagiatul, atunci va trebui să petreceți timp și să depuneți eforturi pe măsură. Trebuie să înțelegeți că una dintre cele mai mari lupte, atunci când creați conținutul, este să îl faceți absolut unic, astfel încât să existe autenticitate și originalitate pe conținut.
Calitatea conținutului ar trebui să fie întotdeauna bună, plus că ar trebui să ofere, de asemenea, o perspectivă nouă scriitorilor. De asemenea, va ajuta la creșterea vizibilității online a website-ului, astfel încât să nu existe niciun caz de clasare slabă a paginilor.
 
Monitorizarea este foarte necesară pentru un conținut fără plagiat
Trebuie să aveți grijă de faptul că plagiatul trebuie verificat din când în când. A avea la dispoziție cele mai bune verificări de plagiat este, de asemenea, important. Există mai mulți pași pe care trebuie să-i parcurgeți pentru a putea face o monitorizare adecvată.
 
Primul lucru pe care trebuie să-l faceții este să folosiți instrumentele de plagiat, astfel încât să puteți ști dacă conținutul este sau nu copiat. Unele dintre cele mai bune verificări de plagiat care vă pot ajuta în acest sens sunt:
• Small SEO Tools Plagiarism Checker;
• Grammarly Plagiarism Checker;
• My Assignment Plagiarism Checker;
• Quetext;
• Bibme;
• Plagramme.
 
Cu ajutorul acestor instrumente de plagiat, veți putea verifica problemele de plagiat intenționate, dar și neintenționate, în conținutul dvs.
Odată ce ați identificat problemele respective, aveți două soluții. Fie reformulați textul care este plagiat, fie îl eliminați complet restructurând articolul.
Concluzii
 
În plus față de aceste sfaturi, ar trebui să vă asigurați că nu contactați un content writer ieftin. În caz contrar, serviciul primit nu va fi la înălțime. De asemenea, asigurați-vă că website-ul dvs. livrează valoare în plus pentru utilizatorii veniti din cautarile organice. Oamenii trebuie să se declare mulțumiți de ceea ce livrați, atunci vor reveni ori de câte ori este cazul.
 
Este important să oferiți conținut orientat spre cunoaștere și care să aibă unele valori reale. Un astfel de conținut poate obține beneficiul adecvat.
În nota finală, putem spune că pentru a obține clasamente mai bune în motoarele de căutare, trebuie să evitați conținutul plagiat pe website-ul dvs.
 
Sperăm că sfaturile menționate mai sus vă vor ajuta să aveți o existență fără plagiat pe web.
 
Aveți vreo îndoială cu privire la conținutul plagiat? Ce instrument folosiți pentru a verifica plagiatul? Poate aveți completări pentru acest articol. Simțiți-vă liberi să vă exprimați opiniile în secțiunea de comentarii.

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

Principiul lui Peter şi sportul

Nicolae GRECU

Principiul lui Peter şi sportul

Cei care nu izbutesc să treacă trec graniţa dintre competenţă şi incompetenţă se consideră insultaţi de către cei care observă aceasta.

Filmuletul zilei

opinii

Metamorfoze ale protocronismului sau despre incompetenţa cu ştaif (VII)

Eugen MUNTEANU

Metamorfoze ale protocronismului sau despre incompetenţa cu ştaif (VII)

În ultimul foileton al acestei serii sunt analizate două „contribuţii“ recente ale unor autori români, marcate de manipularea de tip protocronist a unor documente de istorie medievală europeană.

Nu poţi fi misogin când vorbeşti despre mironosiţe

pr. Constantin STURZU

Nu poţi fi misogin când vorbeşti despre mironosiţe

Ziua de mâine, a treia duminică a Paştilor, este consacrată femeilor mironosiţe (purtătoare de miruri la mormântul Domnului). Un bun prilej pentru a vorbi despre condiţia femeii în creştinism.

Este morala creştină compatibilă cu etosul capitalismului?

Aurelian-Petruș PLOPEANU

Este morala creştină compatibilă cu etosul capitalismului?

Azi doresc să vă provoc la reflecţie, fără să mă implic impunând vreun punct de vedere personal care să mă înregimenteze într-o tabără pro sau contra. E un subiect incitant, argumentele variate ale apărătorilor şi acuzatorilor nefiind deloc futile în a decela un răspuns definitiv.

pulspulspuls

Senatoarea de la Iaşi a dat iar iama-n pălării

PULS

Senatoarea de la Iaşi a dat iar iama-n pălării

Nu ştim alţii cum sunt, dar noi, numai când vedem o nouă pălărie a madamei senator PNL de Iaşi Scântei, parcă ne tresaltă inima de ce procopseală pe capul nostru s-a ales încât să avem şansa unei aşa reprezentări în Parlament. Nu, nu vă gândiţi că e la Iaşi madama, căci auzim că pe-aici n-a mai dat de la alegeri încoace, ci undeva pe la Arad, de ziua Regelui, ştiţi voi pasiunea veche.

Caricatura zilei

WC spațial

Editia PDF

Bancul zilei

Parintele Vasile a strâns 5 ani bani pentru clopotnita, dar nu i-au ajuns decât pentru un BMW.  

Parteneri

Alte publicatii

    Intrebarea zilei

    Sute de persoane au ieșit în stradă pentru a protesta împotriva resticțiilor legate de COVID. Care ar trebui să fie pasul următor?

    vezi raspunsuri

    Copyright 2006-2020 © Ziaruldeiasi.ro Toate drepturile rezervate.