Plan pentru ridicarea unui bloc cu 7 etaje vizavi de staţiunea de vinificaţie
anunturi
Eurotrip
grandchef
anunturi
Bolta rece
anunturi
metalco

Plan pentru ridicarea unui bloc cu 7 etaje vizavi de staţiunea de vinificaţie

GALERIE
proiect
  • proiect
- +

Betoanele Iaşului se întind până la limita oraşului.

La Primărie a fost depusă cererea de autorizare a unui plan urbanistic zonal pentru o parcelă de teren situată pe aleea Mihail Sadoveanu, într-o zonă în care nici nu există numere la case, peste drum de Staţiunea de Cercetare şi Dezvoltare pentru Viticultură şi Vinificaţie.

Planul vizează o suprafaţă de 2.692 mp, deţinută de Vasile Dumitru Pomârleanu în baza unui contract de donaţie din 2012. Conform documentaţiei depuse la Primărie, pe teren urmează să fie construit un bloc cu 7 etaje.

Planul urbanistic se va afla în dezbatere publică timp de 10 zile. Propunerile, sugestiile şi opiniile cu valoare de recomandare pot fi remise Centrului de Informaţii pentru Cetăţeni, ghişeul 6, în zilele de luni, marţi, miercuri şi vineri între orele 8.30-16.30 şi joi între orele 8.30-18.30, la numărul de telefon 0232.984 sau pe e-mail, la adresa informatii@primariaiasi.ro.

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

Raport

Cătălin ONOFREI

Raport

Un secol de împliniri măreţe!

Filmuletul zilei

opinii

„Securiti”

Briscan ZARA

„Securiti”

Bogaţii sunt nişte oameni terifiaţi de lume, înspăimântaţi de accidente, de boli, de moarte, de imprevizibil, necunoscut. Lor nu trebuie să li se întâmple nimic atâta timp cât au banii necesari pentru a-şi construi protecţie şi a reduce la minimum posibilitatea ca un rău să li se întâmple. Nimic nu poate fi lăsat la voia întâmplării, totul trebuie asigurat, prevăzut. Cu cât eşti mai bogat, cu atât riscul este eliminat, de orice fel ar fi el. La fel şi libertatea…

Recensământul General Agricol-runda 2020

Ciprian IFTIMOAEI

Recensământul General Agricol-runda 2020

Un diagnostic al agriculturii şi dezvoltării rurale în România.

Acolo unde America s-a născut

Mihai DORIN

Acolo unde America s-a născut

Un loc de neevitat în orice sejur american este Philadelphia. Istoria Lumii Noi începe cu Columb, însă istoria libertăţii americane începe în acest oraş providenţial. Aici s-a pus piatra de temelie a unei mari naţiuni, ce avea să înalţe idealul libertăţii la rangul de politică universală. Până la 4 iulie 1776, coloniile americane acceptaseră statutul de copii ascultători ai metropolei londoneze. 

pulspulspuls

Bugetul Iaşului, problemă de famiglie în cazul unui ales pesede

Bugetul Iaşului, problemă de famiglie în cazul unui ales pesede

Apropo de haloimisul politic de Bahlui al negocierilor şi votării bugetului local de ieri, haideţi să vă povestim pe astăzi şi o micuţă picanterie de famiglie, dacă tot s-a înfierbântat lumea pe tema asta! 

Caricatura zilei

Etaju 3

Editia PDF

Bancul zilei

Parintele Vasile a strâns 5 ani bani pentru clopotnita, dar nu i-au ajuns decât pentru un BMW.  

Parteneri

Alte publicatii

    Intrebarea zilei

    Sute de persoane au ieșit în stradă pentru a protesta împotriva resticțiilor legate de COVID. Care ar trebui să fie pasul următor?

    vezi raspunsuri

    Copyright 2006-2020 © Ziaruldeiasi.ro Toate drepturile rezervate.