anunturi
grandchef
Bolta rece
Iasi Tv Life
TeleM
Impact FM regional

Advertorial

Platforma de rezervări pentru evenimente Instant Space duce inovaţia la următorul nivel (P)

GALERIE
poza_instant_space
 • poza_instant_space
- +

Platforma de rezervări de spaţii pentru evenimente şi servicii conexe, lansată de curând de către compania Instant Space, a fost primită cu braţele deschise de către public şi lăudată pe măsură pentru inovaţia pe care a reuşit să o aducă în contextul actual. Aceasta a fost creată special pentru a duce industria evenimentelor la un alt nivel şi, implicit, pentru a remodela modul în care funcţionează, venind ca răspuns la demersul lung şi anevoios pe care îl presupunea până acum închirierea clasică a unui spaţiu de evenimente din hoteluri. 

Concret, plaforma https://instant.space/, conectată în timp real la sistemele de management ale hotelurilor de top din Romania, le oferă acum celor interesaţi de organizarea unui eveniment posibilitatea de a rezerva instantaneu locaţia dorită şi de a contracta serviciile conexe, direct online, fără eforturi suplimentare, timp lungi de aşteptare şi consum de energie. Această platformă, cu sprijinul hotelurilor partenere, simplifică şi îmbunătăţeşte semnificativ procesul de rezervare a sălilor de evenimente. Astfel, începând de acum, într-un singur loc, clienţii corporate şi non-corporate vor putea găsi şi rezerva pe loc locaţia potrivită pentru evenimentele lor viitoare, beneficiind de transparenţă maximă. Platforma instant.space este o tehnologie creată cu gândul la confortul utilizatorilor, respectiv a celor care îşi doresc să pună la cale un eveniment şi toate aspectele organizatorice care vin la pachet cu acesta, dar poate fi folosită în acelaşi timp şi ca host pentru listarea hotelurilor care oferă săli de evenimente, conferinţe, întâlniri de afaceri etc. Concret, instant.space este acum portalul web în care cererea se va întâlni cu oferta. 

Fonduri de investiţii, investitori individuali şi hoteluri, dar nu numai, toţi aceşti actori au pus umărul la crearea, dezvoltarea, lansarea şi promovarea platformei instant.space şi au susţinut şi încurajat perspectiva inovatoare pe care o aduce aceasta în industria evenimentelor din prezent, aflată într-o perioadă nu tocmai favorabilă. Mai mult decât atât, conform surselor oficiale, reprezentanţii companiei intenţionează să se extindă şi să meargă mai departe cu lansarea platformei şi pe piaţa din Israel, dar şi pe pieţele din Europa de Est, şi îşi propun să atingă un număr de 550-600 hoteluri partenere în România care să fie înrolate în platformă. De asemenea, în ciuda faptului că aceasta a fost de abia de curând lansată oficial către public, deşi proiectul fusese propus încă din anul 2020 odată cu debutul pandemiei, impactul său a fost cel scontat. Iar lucrurile nu se opresc aici, anunţă oficialii.

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

Moscova taie punţile

Lucian DÎRDALA

Moscova taie punţile

Câtă vreme nu este decisiv învinsă pe câmpul de luptă, iar acest scenariu este greu de imaginat într-un război purtat doar cu Ucraina (fie ea şi înarmată de Occident), Rusia nu va negocia asupra „teritoriului naţional”. Ideea că angrenarea Rusiei într-un război de uzură, lipsit de victorii şi generator de costuri umane şi materiale, ar conduce la înmuierea Kremlinului în materie de teritorii era problematică dintru început - acum, ea nici nu mai poate fi luată în calcul.

opinii

Ego-grafii. Emil Brumaru (I)

Codrin Liviu CUȚITARU

Ego-grafii. Emil Brumaru (I)

Emil Brumaru era, în subsidiar, aidoma tuturor scriitorilor adevăraţi, fiinţa cea mai delicată cu putinţă - aproape fragilă, aş îndrăzni să observ - care-şi disimula, în identitatea (construită) de rebel al culturii, propriile temeri şi inhibiţii în faţa „infernului” din celălalt.

Viitorul memoriei

Bogdan ILIESCU

Viitorul memoriei

„Nothing is ever really lost to us as long as we remember it.” (Nimic nu e complet pierdut câtă vreme ni-l putem aminti.) L.M. Montgomery

Bogdan Bârleanu - poftire la un ospăţ al spiritului şi inefabilului

Grigore ILISEI

Bogdan Bârleanu - poftire la un ospăţ al spiritului şi inefabilului

Bogdan Bârleanu trăieşte timpul deplin al slujirii artei. Sigur, nu-i ceva nou în existenţa sa de artist. Rostirea în limbajul plasticii a fost şi este, în chipul cel mai firesc, raţiunea sa de a fi. Dar acum, mai mult poate decât oricând, viaţa lui Bogdan Bârleanu curge în albia picturii. 

pulspulspuls

Povestea pe scurt a doi imobiliari din Iaşi: unul are o jenă financiară, iar celălalt tocmai a luat o chelfăneală pe cinste

Povestea pe scurt a doi imobiliari din Iaşi: unul are o jenă financiară, iar celălalt tocmai a luat o chelfăneală pe cinste

Spun surse din târg, care stau cu urechea lipită de caldarâmuri rezidenţiale şi ascultă cu atenţie vuietul pieţei imobiliare, că este jale mare printre developerii din târg şi că unii dintre ei sunt pe marginea prăpastiei în timp ce alţii sunt pe tobogan la vale chiuind ca Pintea haiducul care se aruncă de pe stânci. 

Caricatura zilei

Monstrii...

Editia PDF

Bancul zilei

Un sofer de TIR opreste la un popas, comanda un sandwich, o cafea si o placinta. Intra trei motociclisti rai, unul îi man&ac (...)

Linkuri sponsorizate

Parteneri

Alte publicatii

  Fotografia zilei

  Intrebarea zilei

  Implementarea benzii unice pentru mijloacele de transport în comun pe toată lungimea șoselei Nicolina, o apreciați ca fiind benefică fluidizării traficului din zonă?

  vezi raspunsuri

  Copyright 2006-2020 © Ziaruldeiasi.ro Toate drepturile rezervate.