Platforma de socializare audio Clubhouse începe lansarea globală
anunturi
Eurotrip
grandchef
anunturi
Bolta rece
anunturi
metalco

miercuri, 23.06.2021

Platforma de socializare audio Clubhouse începe lansarea globală

GALERIE
Clubhouse
  • Clubhouse
- +

Mult mediatizata platformă de socializare audio, Clubhouse, a început procesul de extindere a disponibilităţii, cu planuri pentru disponibilitate globală până la sfârşitul săptămânii.

La doar o săptămână după ce, în sfârşit, s-a lansat pe Android, dar doar în Statele Unite, Clubhouse anunţă planurile de extindere globală, extindere care va începe de marţi. Astfel, din a doua zi a acestei săptămâni, Clubhouse va fi disponibilă în Brazilia, Japonia şi Rusia. Până cel târziu vineri, serviciul va fi accesibil şi în India şi Nigeria, iar, până la finele săptămânii, va fi disponibil “în restul lumii”.

În ciuda extinderii globale, platforma socială va funcţiona în continuare pe baza unui sistem de invitaţii, în care utilizatorii pot accesa platforma doar dacă beneficiază de o invitaţie. Dată fiind extinderea globală şi, mai ales, scăderea drastică a ritmului de creştere în ultimele luni, renunţarea la invitaţii şi deschiderea porţilor pentru toată lumea pare un pas logic şi doar o chestiune de timp.

Cititi si: Reţeaua de socializare Clubhouse a reuşit mai mult decât dublarea numărului de instalări în 15 zile

Evaluată 4 miliarde de dolari, Clubhouse a avut vârful de performanţă de până acum în luna februarie. Atunci, după ce la discuţiile din cadrul platformei au participat personalităţi precum Elon Musk şi Mark Zuckerberg, serviciul a atras 9,6 milioane de download-uri.

A scăzut, apoi, treptat, la 2,7 milioane de download-uri în martie şi doar 922.000 în aprilie. Dincolo de scăderea numărului de utilizatori noi, care ar putea fi remediată prin lansarea globală şi, ulterior, renunţarea la invitaţii, Clubhouse trebuie să se lupte şi cu clonele sale. Companii precum Twitter şi Facebook au lansat deja produse similare, care ar putea “mânca” din piaţa Clubhouse.

 

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

Vocile Europei

Lucian DÎRDALA

Vocile Europei

Pentru ca proiectul CVE să nu eşueze în irelevanţă, toate vocile Europei, inclusiv cele care displac establishment-ului de la Bruxelles, trebuie să se poată face auzite.

Filmuletul zilei

opinii

Uitarea vinovată: Pogromul de la Iaşi (I)

Florin CÎNTIC

Uitarea vinovată: Pogromul de la Iaşi (I)

Ca ieşean, simt nevoia acum, la opt decenii de la acele evenimente tragice, să meditez la ce înseamnă rana istorică a pogromului pentru memoria noastră. Cu îngăduinţa cititorilor mei, voi relua, în trei episoade, cele câteva lucruri pe care am găsit de cuviinţă să le scriu în anii din urmă, tot aici, pe acest subiect greu de epuizat.

Domnul Savaste

Radu PĂRPĂUȚĂ

Domnul Savaste

Lumea asta formată din oameni - era convins domnul Savaste - e singurul lucru care nu se poate lăsa în urmă. Ea este ceea ce ne ajunge întotdeauna. Voia să spună realitatea, nu lumea, - înţelegeam eu. Şi - mai zicea domnul Savaste - toată lumea e bună sau rea după împrejurări. „Bunioară, eu: beau şi fac urât, altădată beau şi sunt ca pâinea caldă - mă ştiu toţi copiii din cartier. De la BPR (aşa zicea el la Bodega Podu Roş) şi până acasă am juma de kilometru - la toţi le dau bomboane. Anume îmi ies dracii înainte, că ştiu că eu cumpăr bomboane pentru ei. Na!”

Muzică de toate felurile?

Alex VASILIU

Muzică de toate felurile?

Iată o întrebare ce îşi merită răspunsul ambivalent: da şi nu. 

pulspulspuls

Întrebarea dimineţii: au fost sau n-au fost mascaţii la ficiorul premarelui niţos?

Întrebarea dimineţii: au fost sau n-au fost mascaţii la ficiorul premarelui niţos?

Fierbe piaţa politichiei liberale de câteva zile încoa’, stimaţi telespectatori, toţi întrebându-se dacă e adevărat au ba ceea ce se tot aude din ce în ce mai insistent şi mai cu detalii picante: au fost au ba zilele trecute mascaţii de la Ţaigheria din Copou acasă la ficiorul premarelui Niţos, cel la care ar fi ajuns felia cea mai groasă din caşcavalul afacerii schimbului de terenuri în care e băgat şi Peni Hill de la Iaşi? 

Caricatura zilei

Tort imobiliar

Editia PDF

Bancul zilei

De acum, la internarea în spital pacientii sunt obligati sa aiba: extinctor, trusa de prim ajutor si lanterna (...)

Parteneri

Alte publicatii

    Intrebarea zilei

    Sute de persoane au ieșit în stradă pentru a protesta împotriva resticțiilor legate de COVID. Care ar trebui să fie pasul următor?

    vezi raspunsuri

    Copyright 2006-2020 © Ziaruldeiasi.ro Toate drepturile rezervate.