Anunturi de Mica Publicitate
Abonament la editia electronica
Iasi Tv Life
TeleM
TVR Iasi Telejurnal
Abonament la editia tiparita

vineri, 29.03.2024

Advertorial

Platformele de comparare te ajută să găsești cel mai avantajos credit (P)

GALERIE
Ziaruldeiasi
  • Ziaruldeiasi
- +

După ce iei decizia accesării unui credit de nevoi personale, cea mai dificilă „operaţiune” este aceea de căutare a celui mai avantajos împrumut. Există, însă, şi o metodă eficientă, care te ajută să iei o decizie fericită, fără niciun efort din partea ta. Poţi apela la ajutorul platformelor de comparare şi astfel vei găsi cea mai bună soluţie financiară.

Motivele pentru care poţi considera că ai nevoie de un credit sunt diverse. Poate îţi surâde ideea de a pleca într-o vacanţă sau poate, din motive financiare, nu îţi permiţi să organizezi nunta visurilor tale. Sau, poate, pur și simplu ai nevoie de o refinanțare de credit. Dacă ai ajuns la concluzia că un împrumut te poate ajuta să-ţi urmezi visul, va trebui să cercetezi cu atenţie soluţiile de creditare existente.
Unul dintre miturile legate de împrumuturi se referă la faptul că ai putea găsi cele mai bune condiţii de creditare fix la banca la care eşti deja client. În realitate, lucrurile nu sunt atât de simple, întrucât nu poţi fi sigur de acest lucru, până nu compari şi alte oferte de creditare. Într-adevăr, unele instituţii bancare oferă dobânzi mai bune clienţilor care-şi îşi deschid cont de salariu sau optează pentru diverse asigurări. Însă, este posibil ca alt creditor să aibă o dobândă mult mai atractivă. De aceea, este foarte  important să treci în revistă cât mai multe oferte, nicidecum să te arunci cu capul înainte la prima pe care o vezi.
Poţi avea acces rapid la toate soluţiile financiare oferite de bănci şi IFN-uri, apelând la ajutorul platformelor de comparare, cum este şi Sortter. Aceasta din urmă este disponibilă gratuit şi îţi oferă imediat acces numeroase oferte de creditare existente pe piaţă, astfel încât tu să o poţi identifica pe cea mai bună.
Zeci de oferte de la bănci şi IFN-uri, în acelaşi loc
O căutare „ca la carte” a ofertelor de creditare implică un efort considerabil, dacă alegi să o faci singur şi nu ştii la ce aspecte să fii atent. Situaţia e cu atât mai delicată, dacă timpul tău este limitat, întrucât o verificare pe repede-nainte a câtorva împrumuturi te poate împinge la o decizie chiar nechibzuită, care te va afecta financiar mai târziu.  
Vestea bună este că platformele de comparare reuşesc să îţi uşureze vizibil munca. Uşor de folosit, Sortter adună în acelaşi loc zeci de oferte de credite, de la cele de nevoi personale până la cele imobiliare sau auto, şi ţi le prezintă. Din confortul casei tale, de pe calculator sau de pe telefon, vei putea accesa informaţii financiare esenţiale înainte de alegerea unui împrumut. 
Folosind platforma Sortter, vei putea lua o decizie mult mai ușor, întrucât vei putea realiza şi o simulare care-ţi va arăta toate costurile, până în ultima zi de plată. La fel de repede vei putea şi avantajele şi dezavantajele fiecărei oferte, dar şi condiţiile pe care trebuie să le îndeplineşti pentru a obţine un împrumut de la o anumită bancă sau instituţie financiară nebancară, ceea ce te va ajuta să eviţi din start un eventual refuz de creditare.

Sortter te ajută să descoperi creditul care ţi se potriveşte 
Sortter îţi va pune la dispoziţie toate informaţiile importante despre împrumuturi şi condiţiile în care pot fi accesate, astfel că tu vei putea identifica, mai repede decât ţi-ai imagina, cea mai bună ofertă de finanţare care-ţi permite să-ţi îndeplineşti visurile. Sortter îţi sare în ajutor şi cu un calculator de credit. Îl poţi folosi gratuit, pentru a afla exact costul total al creditului pe care ai de gând să îl accesezi, astfel încât să nu ai parte de situaţii neplăcute pe viitor.

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

Moştenirea toxică ce o vor lăsa rectorii ajunşi la al treilea sau al patrulea mandat

Dan CONSTANTIN

Moştenirea toxică ce o vor lăsa rectorii ajunşi la al treilea sau al patrulea mandat

Dacă distinsul profesor „X” sau remarcabilul „Z” au putut să treacă peste lege, eu de ce nu aş putea?

opinii

Roboţi

Codrin Liviu CUȚITARU

Roboţi

Robotul a trecut, treptat, de la „plimbarea” convulsivă pe coridoarele Universităţii, la alergarea „profesionistă”. Se arăta capabil să sară şi peste obstacole, plăcerea sa supremă fiind „să evite” deliberat, în viteză, femeile de serviciu îngenuncheate pe ciment şi prinse în efortul răzuirii gumelor de mestecat aruncate iresponsabil. Îngrijitoarele se speriau îngrozitor şi ţipau injurios după Robogică (foarte des îl numeau „pocitania dracului”!).

Despre discursul regionalist din Moldova (II)

George ŢURCĂNAŞU

Despre discursul regionalist din Moldova (II)

Delestaţi de centru şi captivi între statalismul teritoriului post-sovietic de la est de Prut şi desconsiderarea de la nivelul Bucureştiului, moldovenii din România aleg soluţia cea mai simplă: ştergerea sau renunţarea la identitate. Exemplele sunt multiple şi deseori invocate în scrieri mai vechi, de la divergenţele teritoriale bucovineană (în plin nucleu statal al Moldovei), vrânceană şi gălăţeană, la tendinţele actuale ale tinerilor de a migra pentru studii spre centrele universitare externe Moldovei, deseori mai prost cotate decât Iaşul în sistemul universitar. În aceste condiţii, să nu înţelegi necesitatea unor mişcări care militează pentru scoaterea Moldovei din izolarea impusă de către centru e cam prea mult!

Spărgătoarea de coduri

Bogdan ILIESCU

Spărgătoarea de coduri

Viaţa unui copil de acum 40 de ani (şi aproape sigur şi înainte) era absolut fascinantă pentru că era înmuiată din plin în toată istoria omenirii şi în tot ce avea mai valoros, adunat până atunci, în cărţi. Da, lucrurile alea cu un aer prozaic, mărturia perpetuă a unei invenţii seculare, care, prin natura lor de a păstra scris orice gând pe care i-l încredinţai, obligau la multă atenţie, şi mare responsabilitate şi scriitorul, şi cititorul.

pulspulspuls

Calcule matematice: am putea avea o premieră la locale la Iaşi de ne va durea mintea

Calcule matematice: am putea avea o premieră la locale la Iaşi de ne va durea mintea

Dacă tot v-am servit ieri aicea niscai aritmetică electorală de Bahlui, haideţi să continuăm şi azi cu olecuţă de analiză matematică plus geometrie diferenţială tot pe tema asta incitantă! Nu de alta, dar acuşi încep iar simulările de alegeri, şi măcar să fim pregătiţi.

Caricatura zilei

La reciclat pet-uri și doze

Când Sistemul Garantie Colectare te pune pe gânduri

Cumpara editia digitala

Vremea in Iasi

Curs valutar

Parteneri

    Intrebarea zilei

    Vladimir Putin, presedintele Federatiei Ruse, a declarant intr-un interviu dat jurnalistului american Tucker Carlson ca nu va ataca niciun stat NATO. Credeti ca isi va respecta cuvantul dat?

    vezi raspunsuri