Pluguşorul Ponta şi Tăriceanu: „Şi vă ţinem un discurs;/ Unu-i capră, altu-i urs“
anunturi
Eurotrip
grandchef
anunturi
Bolta rece
Oala cu Gust
anunturi

Pluguşorul Ponta şi Tăriceanu: „Şi vă ţinem un discurs;/ Unu-i capră, altu-i urs“

GALERIE
ponta tariceanu
  • ponta tariceanu
- +

Pluguşorul Ponta şi Tăriceanu:

Aho, aho, copii şi fraţi,/ Staţi aşa, nu mai plecaţi/ Şi pe noi ne ascultaţi,/ Dacă vreţi să vă distraţi!/ Lume, lume! Spunem glume/ Şi pe toţi vă amuzăm;/ Ne ştiţi sigur după nume,/ Dar din nou ne prezentăm,/ C-am venit să vă urăm/ Şi purtăm pe faţă mască,/ Lumea să nu ne cunoască./ Suntem doi comici vestiţi:/ Ponta şi cu Tăriceanu!/ Vrem, când se termină anu',/ Şi la noi să vă gândiţi!/ Hăăăi-hăi!

Am venit azi împreună,/ Ca Vasilache cu Stroe;/ Vă rugăm să ne daţi voie/ Să vă dăm o veste bună:/ Am decis să renunţăm,/ Din politică ieşim,/ Vremea-i să ne distanţăm,/ De prezenţă vă scutim!/ Amândoi am candidat:/ Victor Ponta, deputat,/ Tăriceanu la Senat,/ Dar am făcut... n-am luat!/ Susţinând democraţia,/ Am tras tare amândoi;/ Noi am fost pro România,/ Poporul n-a fost pro-noi,/ N-a vrut oameni de valoare.../ Iarna-i grea, omătu-i mare;/ Daţi din bici şi din buhai,/ Să se-audă şi-n Dubai!/ Vaaai-vai!

De urat am mai ura/ Şi după ce-o însera,/ Că nu facem altceva;/ Mai bine ne veselim,/ Decât să ne plictisim,/ Mai bine vă colindăm,/ Decât table să jucăm./ Eu, micuţul Titulescu,/ Urmaşul lui Iliescu,/ Împreună cu Călin,/ Fotomodel masculin,/ Prim-miniştri amândoi,/ Acum vă urăm pe voi/ Şi vă ţinem un discurs;/ Unu-i capră, altu-i urs.../ Preşedinţi am vrut să fim,/ Cei mai tari să devenim,/ Însă nu am reuşit/ Şi ne-am întovărăşit,/ Dar acum s-a isprăvit:/ Călin e-n suspensie,/ Cu gândul la pensie,/ Iar eu, la final de an,/ Refuz să mai fiu cârlan./ Nu votez Pro România,/ Ci copiii şi soţia!/ Hăăăi-hăi!

 A urat, ca şi mai an,
Tot numitul Cip Ieşan!

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

Sfânta mare naivitate

Cătălin ONOFREI

Sfânta mare naivitate

Liberalii nu au făcut niciodată reforme. Vreme de peste 30 de ani, au trădat, au minţit şi au furat! La fel ca PSD. De ce acum ar fi altfel?

Filmuletul zilei

opinii

Poveste cu vaccin

Briscan ZARA

Poveste cu vaccin

Ce legătură are cartoful cu vaccinul anti-Covid? Chiar nu se vede? Poate că cel din urmă nu o fi la fel de bun la gust, dar cu siguranţă este util cum puţini dintre cei care-l urăsc sau cărora le e frică de el îşi imaginează.

Recensământul Populaţiei şi Locuinţelor - runda 2021: om cu om, casă cu casă!

Ciprian IFTIMOAEI

Recensământul Populaţiei şi Locuinţelor - runda 2021: om cu om, casă cu casă!

RPL-runda 2021 este un recensământ care va face istorie în statistica oficială românească deoarece este 100% digitalizat: de la culegerea datelor, verificarea, procesarea, analiza şi până la diseminarea acestora către utilizatorii de informaţii statistice. 

Regele Mihai. 100 de ani de la naştere

Mihai DORIN

Regele Mihai. 100 de ani de la naştere

Trăim vremuri urâte, întrucât suntem orfani de iubire şi de speranţă. Ne lipsesc spiritele înalte, dăruite cu iubire dezinteresată, credinţă neţărmurită şi curajul de a lucra împotriva risipirii. Vor fi fiind unii care cred că ne pot ei mântui. Dar eu sunt convins că doar un rege poate să o facă. El, regele taumaturg. De aceea îmi permit luxul să fiu pesimist şi să spun: ce mult ne-ai lipsit, ce mult ne lipseşti, Măria Ta!

pulspulspuls

Politichie de Bahlui cu mâinile înfinpte-n gât la adversari. Iată şpilul!

Politichie de Bahlui cu mâinile înfinpte-n gât la adversari. Iată şpilul!

Una scurtă dar vioaie pe astăzi despre îmbrânceala cu mâini înfinpte-n gât de la partidoiul ieşean, stimaţi telespectatori, dar şi câteva şpiluri despre ce a urmat acestui episod politic sângeros. 

Caricatura zilei

Certificate mall

Editia PDF

Bancul zilei

Cercetatorii ardeleni au descoperit ca oricâta mâncare le-ai da musafirilor, tot se îmbata.  

Parteneri

Alte publicatii

    Intrebarea zilei

    Ar trebui închise școlile dacă se trece de 6 la mie?

    vezi raspunsuri

    Copyright 2006-2020 © Ziaruldeiasi.ro Toate drepturile rezervate.