COMUNICAT DE PRESA

PMP are candidaţi în toate localităţile din judeţul Iaşi! (P)

marți, 18 august 2020, 16:36
1 MIN
 PMP are candidaţi în toate localităţile din judeţul Iaşi! (P)

Partidul Mişcarea Populară devine din ce în ce mai puternic, având, la acest moment, structuri în toate localităţile din judeţ.

Spre deosebire de 2016, primul scrutin de alegeri locale la care a participat PMP, acum, perioada de depunere a candidaturilor pentru alegerile din toamnă s-a încheiat cu depunerea listelor în 98 din 98 de localităţi, plus liste complete la Consiliul Judeţean.

„Cine avea dubii că PMP nu este puternic, astăzi are dovada faptului că suntem o echipă unită, care, timp de patru ani a muncit constant să unească oamenii în jurul acestui proiect politic. Depunerea candidaturilor în toate localităţile, denotă încredere în Partidul Mişcarea Populară atât la nivel local cât şi la nivel central şi siguranţa faptului că au un partener serios cu care pot derula proiecte în comunităţile lor”, a declarat deputatul Petru Movilă, preşedintele PMP Iaşi şi candidatul partidului la Consiliul Judeţean Iaşi.

În ceea ce priveşte candidaturile la municipii şi oraşe, PMP are, de departe, cel mai bun candidat la Primăria Municipiului Iaşi, pe prof.univ.dr Dorina Isopescu, decanul Facultăţii de Construcţii şi Instalaţii din cadrul UTI. La Paşcani va candida actualul consilier local, Sorin Olariu, la Tg. Frumos este doctorul Ali Ghneim, la Podu Iloaiei va candida consilierul local Constantin Musteaţă iar la Hârlău, viceprimarul Radu Sîrbu.

Publicitate și alte recomandări video

Comentarii