PNL a plasat o fostă șefă la piețe director general într-o companie strategică din electricitate
anunturi
Eurotrip
grandchef
anunturi
Bolta rece
anunturi
metalco

PNL a plasat o fostă șefă la piețe director general într-o companie strategică din electricitate

GALERIE
mihaela proteus
  • mihaela proteus
- +

Mihaela Prodeus a fost numită la începutul lunii noiembrie director general la SMART S.A., societatea care asigură mentenanța pentru Transelectrica. Nu are nicio legătură cu domeniul, dar este om de bază la PNL. Ca și noul președinte CA, Florentin Popa, secretar general al PNL Argeș. El a candidat de mai multe ori pentru funcția de primar în comuna Vedea, județul Argeș, fără succes. Experiență managerială? „Am avut două firme, dar n-au fost ale mele. Au fost ale soției”.

Imediat după instalarea la guvernare, liberalii au invadat Transelectrica, singurul operator care asigura serviciul de transport al energiei electrice în România. Își plasează rapid oamenii în consiliul de administrație și numesc un nou director general.  Filiala care asigură mentenanța, SMART S.A., este dată, în decembrie 2019, pe mâna unei tinere speranțe a partidului, Florin Melciu, vicepreședinte PNL Sectorul 4. Guvernul PNL a trimis la societatea în cauză și Corpul de Control. După consultarea raportului anchetei, Libertatea titra: „Jaf la Transelectrica”. Odată cu Florin Melciu, la Smart S.A. aterizează și Mihaela Prodeus, în fruntea Serviciului de secretariat, relații publice și arhivă. Cei doi sunt vechi camarazi de arme, atât la partid, căt și în alte instituții de stat.

Continuarea, pe libertatea.ro

© Drepturi de Autor (Copyright) - Acest articol este proprietatea Ziarul de Iasi (www.ziaruldeiasi.ro) si este protejat de Legea dreptului de autor si drepturilor conexe (8/1996). Preluarea acestui articol se poate face, potrivit reglementarilor in vigoare, doar în limita a maximum 500 de caractere, urmate obligatoriu de un link directionat catre acest articol! Orice incalcare a acestor prevederi va fi supusa procedurilor pentru intrarea in legalitate si recuperarea daunelor.

Ultima ora

editorial

Primăvara din ianuarie

Nicolae GRECU

Primăvara din ianuarie

Pericolul de îngheţare şi pericolul de carantină pun în primejdie desfăşurarea Ligii I conform graficului.

Filmuletul zilei

opinii

Un corifeu al „gândirii politice corecte” - Noam Chomsky (I)

Eugen MUNTEANU

Un corifeu al „gândirii politice corecte” - Noam Chomsky (I)

Unul dintre cei mai proeminenţi promotori ai „corectitudinii politice”, ideologie larg răspândită în mediile academice şi în mass media occidentale, este lingvistul american Noam Chomsky. O parte din ideile sale politice sunt analizate în articolul de faţă.

Dar cine „le are cu Biserica”?

pr. Constantin STURZU

Dar cine „le are cu Biserica”?

Acum o lună, mai exact pe 16 decembrie, au fost publicate rezultatele unui sondaj realizat de Centrul de Cercetări Sociologice LARICS, în parteneriat cu Secretariatul de Stat pentru Culte şi cu Institutul de Ştiinţe Politice şi Relaţii Internaţionale (ISPRI) al Academiei Române. Desfăşurată sub titulatura „Barometrul vieţii religioase”, cercetarea vine să evidenţieze şi ce impact a avut, din perspectivă religioasă, 2020 (anul „pandemic”) asupra populaţiei. 

Filozofie coruptă

arh. Ionel OANCEA

Filozofie coruptă

Într-o viziune grosolană despre normalitate se poate aprecia că administraţia comunistă era mai funcţională ca cea de astăzi. Pentru obţinerea unui act administrativ puteai merge la audienţe la diverşi tovarăşi cu funcţii dispuşi, de regulă, să te asculte. Dacă nu, existau cel puţin două chei universale capabile să facă minuni, pachetul de Kent sau de cafea naturală. Ajuta, la fel de mult, nepotismul, cunoştiinţele, bunii amici din lanţul slăbiciunilor atât de bine surprins în celebra schiţă a lui Caragiale.

pulspulspuls

De ce se pregăteşte oare nea Măricel?

De ce se pregăteşte oare nea Măricel?

După ce l-a acuzat lumea că a plecat din Casa Pătrată cu gentoiul burduşit de like-uri şi urmaritori ai paginii oficiale de Facebook a instituţiei, îndensând totul apoi pe pagina lui de polkitician, iacătă că nea Măricel, fostul şef de judeţ, mai vbine cu o surpriză, şi tot în spaţiul virtual. 

Caricatura zilei

Mușchi

Editia PDF

Bancul zilei

In Antarctica s-a inregistrat cea mai scazuta temperatura de pe glob: -93,2 grade ...prin urmare va propunem sa ne reami (...)

Parteneri

Alte ziare locale

    Intrebarea zilei

    Relaxarea condițiilpr de deplasare în starea de alertă va duce la:

    vezi raspunsuri

    Copyright 2006-2020 © Ziaruldeiasi.ro Toate drepturile rezervate.